Rogier Teunissen RVT-Finance

Rogier Teunissen

5.0

Boekhouder

Contact

Maak kennis met Rogier Teunissen

Heemstede 2 Jaren Zelfstandig Professional HBO

Na 40 jaar in loondienst werkzaam te zijn geweest in de financiële- en projectadministratie, maak ik gebruik van de vroeg pensioenregeling. De administratieve wereld blijft mij echter fascineren en mijn aandacht trekken.

Ik heb heel veel kennis en ervaring in al die jaren opgedaan, onder andere bij het opzetten van administraties. Voor mij was dit altijd een geweldige uitdaging. De automatisering van de administratie heeft voortdurend mijn aandacht en ik volg de ontwikkeling hiervan met belangstelling.

Toen ik in contact kwam met Moneybird, raakte ik enthousiast over de mogelijkheden die de software biedt aan ondernemers. De administratie is op moderne en eenvoudige wijze bij te houden, zolang je deze maar goed inricht en de regelwetgeving correct toepast. Als Moneybird adviseur wil ik mijn diensten graag op dit gebied aanbieden.

Nadat de administratie in Moneybird zo efficiënt mogelijk is ingericht en afgestemd op jouw onderneming, zal je gelijk al gemak gaan ondervinden van de software. Ik help je om jouw administratie op moderne wijze zelf eenvoudig bij te houden.

Vanaf dat moment is het de taak van de adviseur om de administratie alleen nog periodiek te monitoren op onjuistheden. Ik ben er voor inhoudelijke vragen, adviseer je in jouw ondernemerschap waar mogelijk, verzorg de jaarovergang, aangifte Inkomstenbelasting en als je wilt ook de aangifte BTW.

Neem gerust contact met mij op voor nadere informatie en mogelijkheden.


Specialisatie
 • Invoer boekhouding
 • Btw aangifte
 • Inkomstenbelasting
 • Startersbegeleiding
 • Begeleiding bij zelf boekhouden
 • Software inrichting administratie

Klantsoort
 • Zzp ers

Opleidingen
Relevant
 • SPD
  Praehep - Haarlem
 • MBA
  Praehep - Haarlem
 • PDB
  Praehep - Haarlem
Overig
 • Excel voor Financials
  Alex van Groningen - Amstelveen
 • SAP
  SAP - Den Bosch

Werkervaring
Relevant
 • Boekhouder
  RVT-Finance | juni 2020 tot Heden
Overig
 • Controller
  BAM Techniek | januari 2000 tot december 2019
 • Hoofd Administratie
  NIB Elektrotechniek | augustus 1986 tot december 1999
 • Administrateur
  ITT Audio & Video Electronics | september 1979 tot juli 1986

Prijsstelling
 • Gemiddelde prijs: €35.00
Recensies

9 recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van Rogier Teunissen
Vakkennis 5.0
Uitleg 5.0
Verplaatsen in mijn situatie 5.0
Afspraken nakomen 5.0
Prijs-/kwaliteit verhouding 5.0
Transparante werk/kosten 5.0

 • Menno Opheikens · CHMO sales · 08-01-2023 5.0

  Wij zijn beginnende ondernemers zonder enig verstand van boekhouding. Aan het begin dachten we dat we de boekhouding wel zelf konden regelen, maar dit werd al snel chaotisch en leverde ons veel stress op. Na enig research gedaan te hebben kwamen we bij Rogier uit. Hij heeft ons vanaf begin goed geholpen en alles op orde gebracht. Hij heeft door zijn ervaring ons ook veel adviezen kunnen geven en herinnert ons er altijd aan als er een deadline is voor de belasting oid. Qua communicatie gaat het altijd super snel en soepel en reageert hij snel en duidelijk op onze vragen. Nu loopt onze boekhouding gesmeerd en hebben we er, door Rogier, geen omkijken meer naar. Kortom, we zijn er dankbaar en tevreden met Rogier zijn hulp. Top samenwerking!


 • Wesley van Eijndhoven · Wesley van Eijndhoven · 12-04-2022 5.0

  Ik ken niemand die zo behulpzaam en vakbekwaam is als Rogier. De beste keuze die ik het afgelopen jaar heb gemaakt, is misschien wel het gaan samenwerken met Rogier. Al die tijd die ik voorheen in mijn boekhouding moest stoppen, is nu verleden tijd. Rogier help me waar nodig, geeft me concreet advies en zet dingen recht waar ik ze krom heb gezet. Ik kan echt niet genoeg benadrukken hoe dankbaar ik ben voor zijn hulp.


