Kivaro Support

Kivaro Support

4.5

Virtual assistant

Contact

Maak kennis met Kivaro Support

Brielle Zelfstandig Professional

Kivaro Support biedt financiële ondersteuning aan (dienstverlenende) zelfstandig ondernemers. Als je een bedrijf start is het belangrijk om een stevige backoffice, fundering van jouw onderneming, te hebben staan. Want hoe lekker is het als je al je geldzaken op orde hebt? Het geeft een gevoel van vrijheid. En dat stukje vrijheid wilt Kivaro Support voor haar klanten realiseren. Dit kan door het volledig uit handen nemen van de Moneybird boekhouding, maar ook door de administratie op te zetten of de bestaande administratie efficiënter in te richten. Er zijn tal van mogelijkheden, zolang het bijdraagt aan de financiële gezondheid van een bedrijf.


Diensten
In huis
 • Invoer boekhouding
 • Btw aangifte
 • Startersbegeleiding
 • Software inrichting administratie

Prijsstelling
 • Minimale prijs: €50.00
 • Afrekenen op basis van uren
 • Afrekenen op basis van vaste prijs
Organisatie

De Experts

 • Kim van Roon
  Kim van Roon
  Virtual assistant

  Als enthousiaste VA ondersteun ik zelfstandig ondernemers met hun backoffice werkzaamheden. Dit creëert ruimte voor de ondernemer om zich volledig te focussen op de corebusiness van zijn of haar bedrijf. Als multi passionate word ik gelukkig van diversiteit in mijn werkzaamheden, waarbij "structuur & overzicht" mijn middle name is. Ik ben van nature een rustig en nuchter persoon en erg geduldig. Ik vind het belangrijk om goed naar de hulpvraag van een klant te luisteren, om zo een goede en passende samenwerking aan te gaan. Daarin is flexibiliteit een must aangezien geen enkele ondernemer (dus geen enkele administratie) hetzelfde is. Ben je op zoek naar iemand die je bedrijf helpt financieel gezond te zijn en jouw Moneybird administratie opzet, omzet en/of bijhoudt, dan ben je bij mij aan het juiste adres. tot snel!
Recensies

1 recensie

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van Kivaro Support
Vakkennis 4.0
Uitleg 5.0
Verplaatsen in mijn situatie 5.0
Afspraken nakomen 4.0
Prijs-/kwaliteit verhouding 5.0
Transparante werk/kosten 5.0

 • Wim ten Hoff · East103 B.V. · 26-04-2023 · Review voor Kim van Roon 4.5

  Kim heeft de boekhouding helder ingericht en legt ook helder uit welke handelingen er gedaan zijn. Daarnaast is ze transparant in het stellen van verwachtingen. We hebben fijn samen gewerkt.