Innovatieve ondernemer?

Dan is Moneybird hét boekhoudpakket voor jou!

Een boekhoudpakket,

Een betaalrekening,

Een betaalpas,

allemaal in één!

 • Moneybird Betaalrekening #

  Je boekhouding maximaal automatiseren? Kies voor Moneybird mét Moneybird Betaalrekening en betaalpas! Een zakelijke betaalrekening volledig geïntegreerd in je boekhoudpakket!
 • De toekomst van online boekhouden!
  Illustratie - Robot

  Voorloper in de markt

  Moneybird is het eerste en enige boekhoudpakket in Nederland met een geïntegreerde betaalrekening. Daarmee revolutioneren we opnieuw de boekhoudwereld! En daar zijn we stiekem best trots op!

  Lees meer
  Samenvatting van twee betaalrekeningen

  De kracht van een geïntegreerde zakelijke betaalrekening!

  Het voordeel van een geïntegreerde betaalrekening is dat je daarmee een groot gedeelte van je boekhouding kunt automatiseren. Je hoeft geen koppeling meer te maken, je banktransacties komen realtime in je administratie en je bent niet afhankelijk van meerdere partijen.

  Vraag een betaalrekening aan in je administratie
  Illustratie - Vogel met muntgeld in nest

  Automatiseer je financiën

  Doordat je boekhouding en transacties binnen één platform plaatsvinden, kan je veel meer automatiseren. Zo besparen je tijd en kan je doen wat je leuk vindt: verder bouwen aan je bedrijf!

  Jesper kijkt lachend naar Yvet op de werkplek terwijl Loes op de achtergrond aan het werk is.
  Product developer
  Jesper

  “De combinatie van een boekhoudpakket, betaalrekening en betaalpassen in één platform is de perfecte basis voor een administratie. Zo ben jij er zo min mogelijk tijd aan kwijt!”

  Beginnen met ondernemen? Wij helpen je verder!

  Als beginnend ondernemer ben je heel veel. Sales manager, office manager, product owner, marketeer. Wij helpen je zo goed mogelijk op weg. Dat doen we niet alleen door ons boekhoudpakket zo makkelijk mogelijk te maken, maar ook door je te voorzien van handige informatie!

  • Kosten gemaakt voordat je begint met ondernemen? #

   Kosten die je maakt in aanloop naar de officiële start van je bedrijf zijn aanloopkosten. Veel ondernemers hebben vragen over de aanloopkosten van hun ondernemers. Dat is logisch, het is meteen de start van het financiële deel van jouw onderneming.

  • Btw-aangifte: hoe en wanneer? #

   Als ondernemer ontkom je niet aan de btw-aangifte. Als beginnend ondernemer kan alle informatie rondom je btw-aangifte misschien veel zijn. We leggen je alles uit wat je moet weten.

  • Maak deze zeven beginnersfouten niet #

   Niet alles gaat in één keer goed. Zo ook ondernemen. Bij Moneybird komen we met enige regelmaat beginnersfouten tegen. We verzamelden zeven van de veelgemaakte fouten voor je.

  85% van onze gebruikers beveelt Moneybird aan!
  Uit 695 beoordelingen scoorden we gemiddeld: 4.4 uit 5 sterren