Barry Giesberts Numbar

Barry Giesberts

5.0

Financieel & fiscaal adviseur

Contact

Maak kennis met Barry Giesberts

2012 GG Haarlem 18 Jaren Zelfstandig Professional HBO

Het geeft mij voldoening om samen met de ondernemer te werken aan zijn financiële vraagstukken. Dit kan voor de kleinere onderneming het opstarten/ inrichten en begeleiden van zijn financiële administratie zijn en voor de grotere onderneming de rol van een controller functie. Centraal staat hierbij dat de ondernemer vertrouwen heeft in zijn financiële administratie en daar beslissingen op kan maken.

Binnen enkele jaren zal de traditionele (papieren) administratie volledig verdwijnen en daarmee ook een groot deel van de traditionele boekhoudkundige werkzaamheden. Door de ontwikkelingen in de automatisering wordt er voor de ondernemer steeds meer mogelijk en zal het merendeel van de transacties automatisch worden verwerkt in de boekhouding.

De rol van de accountant of financieel adviseur zal daardoor (nog) meer een adviesfunctie worden. Adviesfunctie op gebied van de alsmaar wijzigende wet- en regelgeving, maar ook het sparren met de ondernemer over de financiële uitkomsten van de geautomatiseerde rapportages.

Over het algemeen is het voeren van een financiële administratie niet het vakgebied van de ondernemer. De ondernemer kan daardoor wellicht een onzeker gevoel overhouden over de betrouwbaarheid van de financiële administratie. Door het begeleiden van de ondernemer bij het verwerken van de financiële administratie wil ik het onzekere gevoel wegnemen. Het gevoel geven dat alle transacties juist zijn verwerkt in de financiële administratie, dat gebruik is gemaakt van alle fiscale mogelijkheden, maar bovenal dat de ondernemer dagelijks kan steunen op zijn financiële administratie bij het nemen van beslissingen.


Specialisatie
 • Allround mkb boekhouder

Klantsoort
 • Allround mkbers

Opleidingen
Relevant
 • Bedrijfseconomie
  Hogeschool voor Economische Studies Amsterdam
 • Post HBO Accountancy
  Markus Verbeek Praehep

Werkervaring
Relevant
 • Financieel & fiscaal adviseur MKB
  Numbar | januari 2018 tot Heden
 • Relatiebeheerder
  Bannink Accountants en Belastingadviseurs | september 2004 tot december 2017

Prijsstelling
 • Prijs range: €65.00 tot €85.00
 • Afrekenen op basis van abonnementen
Recensies

5 recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van Barry Giesberts
Vakkennis 5.0
Uitleg 5.0
Verplaatsen in mijn situatie 5.0
Afspraken nakomen 5.0
Prijs-/kwaliteit verhouding 5.0
Transparante werk/kosten 5.0

 • Jasper · Jasper Baartmans · 15-11-2019 5.0

  Met zijn kennis en advies brengt Barry overzicht en rust. Hij voelt perfect aan wanneer er behoefte is aan een vrij denkende sparringspartner of een rigide accountant. Zijn manier van werken zorgt ervoor dat ik me 100% kan concentreren op de dingen waar ik mee bezig wil én moet zijn.


 • Simon Leech · DFRNT B.V. / TAPT · 27-09-2019 5.0

  We've been working with Barry for the past year and it's been a breath of fresh air. He is straight forward, honest, reliable and offers sound advice, both on Moneybird and with our accounting processes. Despite my lack of knowledge with the Dutch language, Barry has helped me better understand the obligations involved with running a business in the Netherlands and helped me to navigate to a sound financial position. All in all, highly recommended!


 • Jordi Wille · JW Health & Fitness Coaching · 26-09-2019 5.0

  Barry is TOP! Pro-actief, veel kennis van zaken, stelt de klant altijd voorop, goede prijs-kwaliteit verhouding en fijn in de omgang.


 • Henri Penners · Girya Fit · 22-07-2019 5.0

  Barry heeft ons voorzien van duidelijke en verhelderende adviezen. Hij gaat grondig te werk en is snel in de communicatie wat wij erg prettig vonden. Hij is toegankelijk en denkt mee met kleine ondernemers. Wij kunnen Barry absoluut aanraden!


 • Nancy Beers · Nancy Beers · 05-07-2019 5.0

  Barry is naast een vakkundig financieel specialist ook een prettig persoon om mee samen te werken. Hij geeft gevraagd en ongevraagd deskundig advies en denkt op een constructieve manier mee met mij als ondernemer. Zijn prijsstelling is vriendelijk en hij begint ook niet direct met aanvullende facturen te wapperen op het moment dat je een vraag hebt die sec gezien niet helemaal bij je onderneming/ binnen je abonnement hoort. Ik ben heel blij met Barry en kan hem dan ook zeker aanraden als moneybird specialist!

Werk je met Barry Giesberts samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Organisatie

Numbar

Bij Numbar ligt de focus op het adviseren van de ondernemer. Geen traditionele accountant of boekhouder, maar een adviseur die juist graag gebruik maakt van alle mogelijkheden die automatisering ons momenteel te bieden heeft. Een adviseur op gebied van de alsmaar wijzigende wet- en regelgeving...
Bekijk organisatie