Ton te Riele Finovion

Ton te Riele

4.5

Boekhouder

Contact

Maak kennis met Ton te Riele

Lochem 13 Jaren Kantoren netwerk Geen opleiding

Als zelfstandig ondernemer maak ik mijn eigen keuzes en neem ik mijn eigen beslissingen. Bij alles wat je doet ben je zelf verantwoordelijk voor hetgeen je doet. Doe je het goed, pluk je daar zelf de vruchten van en doe je het niet goed heb je er zelf last van. Het is aan mij om ervoor te zorgen dat mijn klanten ook hun eigen beslissingen kunnen nemen op basis van een volledig up-to-date financiële administratie.

Realtime inzicht in je administratie is in deze tijd een must. Finovion is een innovatieve organisatie, die dit door te werken met moderne ICT systemen, voor de klanten tot stand brengt. Er wordt gebruik gemaakt van diverse boekhoudpakketten en indien de klant werkt met een eigen pakket kan er desgewenst gekoppeld worden. Digitalisering van facturenstromen en bankafschriften is niet meer weg te denken deze tijd. De verwerking van facturen en bankafschriften gaat bijna volledig geautomatiseerd waardoor de foutkans aanzienlijk verkleind wordt.

Bij het doen van administraties, belastingaangifte en het jaarwerk leggen wij de nadruk op persoonlijk contact. Op regelmatige basis worden desgewenst de cijfers doorgenomen en worden acties naar de toekomst besproken en uitgezet. Finovion heeft de financiële en fiscale kennis in huis die doorgaans alleen aanwezig is bij grote kantoren.

Finovion Lochem wil de klant het beste van twee werelden bieden; persoonlijk contact en professionele dienstverlening. Kortom, haar klanten ontzorgen zodat zij zich met hun corebusiness kunnen bezighouden.


Specialisatie
 • Allround mkb boekhouder

Klantsoort
 • Allround mkbers

Opleidingen
Overig
 • Bedrijfskunde
  HBO

Werkervaring
Relevant
 • Boekhouder
  Finovion | september 2016 tot Heden
 • Assistent Accountant
  NCIV | januari 1982 tot juni 1989
Overig
 • Manager Bedrijfsvoering
  Baston Wonen | juli 1989 tot augustus 2016

Prijsstelling
 • Prijs range: €40.00 tot €80.00
 • Afrekenen op basis van uren
Recensies

1 recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van Ton te Riele
Vakkennis 4.0
Uitleg 4.0
Verplaatsen in mijn situatie 5.0
Afspraken nakomen 5.0
Prijs-/kwaliteit verhouding 5.0
Transparante werk/kosten 4.0

 • Niek Sombekke · Sombekke Consultancy · 20-05-2019 4.0

  Ton is prettig in omgang en samenwerking. Hij komt afspraken na, reageert snel en adequaat op vragen, en kan mijn administratie goed controleren en aanvullen. Ton heeft goed meegedacht in de juiste balans tussen zelf een administratie voeren of deze (al dan niet volledig) uit handen te geven.

Werk je met Ton te Riele samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Organisatie

Finovion

Finovion is een netwerk van samenwerkende administratie- en accountantskantoren. De focus van Finovion bij het doen van de administratie, belastingaangifte en het jaarwerk ligt op het persoonlijk contact en het begrijpelijk uitleggen van cijfers. Het vaste aanspreekpunt kent de sector en is...
Bekijk organisatie