Beers Administratie & Advies

Beers Administratie & Advies

5.0

Administratiekantoor

Contact

Maak kennis met Beers Administratie & Advies

Alkmaar Zelfstandig Professional Moneybird-ambassadeur

Ik run Administratiekantoor Beers Administratie & Advies in Alkmaar in mijn eentje en ben dus een zogenaamde 'eenpitter'. Mijn focus ligt vooral bij de startende ondernemer en de zzp-er. Gelet op mijn achtergrond heb ik ook een flink aantal ondernemers in de zorg in portefeuille. Ik vind de startende ondernemer een hele belangrijke en mooie doelgroep, maar daarnaast maken ook veel particulieren van mijn diensten gebruik. Ik ben in principe altijd bereikbaar, zowel telefonisch als via e-mail als op kantoor. Ik hanteer flexibele tijden en ben ook 's avonds als het nodig is beschikbaar voor mijn opdrachtgevers.

Ik probeer mijn kennis en ervaring op peil te houden door het lezen van vakliteratuur, klantendagen van mijn softwareleveranciers te bezoeken, alle expertsessies en intermediair dagen van de Belastingdienst bij te wonen en regelmatig te sparren met collega's. Als er vraagstukken zijn waar ik onvoldoende kennis van zaken heb, kan ik via mijn netwerk deze expertise inhuren. Daarnaast volg ik gericht seminars om op de hoogte te blijven van veranderende wet- en regelgeving.


Diensten
In huis
 • Invoer boekhouding
 • Jaarrekening
 • Btw aangifte
 • Inkomstenbelasting
 • Vennootschapsbelasting
 • Startersbegeleiding
 • Begeleiding bij zelf boekhouden
 • Bedrijfseconomisch advies
Door derden
 • Salarisadministratie
Organisatie

De Experts

 • Jos Beers
  Jos Beers
  Boekhouder

  Ik vind betrokkenheid, persoonlijke aandacht en begeleiding van ondernemers, die vertrouwen in mij als boekhouder hebben gesteld, erg belangrijk. Daarom is mijn missie ook: 'Uw zaak, daar maak ik een punt van.' Ik neem mijn opdrachtgevers serieus en probeer ze op alle mogelijke manieren met raad en daad bij te staan. Waar ik de meeste voldoening uithaal is het begeleiden van startende ondernemers, waar ik erg betrokken bij ben. Hoe mooi is het deze starters na verloop van tijd te zien groeien tot gemotiveerde en gedreven ondernemers. Ik heb een achtergrond in de zorg en dat komt toch ook weer terug in mijn dagelijkse praktijk. Ik probeer zo goed mogelijk voor mijn opdrachtgevers te zorgen, of anders gezegd ze te 'ontzorgen'! De ontwikkelingen binnen het vakgebied gaan snel, zoals het werken online in de cloud, werken met apps en dat geldt niet alleen voor de boekhouders maar zeker ook voor de ondernemers. De werkzaamheden binnen onze dienstverlening verschuiven steeds meer van uitvoerend naar adviserend werk. De ondernemer kan meer zelf op administratief gebied en houdt daardoor meer inzicht en overzicht over zijn/haar bedrijf. Ik wil daarom voor mijn opdrachtgevers een vertrouwde adviseur zijn, die ze gevraagd en ongevraagd adviseert.
Recensies

7 recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van Beers Administratie & Advies
Vakkennis 5.0
Uitleg 5.0
Verplaatsen in mijn situatie 5.0
Afspraken nakomen 5.0
Prijs-/kwaliteit verhouding 5.0
Transparante werk/kosten 5.0

 • Anoniem · 10-07-2023 5.0

  Jos Beers is een aardige en deskundige boekhouder. En zeker aan te raden als je werkzaam bent met moneybird.


 • Kaya Bektasoglu · Kaya Bektasoglu · 10-07-2022 · Review voor Jos Beers 5.0

  Jos Beers is een harde werker! Met kennis in zijn vak!


 • Bregje Schipper · Wandelvrouw in Bedrijf · 24-03-2022 · Review voor Jos Beers 5.0

  Ik ben echt super tevreden over de samenwerking met Jos Beers. We zijn gestart met een fysieke ontmoeting. Dat gaf vertrouwen en het is fijn om een gezicht te kennen. Onze verdere contacten zijn via de mail. Dat werkt uitstekend. Altijd uitgebreid antwoord, tijdig en terzake doende. Jos denkt mee en komt met verbeteringsvoorstellen. Ik kan echt bij hem terecht.


 • Peter van Buijtene · Personalsbest · 10-02-2022 · Review voor Jos Beers 5.0

  Zeer gedegen vakwerk!


 • Jörgen Dragt · Jörgen Dragt · 25-07-2021 · Review voor Jos Beers 5.0

  Zelf ben ik maar een eenvoudige zzp'er, uiteraard met de bijbehorende boekhouding. Dhr. Beers is sinds 2017 mijn boekhouder en is voor mij van onschatbare waarde. Net als een huisarts heeft ook een boekhouder een bijzondere en vaak persoonlijke inkijk in iemands leven. Zelf wil ik me graag focussen op de dingen die ik goed kan en graag wil, ik vertrouw de heer Beers honderd procent met datgene waar hij goed in is. Mochten ik en/of mijn partner in de toekomst andere zakelijke avonturen aangaan dan hoop ik dat Jos van de partij is om ons in dit proces te begeleiden. Ik durf Jos Beers aan iedereen aan te raden.


 • René Bonke · Dima Automotive · 10-07-2021 · Review voor Jos Beers 5.0

  Jos is een uiterst vriendelijke/ervaren boekhouder die altijd voor je klaar staat!


 • Yves van Leeuwen · Mooi op het web · 30-05-2020 · Review voor Jos Beers 5.0

  Jos Beers is zeer vriendelijk, vakkundig, heeft veel ervaring en helpt altijd! Ook voor startende ondernemers een aanrader met veel tips! Was ik maar 5 jaar eerder bij Jos, dan had me dat veel tijd en geld bespaard! Mijn administratie i.c.m. Moneybird is nu altijd op orde!