Ramon van Uden STYB

Ramon van Uden

-

Boekhouder

Contact

Maak kennis met Ramon van Uden

Borculo 13 Jaren > 10 Medewerkers HBO

Wat mij beweegt is het feit dat veel bedrijven veel efficiënter hun bedrijfs- en administratieve processen kunnen inzetten. De mogelijkheden voor het samenvoegen van techniek en administratie motiveert mij om klanten de mogelijkheid te geven om beter en sneller inzicht te krijgen in hun eigen business en bedrijf. Dat geeft de klanten rust, waarmee zij zich beter kunnen focussen op het ondernemerschap.

Ik zie een verdere ontwikkeling van techniek en digitalisering. Computers gaan nog meer met elkaar praten en informatie uitwisselen. Handjes zijn steeds minder nodig. Het is onze taak om door, het maximaal inzetten van de mogelijkheden, de klant maximaal te kunnen ontzorgen tegen zo laag mogelijke kosten. Daarnaast moeten wij klanten helpen met de dagelijkse processen, zodat zij nu* maximaal inzicht hebben. Niet een half jaar later met een jaarrekening. Dan loop je achter de feiten aan. Inzicht creëren met 24/7 toegankelijke dashboards, met directe koppelingen naar banken, belastingdienste en KvK. Een jaarrekening is een vast onderdeel van het dashboard dat zich automatisch vult en is geen boekwerkje meer wat nog samengesteld dient te worden.

We streven naar maximale inzet van technische mogelijkheden, maximaal inzicht en hiermee zorgen voor rust, zodat de klant zich maximaal kan focussen op het ondernemerschap.


Specialisatie
 • Allround mkb boekhouder

Klantsoort
 • Allround mkbers
 • Webshops

Opleidingen
Relevant
 • Bedrijfseconomie
  HBO

Werkervaring
Relevant
 • Boekhouder / ondernemer
  STYB | October 2012 tot Heden
 • Boekhouder / ondernemer
  BUZZ diensten B.V. | January 2009 tot September 2012
Recensies

Ramon van Uden heeft nog geen reviews

Werk je met Ramon van Uden samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Organisatie

STYB

We hebben een kantoor met 15 medewerkers. We ondersteunen onze klanten in hun dagelijkse processen, zodat zij altijd een bijgewerkte administratie hebben. Zij besteden het invoerwerk aan ons uit en wij proberen dit met de inzet van efficiënte tools uit te voeren. Naast de dagelijkse processen...
Bekijk organisatie