Gratis een professionele factuur maken in 2 minuten

Het maken van een factuur is eenvoudig en kost weinig tijd. Althans, als je gebruikt maakt van MoneyBird. Je kunt een factuur maken door je klant te selecteren en de aanbieding in te voeren. Dankzij MoneyBird hoef je geen rekening meer te houden met de opmaak en alle overige vereisten waar een factuur aan moet voldoen. Je vult je bedrijfsgegevens eenmalig in, en vervolgens verschijnen deze altijd op de juiste plek!

Bij het maken van een factuur worden alle benodigde gegevens, waaronder btw-berekening, factuurnummering en je btw-nummer, automatisch voor je verwerkt. Een nette en complete factuur, die je direct naar je klant kunt versturen staat direct voor je klaar. Een factuur maken is dankzij MoneyBird nu razendsnel gedaan.

factuur maken
Selecteer de ontvanger
Voer de factuurregels in, de BTW berekening wordt direct gedaan.

In bovenstaand voorbeeld zie je hoe eenvoudig je een factuur maakt. Je selecteert de ontvanger en specificeert de aanbieding, vervolgens staat alle informatie direct op de juiste plek!

TIP!

Een professionele factuur maken?

Onze klanten beoordelen MoneyBird met 5 van 5 sterren (215 reviews) 5

Handig facturen maken volgens onze klanten...

Bezoekers van deze pagina vonden ook interessant...

Recensies van gebruikers

5.0 5.0/5

Van eenmanszaak tot MKB! - door Arnoud Duiker, 05-03-2014


Bedrijf: Orangedotcom www.orangedotcom.nl In 2008 ben in begonnen met een eenmanszaak. Administratie en facturatie deed ik toen vooral in Excel. Nadat ik MoneyBird ontdekte werd het sturen van facturen en betaling bijhouden een stuk leuker. Super makkelijk om mee te werken en erg goed om betalingen en openstaande facturen bij te houden. Inmiddels zijn we een paar jaar verder, zitten we met een mooi team van medewerkers en klanten, en gebruiken we nog steeds MoneyBird. Leuker kunnen we het niet maken!


5.0 5.0/5

Zeer tevreden - door Global Tastes Catering, 04-11-2012


Als een ZZPer, Moneybird is een heel makkelijk programma en is behoorlijk user-friendly. Ik heb heel veel plezier ermee gehad en heb aan andere ZZPers en MKBers voorgesteld. Mijn vragen waren gelijk beantwoord. Een absolute aanrader. Mijn dank is groot, Moneybird!