 • Alexia Ronda · AR Professionele Diensten · 21-02-2022 5.0

  Na mijn boekhouding uitbesteed te hebben aan een bedrijf (met slechte ervaring) ben ik een klein jaar geleden overgestapt op Moneybird en zo ook uitgekomen bij Rogier. Boekhouding is niet mijn ding, maar door de slechte ervaring deed ik het liever zelf. Ik zocht wel wat ondersteuning en die vond ik, zeer positief, bij Rogier van RVT Finance. Hij heeft voor mij mijn boekhouding weer helemaal up-to-date gemaakt, ook van de afgelopen jaren en heeft met handige inrichtingen en workflows ervoor gezorgd dat veel automatisch voor me geregeld wordt. Hij houdt mijn boekhouding in de gaten en laat het weten als hij tips heeft om zaken beter te doen. Hij pakt ook pro-actief zaken voor me op om uit te zoeken voor de belastingen. Als ik een vraag heb reageert hij erg snel en helder. Ik heb nu voor het eerst in jaren het gevoel dat ik grip heb op de boekhouding en dat is vooral door de ondersteuning die Rogier biedt. Ik raad echt aan om met hem in gesprek te gaan om te kijken wat hij kan betekenen.


 • Anne Marie van der Lande · DTD Cosmetics Agency · 06-01-2022 5.0

  Rogier heeft mij geweldig geholpen mijn administratie op orde te krijgen. Dankzij rogier heb ik weer grip en overzicht op mijn administratie. Rogier is zeer behulpzaam, gedreven, en geduldig en heeft goed overzicht van wat er moet gebeuren. Mijn administratie is nu niet meer een blok aan mijn been maar een positief onderdeel van ondernemen. Een super waardevol resultaat. Bovendien kreeg ik dankzij Rogier een flink bedrag aan belasting en BTW terug waardoor hij zichzelf alweer ruim terugbetaald heeft.


 • Thijs Bolle · Thijs Bolle · 26-04-2021 5.0

  Van analoog boekhouden ben ik dit jaar overgestapt naar digitaal via Moneybird. Het proces van wennen en invoeren is met de duidelijke en overzichtelijke hulp van Rogier enorm bespoedigd. Rogier is flexibel en goed bereikbaar voor een korte vraag. Ik ben binnen een zeer korte tijd up to date met het digitaal boekhouden van Moneybird wat mij meer tijd gaat opleveren voor andere dingen.


 • Brigitte Schiering · Content4Bizz · 05-04-2021 5.0

  Rogier van RVT-Finance is een zeer betrokken, oprecht geïnteresseerde en aardige boekhouder/accountant/belastingadviseur, die meer doet dan strikt noodzakelijk is. Ik heb veel aan hem. Hij zorgt er niet alleen voor dat mijn gehele administratie klopt, maar denkt ook mee en geeft advies. Iets waar ik naar op zoek was, maar nog niet eerder gevonden had! Daarnaast begrijpt hij dat je als ondernemer dagelijks allerlei ballen in de lucht moet houden en je eigen klanten moet bedienen en administratieve taken daardoor weleens naar de achtergrond schuiven. Door dit empathische vermogen gaat hij als het ware op jouw stoel zitten en bedenkt een oplossing voor jouw probleem. Die oplossing is, dat hij er met slimme handigheidjes voor zorgt dat jij veel zaken sneller (automatischer) kunt laten verlopen. Hij deelt de informatie in uitleg video's, zodat je altijd nog kan kijken hoe het ook al weer moest. Daarnaast denkt hij ook commercieel mee. Zodat je eenvoudig kan zien waar je meeste omzet vandaan komt bijvoorbeeld. Van welke klant en van welke dienst. Op deze manier is boekhouding voor mij veel leuker geworden. Ik haal er tenslotte veel meer uit! Dank Rogier!


 • Pascal · SP Products · 04-03-2021 5.0

  Rogier is een vriendelijke man met passie voor zijn werk! Naast zijn jarenlange ervaring in de boekhouding weet hij ook veel van Moneybird en wilt je graag de handigheidjes uitleggen. Niet alleen de nauwkeurigheid qua werk maar vooral het coachen en uitleggen van bepaalde aspecten waardeer ik het meest.


 • Paul Deen · Paul A. Deen Consulting · 10-01-2021 5.0

  Fijn samen gewerkt met Rogier, goede hulp


 • Fons van Loon · F.v.L. Montage · 01-10-2020 5.0

  Rogier, is een zeer goede vakbekwame adviseur, komt altijd zijn afspraken na en ik ben zeer tevreden over onze samenwerking. Ik hoop ook in de toekomst nog heel veel van zijn diensten gebruik te maken.

Werk je met Rogier Teunissen samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Organisatie

RVT-Finance

Mijn naam is Rogier Teunissen, ik ben eigenaar van RVT-Finance. In een dienstverband van 40 jaar heb ik heel veel ervaring opgedaan bij het opzetten en onderhouden van financiële- en projectadministraties. Ik bied mijn diensten specifiek nu aan voor de begeleiding van online boekhoudingen van...
Bekijk organisatie