Mag Moneybird cookies plaatsen? Met deze cookies kunnen wij je website bezoek analyseren en verbeteren. Meer informatie vind je in onze privacy statement.

Voor de accountant

Moneybird is er voor de ondernemer, maar een samenwerking tussen
de ondernemer en accountant is uitermate belangrijk. In Moneybird is dit heel eenvoudig. Ben je ondernemer en zoek je een accountant die bekend is met Moneybird? Neem dan een kijkje op onze adviseurspagina.

Focus op de ondernemer

Natuurlijk blijft onze focus liggen op de eindgebruiker, wat altijd de ondernemer zelf is. Dat zal ook niet veranderen, de accountant krijgt toegang tot de administratie van de ondernemer en heeft hierin een adviserende rol.

Nieuwsgierig?

Ben je nieuwsgierig naar het nieuwe Moneybird? Meld je aan voor onze gratis webinar voor accountants en krijg een rondleiding door het vernieuwde Moneybird!

Meld je aan

Eenvoudig beter

De software is intuïtief ontworpen. We hebben geen dik handboek of dure cursussen die je moet doornemen om succesvol in Moneybird te kunnen werken. En heb je vragen, dan zit de supportafdeling voor je klaar!

Volledige boekhouding

Sinds 2008 is Moneybird het facturatie pakket voor de zelfstandig ondernemer. Vanaf begin 2015 heeft Moneybird volledige boekhoud functionaliteit.

Geen kosten

De ondernemer is klant bij Moneybird. Hij nodigt jou uit als accountant voor zijn administratie. Je werkt dus gratis mee!

Vraag een demo administratie aan
Balans Mobile documents

Potentiële klanten

Meer dan 150.000 ondernemers maken met plezier gebruik van Moneybird. Ben je een ervaren Moneybird accountant? Op aanbevelen van jouw klant kunnen we ook jou opnemen op onze adviseurspagina.

Data beveiliging

Moneybird slaat voor veel ondernemers gevoelige financiële informatie op. Daarom doen we er alles aan om je financiële informatie op de allerbeste manier te beveiligen. Lees in ons kennisbank artikel meer over onze veiligheidsmaatregelen!

Continuiteit

Moneybird is gestart in 2008 en het is altijd een zelfstandige organisatie geweest. Het is een financieel gezond bedrijf, zonder externe financiering (onze jaarcijfers kun je opvragen bij de Kamer van Koophandel). Hierdoor kunnen we onze eigen weg bewandelen en blijven we altijd de focus houden op de ontwikkeling van ons product. Het intellectueel eigendom van onze software is ondergebracht in een aparte entiteit, wanneer er onverhoopt iets met de werkmaatschappij gebeurt kan de dienstverlening voortgezet worden.

Recencies van accountants

Collega accountants aan het woord.

Gebruiksgemak als grootste pluspunt

Sinds een aantal jaren gebruikt menig klant van mij het Moneybird pakket als facturatieprogramma. Inmiddels met de nieuwe versie is dit nog aantrekkelijker geworden voor zowel de klant als voor mij als boekhouder. Ruim 25 % van mijn jonge creatieve klantenbestand werkt inmiddels naar volle tevredenheid met Moneybird. De snelheid van factureren en het gebruikersgemak worden vooral ervaren als grootste pluspunt en dat voor een vriendelijk prijsje.Zelf ben ik ook zeer tevreden over de klantvriendelijkheid van de medewerkers en de snelheid waarmee vragen worden beantwoord. Conclusie: Een aanrader voor de ambitieuze ondernemer die vooral niet teveel tijd kwijt wil zijn aan zijn of haar administratie maar het ook goed voor elkaar wil hebben.

Werken met Moneybird is een genot

Zeer gebruiksvriendelijk en werkbaar voor de ondernemer. En voor de professional voldoende controle en beheer functionaliteiten. Een uitstekende combinatie. Tel daar de goede prijs kwaliteit verhouding en de snelle support afdeling bij op. Kortom. Wij gebruiken Moneybird naar grote tevredenheid.

Moneybird is een pakket dat op een eenvoudige manier te gebruiken is

Het is overzichtelijk en snel te begrijpen. Met name startende ondernemers zijn hier snel mee geholpen. Het is erg gemakkelijk om er offertes en verkoopfacturen mee te maken. Voor dit gedeelte geef ik het pakket daarom een 5.

Ik vind dat er wel nog een en ander verbeterd kan worden in het echte boekhoudgedeelte. Zo zou de herkenningsfunctie verder verbeterd kunnen worden. Daarnaast zou ik bijvoorbeeld de mogelijkheid, om een factuur handmatig op betaald te zetten, uitzetten. Ook zou ik aanbevelen om instellingen van rapporten vast te houden en niet telkens weer in te moeten stellen als hetzelfde rapport wederom wordt opgevraagd. Naar mijn mening verdient het Moneybird buiten de “facturen” daarom een 4.

Gratis online demonstratie

Voor boekhouders, accountants en belastingadviseurs. Schrijf je nu in voor onze rondleiding, helemaal gratis!