Gratis een professionele factuur maken in 2 minuten

Het maken van een factuur is eenvoudig en kost weinig tijd. Althans, als je gebruikt maakt van MoneyBird. Je kunt een factuur maken door je klant te selecteren en de aanbieding in te voeren. Dankzij MoneyBird hoef je geen rekening meer te houden met de opmaak en alle overige vereisten waar een factuur aan moet voldoen. Je vult je bedrijfsgegevens eenmalig in, en vervolgens verschijnen deze altijd op de juiste plek!

Bij het maken van een factuur worden alle benodigde gegevens, waaronder btw-berekening, factuurnummering en je btw-nummer, automatisch voor je verwerkt. Een nette en complete factuur, die je direct naar je klant kunt versturen staat direct voor je klaar. Een factuur maken is dankzij MoneyBird nu razendsnel gedaan.

factuur maken
Selecteer de ontvanger
Voer de factuurregels in, de BTW berekening wordt direct gedaan.

In bovenstaand voorbeeld zie je hoe eenvoudig je een factuur maakt. Je selecteert de ontvanger en specificeert de aanbieding, vervolgens staat alle informatie direct op de juiste plek!

TIP!

Een professionele factuur maken?

Onze klanten beoordelen MoneyBird met 5 van 5 sterren (215 reviews) 5

Handig facturen maken volgens onze klanten...

Bezoekers van deze pagina vonden ook interessant...

Recensies van gebruikers

4.0 4.0/5

Super systeem! Werkt lekker! - door Remco van der Veer, 18-01-2013


Super handig voor mij als jonge ondernemer (16). Alleen alles netjes invoeren en bijhouden en hij rekent de belasting uit. Werkt prettig op de computer, ze kunnen met de app nog wel wat verbeteren. En de prijs/kwaliteit verhouding is oké. Zeker aan te raden!


5.0 5.0/5

Eigenaar van SCHERP Ontwikkeling - door Patrick Nijkamp, 07-01-2013


MoneyBird is een geweldig facturatie systeem, onze boekhouder wordt er ook erg blij van. We hebben MoneyBird al aan 3 applicaties gekoppeld via de stabiele en goedgeschreven API waaronder een ticket systeem met automatische facturatie. Dit werkt erg stabiel en scheelt ons heel veel handmatig werk. Het team van MoneyBird is hierin ook érg behulpzaam en heeft me nooit teleurgesteld qua technisch niveau. Wij worden erg blij van MoneyBird :-)