Je boekhouding, zo gebeurd met Moneybird

Complete boekhouding,

Geïntegreerde betaalrekening,

Nu 6 maanden gratis!

zo gebeurd met Moneybird!

Lees meer
Probeer nu 6 maanden gratis!

Wie is Moneybird en wat kunnen we voor jou doen?

Boekhouden is voor de meeste ondernemers een noodzaak, iets dat (helaas) gewoon bij ondernemen hoort. Dat begrijpt Moneybird. Daarom wordt er alles aan gedaan om boekhouden met Moneybird begrijpelijk en leuker te maken! We werken iedere dag hard om Moneybird het meest geautomatiseerde boekhoudprogramma van Nederland te maken. Zodat jij tijd overhoudt, voor zaken die er voor jou echt toe doen. Wat kun je van ons verwachten?

Illustratie vrouw aan bureau met vele ordners en papieren
Starten van je eigen onderneming

Ondernemen

Je hebt gekozen om voor jezelf te beginnen maar waar moet je beginnen, er komt zoveel op je af!

Moneybird vindt het belangrijk dat je goed van start gaat. Daarom helpen we je opweg naar meer rust, inzicht en een succesvolle onderneming!

Lees meer
Verkopen

Je producten of diensten verkopen

Als jij begint met ondernemen dan is een van de eerste stappen dat jij je producten of diensten gaat verkopen. Dat kunnen wij niet voor je doen.

Maar we hebben wel de features die jij nodig hebt ter ondersteuning van het verkopen. Denk bijvoorbeeld aan het maken van offertes, bijhouden van abonnementen, aanbieden van producten of diensten, klantbeheer etc.

Lees meer over Moneybird Online Verkopen
Administratie

Eenvoudig je bedrijf op orde

Je hebt alles in huis om je producten te verkopen. Maar hoe houd jij je administratie bij? Het is niet het leukste klusje. Maar wel noodzakelijk.

In Moneybird hebben wij de features die jou verder helpen met je administratie. Zo houd je je inkoopfacturen eenvoudig op orde en zorg je dat ze op tijd betaald worden, doe je elektronisch je btw-aangifte, koppel je je zakelijke bankrekening aan je administratie in Moneybird, verstuur je periodieke facturen automatisch naar je klanten of houd je uren bij. Het kan allemaal in Moneybird.

Lees meer over inkoopfacturen en documenten
Screenshot administratie
Inzicht

Inzicht in jouw financiële situatie

Je hebt je verkopen en je administratie op orde. Nu wil je weten hoe jouw onderneming er financieel voor staat.

Moneybird helpt je hierbij. Door middel van verschillende rapporten heb je op elk moment van de dag inzicht in jouw financiële situatie. Zo kun je op elk moment bijsturen.

Lees meer over rapporten

Heb je vragen?

Wij helpen je graag verder op de manier die bij jou past. Zo hebben we een uitgebreide kennisbank, hosten we regelmatig livesessies voor de beginnende ondernemer en beantwoorden we jouw vragen per e-mail.

Ervaringen

Deze gebruikers gingen je voor

Ruim 250.000 ondernemers gebruiken Moneybird al. We gingen met een aantal ondernemers in gesprek en stellen ze graag aan je voor. In deze ondernemersverhalen lees je wat zij in het dagelijkse leven doen en hoe zij Moneybird hierbij gebruiken.

Veel gestelde vragen

Heb je een andere vraag? Neem dan een kijkje in onze uitgebreide kennisbank. Kun je het antwoord daar ook niet vinden, dan zit er een geweldig supportteam voor je klaar!

Naar de kennisbank
(opent in nieuw tabblad)

Uitgebreid getest door meer dan 250.000 ondernemers!

 • heel handig

  werkt goed

  abel kikkert · 12-04-2023

 • Waarom ontdek ik dit nu pas?

  Jarenlang aangemodderd met een PHP facturatie app (SimpleInvoices) en alles handmatig bijgehouden. Waar ik zeg 'bijgehouden' bedoel ik 'elke BTW en inkomsten-aangifte in blinde paniek bonnen en transacties bij elkaar zoeken'. Nu is het opeens geen werk meer. Bonnen en facturen stuur ik door naar Moneybird, waar ik ze kan verwerken als ik er tijd voor heb. Rapporten zijn duidelijk, het aanmaken van facturen gaat super makkelijk, de verwerking van betalingen is zo goed als automatisch. Ik ben helemaal om. Goede support ook, Elke vraag die ik tot nu toe gesteld heb werd binnen een dag netjes beantwoord. De kennisbank is ook zeer uitgebreid en ik heb eigenlijk geen klachten. Nou ja, ééntje: er is geen dedicated iPad app. Dat zou wel erg fijn zijn.

  Harry Hol · 08-02-2022

 • Heel erg tevreden met dit boekhoudprogramma

  Voor een klein bureau is dit een fantastisch boekhoudprogramma!

  vivi Care thuiszorg · 27-01-2022

 • Het maakt ons werk zoveel makkelijker!

  Onze boekhouding verloopt vlekkeloos, van offertes tot facturen. De naadloze bankkoppeling elimineert papieren bonnen. Een intuïtieve interface en aanpasbaarheid verhogen efficiency. Zeer aanbevolen voor soepele en georganiseerde financiën. We zijn ook bijna altijd bij met het koppelen van facturen en bonnen omdat het weinig moeite kost.

  Christel de Buyser · 23-08-2023

Hoe gebruik je Moneybird voor e-boekhouden?

E-boekhouden, oftewel online boekhouden is het elektronisch verwerken van financiële gegevens van je onderneming. Door je e-boekhouding in Moneybird te doen, kun je inkomsten en uitgaven eenvoudig online bijhouden. Je stuurt facturen, voegt inkoopfacturen en bonnen toe en je koppelt je banktransacties. Daarnaast heb je direct inzicht in je financiële gegevens dankzij de overzichtelijke rapporten.

Ook proberen?