RVT-Finance

RVT-Finance

5.0

Administratiekantoor

Contact

Maak kennis met RVT-Finance

Heemstede Zelfstandig Professional

Mijn naam is Rogier Teunissen, ik ben eigenaar van RVT-Finance.

In een dienstverband van 40 jaar heb ik heel veel ervaring opgedaan bij het opzetten en onderhouden van financiële- en projectadministraties. Ik bied mijn diensten specifiek nu aan voor de begeleiding van online boekhoudingen van (startende) ondernemers. Ik maak daarbij graag gebruik van Moneybird.

Nadat ik jouw administratie zo efficiënt mogelijk heb ingericht, zal je gelijk al gemak gaan ondervinden van de grote voordelen die een modern softwarepakket te bieden heeft. Ik begeleid je om alle toepassingen van de software maximaal voor jouw onderneming in te zetten. Al snel ben je in staat om jouw eigen administratie gemakkelijk zelf bij te houden.

In het vervolgtraject controleer ik periodiek de administratie op onjuistheden. Waar nodig adviseer ik je in het ondernemerschap en ben ik er voor al jouw vragen. RVT Finance is bereikbaar via telefoon, mail, sms of WhatsApp.

Actuele kennis is gewaarborgd op het gebied van wet- en regelgeving via het bezoeken van internetsites voor intermediairs, het volgen van diverse webinars en vakliteratuur.

RVT-Finance hanteert vaste prijsafspraken, het tarief is afhankelijk van de omvang van de administratie. Facturatie vindt plaats na afloop van de maand/kwartaal.

Neem gerust contact op voor nadere informatie en mogelijkheden.


Diensten
In huis
  • Btw aangifte
  • Inkomstenbelasting
  • Startersbegeleiding
  • Begeleiding bij zelf boekhouden
  • Software inrichting administratie

Prijsstelling
  • Gemiddelde prijs: €35.00
Organisatie

De adviseurs