Je boekhouding, zo gebeurd met Moneybird

Complete boekhouding,

Geïntegreerde betaalrekening,

Nu 6 maanden gratis!

zo gebeurd met Moneybird!

Lees meer

Probeer nu 6 maanden gratis!

Overzichtelijker, begrijpelijke taal en zo geautomatiseerd mogelijk

Moneybird is alles wat je van een boekhoudpakket mag verwachten. Geen gedoe meer met bonnenboxen, btw-aangiftes, herinneringen sturen. Wij doen er alles aan om jou leven als ondernemer makkelijker te maken.

Administratie

Je administratie goed geregeld

Moneybird heeft alle features die jou verder helpen met je administratie. Inkoopfacturen en verkoopfacturen overzichtelijk bij elkaar, automatisch herinneringen versturen, banktransacties automatisch inladen én gekoppeld, btw-aangifte elektronisch in een aantal klikken bij de Belastingdienst en uren makkelijk bijhouden.

Lees meer over inkoopfacturen en documenten
Screenshot administratie Inzicht

Inzicht in jouw financiële situatie

Moneybird geeft je een heleboel inzicht. Door middel van verschillende rapporten heb je op elk moment van de dag inzicht in jouw financiële situatie.

Een btw-overzicht, je balans, de resultatenrekening. Allemaal in Moneybird te vinden.

Lees meer over rapporten
Verkopen

Je producten of diensten verkopen

Moneybird heeft alle features die jij nodig hebt ter ondersteuning van het verkopen. Denk bijvoorbeeld aan het maken van offertes, bijhouden van abonnementen en klantbeheer.

Om het verhaaltje compleet te maken, bied je via Moneybird eenvoudig producten of diensten aan.

Lees meer over Moneybird Online Verkopen
Starten van je eigen onderneming

Ondernemen

Komt er als beginnende ondernemer teveel op je af?

Moneybird vindt het belangrijk dat je goed van start gaat. Daarom helpen we je opweg naar meer rust, inzicht en een succesvolle onderneming!

Lees meer starten met ondernemen

Heb je vragen?

Wij helpen je graag verder op de manier die bij jou past. Zo hebben we een uitgebreide kennisbank, hosten we regelmatig livesessies voor de beginnende ondernemer en beantwoorden we jouw vragen per e-mail.

Moneybird voor iedereen

300.000 ondernemers gingen je voor!

Moneybird is hét boekhoudpakket voor ondernemers. Makkelijk in gebruik, begrijpelijke taalgebruik en alles wat je nodig hebt als ondernemer! We zien bij Moneybird allerlei verschillende ondernemers voorbij komen. Van bouwvakker tot taartenbakker, van duivenhouder tot bruggenbouwer en van pedagoog tot bioloog.

Veel gestelde vragen

Heb je een andere vraag? Neem dan een kijkje in onze uitgebreide kennisbank. Kun je het antwoord daar ook niet vinden, dan zit er een geweldig supportteam voor je klaar!

Naar de kennisbank (opent in nieuw tabblad)

Uitgebreid getest door meer dan 250.000 ondernemers!

 • Sterren

  Ideale tool voor een IT-dienstleverancier

  In Moneybird is het zeer eenvoudig om offertes te maken, urenregistratie bij te houden en vervolgens te factureren. Ook onderweg met de app! Nu een aantal maanden verder en het boekhouden kost nauwelijks tijd en is niet vervelend. Dit jaar begonnen met ondernemen en andere tools geprobeerd. Op aanraden Moneybird geprobeerd en zou niet meer anders willen.

  Dennis Wijtman · 23-12-2022

 • Sterren

  Helemaal goud

  Wij gebruiken Moneybird al 2 jaar voor ons bedrijf. Inmiddels is het niet meer weg te denken en doen er alles mee. De hele administratie is makkelijk en overzichtelijk door Moneybird. Oo k de BTW kunnen we gemakkelijk doorvoeren. Heel fijn.

  Daan Meijer · 20-09-2022

 • Sterren

  Prima

  Fijn systeem alleen ik denk dat ik de helft van de mogelijkheden maar benut en zou daar wel iets meer van willen weten maar weet niet zo goed waar ik dan terecht kan

  Gerrit van Kooten · 17-01-2023

 • Sterren

  Moneybird zorgt voor veel meer efficiëntie

  Sinds 01-01 volledig overgegaan naar Moneybird, en het bevalt me heel erg goed. De efficiëntie ligt een stuk hoger dan bij vergelijkbare pakketten. Ook de functies die je bij Moneybird krijgt zijn dikwijls extra betaalde functies bij overige pakketten. Ik ben zeer tevreden met moneybird!

  Jeffrey · 12-05-2022

Hoe gebruik je Moneybird voor e-boekhouden?

E-boekhouden, oftewel online boekhouden is het elektronisch verwerken van financiële gegevens van je onderneming. Door je e-boekhouding in Moneybird te doen, kun je inkomsten en uitgaven eenvoudig online bijhouden. Je stuurt facturen, voegt inkoopfacturen en bonnen toe en je koppelt je banktransacties. Daarnaast heb je direct inzicht in je financiële gegevens dankzij de overzichtelijke rapporten.

Ook proberen?