Gebruik Checkout
voor je producten of diensten

Met Checkout wordt het online verkopen van je producten of diensten gemakkelijk. Bespaar tijd en geld door een link te genereren die naar de betaalpagina van je product of dienst navigeert.
Illustratie man met zwart haar en tablet met vogeltje

Wat is Checkout

Stel dat je online je producten of diensten aan wilt bieden. Het ontwikkelen van een webshop kost tijd en geld. Met het koppelen van een betaalsysteem aan die webshop kan de drempel hoog zijn om hiermee te beginnen. Checkout is een oplossing waarmee het online verkopen van producten of diensten laagdrempeliger wordt. Simpel gezegd betekent Checkout dat er een pagina wordt aangemaakt waarin je een product of dienst aanbiedt. Op deze pagina wordt een link gegenereerd die je met je klanten deelt. Deze link verwijst naar de betaalpagina waar je klant het product of de dienst online betaalt. Je hebt hiervoor dus geen webshop nodig.

Illustratie man rustend met zijn handen achter zijn hoofd

Checkout geïntegreerd in je boekhoudpakket

Het is natuurlijk nog gemakkelijker als Checkout wordt aangeboden in je boekhoudpakket. Dit kan in Moneybird! Je maakt een product of dienst aan in je boekhoudpakket en daar wordt gelijk een link gegenereerd. Via deze link kan je klant het product of de dienst direct betalen. Na de betaling wordt ook de factuur voor je aangemaakt in Moneybird. Met onze geïntegreerde online betaalmethoden kun je zelfs de betalingen automatisch verwerken.

Lees meer over de mogelijkheden van Moneybird Checkout
(opent in nieuw tabblad)
Erik Cheung - Software Engineer
Software Engineer
Erik Cheung

“Genereer eenvoudig een link naar een specifieke betaalpagina waar je klant het product of de dienst online betaalt. Je hebt hiervoor geen aparte webshop nodig!”

Veelgestelde vragen over checkout in Moneybird

Wil je producten of diensten gemakkelijk online verkopen?

Probeer Moneybird Checkout

86% van onze gebruikers beveelt Moneybird aan!
Uit 696 beoordelingen scoorden we gemiddeld: 4.4 uit 5 sterren