Kees Wisserhof Finovion

Kees Wisserhof

5.0

Boekhouder

Contact

Maak kennis met Kees Wisserhof

Arnhem 16 Jaren Kantoren netwerk HBO

Als boekhouder ben ik er verantwoordelijk voor dat de financieel-administratieve basis van de onderneming juist is. Voor een ondernemer is het belangrijk dat hij/zij hierover gerust kan zijn. Dat betekent dat de ondernemer zich kan concentreren op de kernactiviteiten van de onderneming. Ik ervaar dit als een samenwerking, je moet elkaar weten te vinden. Tevens is het belangrijk om een ondernemer feedback te geven. De financiële administratie is de basis hiervoor: daaruit blijkt vaak snel of er knelpunten zijn. Ook als die er niet zijn fungeer ik als klankbord. Ik ga daarbij niet alleen uit van financieel-technische kant, maar ook van de persoonlijkheid van de ondernemer.

Binnen de financiële administratie zal alles steeds meer gedigitaliseerd worden. De workflows en uitgebreide digitale mogelijkheden binnen Moneybird zijn daar een goed voorbeeld van. Ik ben daar positief over, aangezien er een grote tijdsbesparing valt te realiseren. Natuurlijk denk ik ook dat het belangrijk blijft dat er persoonlijk contact is met de boekhouder. Want juist als veel gedigitaliseerd verloopt, moet je kunnen vertrouwen op een boekhouder die aan de bel trekt als er zaken scheef lopen.


Opleidingen
Relevant
 • Bachelor's degree, Bedrijfseconomie
  Erasmus University Rotterdam

Werkervaring
Relevant
 • Vestigingsleider
  Finovion Arnhem | maart 2006 tot Heden

Prijsstelling
 • Gemiddelde prijs: €55.00
 • Afrekenen op basis van uren
 • Afrekenen op basis van abonnementen
 • Afrekenen op basis van vaste prijs
Recensies

5 recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van Kees Wisserhof
Vakkennis 5.0
Uitleg 5.0
Verplaatsen in mijn situatie 5.0
Afspraken nakomen 5.0
Prijs-/kwaliteit verhouding 5.0
Transparante werk/kosten 5.0

 • Eltina van den Broek · Doglife · 23-12-2022 5.0

  Ruim 15 jaar geleden begon Kees met zijn werkzaamheden voor mijn bedrijf. Ik was net 24 en had geen idee waar ik aan begonnen was. Met veel geduld, tact en humor heeft Kees mij al jaren bijgestaan en de administratie verzorgd. Ik ben nog steeds erg tevreden en enorm blij dat ik destijds voor Kees gekozen heb! Of beter gezegd, dat Kees mij als klant aan wilde nemen. ;-)


 • Marco Veenendaal · Marco Veenendaal · 19-12-2022 5.0

  Dankzij Kees hoef ik mij geen zorgen te maken over de administratie. Ik kan mij focussen op waar ik goed in ben. Verder neemt hij ruim de tijd voor eventuele vragen.


 • Arjan van den Bos · Enmatter · 13-12-2022 5.0

  Al ruim 7 jaar werk ik zeer prettig samen met Kees. Een groot deel van de administratieve invoer doe ik zelf, maar Kees zijn scherpe oog controleert en corrigeert. Daarnaast verzorgt Kees de aangiftes en jaarrekeningen. Niet onbelangrijk; geregeld komt Kees (gevraagd en ongevraagd) met waardevolle adviezen. Uiteindelijk is dat voor mij de meerwaarde; ik zal zelf nooit specialist worden in boekhouden etc. Zelf zal ik het dus nooit sneller, beter of goedkoper doen. Op deze manier kan ik me focussen op mijn core-business en ontzorgd Kees mij op dit vlak. De meerwaarde van Finovion is voor mij de pro-actieve wijze van begeleiding, duidelijk advies en het direct en persoonlijk contact. Het netwerk Finovion biedt continuïteit en specialisten in de situaties wanneer extra specialistische kennis nodig is. Ik ben zeer tevreden!


 • Lodewijk Conrads · Bseated BV · 13-12-2022 5.0

  Al jaren zeer content over de samenwerking met Kees!


 • Wouter Alberts · Wouter Alberts · 13-12-2022 5.0

  Kees is sympathiek en toegankelijk, erg fijn als je vragen hebt (en als beginnende ondernemer heb ik die genoeg!). Hij heeft veel kennis van zaken en dat merk je; hij kan dingen goed uitleggen. Ons contract loopt veelal via email, lekker laagdrempelig. Ik blijf nog lang klant!

Werk je met Kees Wisserhof samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Organisatie

Finovion

Finovion is een netwerk van samenwerkende administratie- en accountantskantoren. De focus van Finovion bij het doen van de administratie, belastingaangifte en het jaarwerk ligt op het persoonlijk contact en het begrijpelijk uitleggen van cijfers. Het vaste aanspreekpunt kent de sector en is...
Bekijk organisatie