Administratiekantoor DEGENER

Administratiekantoor DEGENER

- Sterren

Administratiekantoor

  • < 10 co-workers
  • Sittard, Eindhoven en Heerlen

Wij snappen dat voor ZZP’ers en MKB’ers het op orde houden van financiën vaak een dilemma is. Aan de ene kant is het moeilijk de controle af te geven, aan de andere kant is alles zelf doen ook geen pretje. DEGENER vindt een balans tussen deze twee; met onze hands-on mentaliteit lossen we problemen op en blijven we betrokken bij onze klanten in de dagelijkse bedrijfsvoering.

Om de kwaliteit van DEGENER te blijven garanderen, zorgen we ervoor up-to-date te blijven van de laatste ontwikkelingen in ons vakgebied. Onze professionals wonen regelmatig workshops bij, volgen opleidingen en lezen vakliteratuur.

Bruce Degener heeft bij DEGENER de touwtjes in handen. Zijn jarenlange ervaring als finance professional bij een middelgroot accountantskantoor maakt hem een gedreven professional met veel vaktechnische kennis

De Experts

Bruce Degener

Bruce Degener

Finance Professional

Wij snappen dat voor ZZP’ers en MKB’ers het op orde houden van financiën vaak een dilemma is. Aan de ene kant is het moeilijk de controle af te geven, aan de andere kant is alles zelf doen ook geen pretje. DEGENER vindt een balans tussen deze twee; met onze hands-on mentaliteit lossen we problemen op en blijven we betrokken bij onze klanten in de dagelijkse bedrijfsvoering. Om de kwaliteit van DEGENER te blijven garanderen, zorgen we ervoor up-to-date te blijven van de laatste ontwikkelingen in ons vakgebied. Onze professionals wonen regelmatig workshops bij, volgen opleidingen en lezen vakliteratuur. Mijn jarenlange ervaring als professional bij een middelgroot accountantskantoor maakt mij een gedreven professional met veel vaktechnische kennis die graag in teamverband werkt met goede analytische vaardigheden en ondernemingszin. Mijn sterke punten zijn mijn aanpassingsvermogen, betrouwbaarheid en toewijding om werkzaamheden met precisie af te ronden binnen de administratieve en financiële sector.

Recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van Administratiekantoor DEGENER


Werk je met Administratiekantoor DEGENER samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Beoordelen

Administratiekantoor DEGENER heeft nog geen reviews