Gratis een professionele factuur maken in 2 minuten

Het maken van een factuur is eenvoudig en kost weinig tijd. Althans, als je gebruikt maakt van MoneyBird. Je kunt een factuur maken door je klant te selecteren en de aanbieding in te voeren. Dankzij MoneyBird hoef je geen rekening meer te houden met de opmaak en alle overige vereisten waar een factuur aan moet voldoen. Je vult je bedrijfsgegevens eenmalig in, en vervolgens verschijnen deze altijd op de juiste plek!

Bij het maken van een factuur worden alle benodigde gegevens, waaronder btw-berekening, factuurnummering en je btw-nummer, automatisch voor je verwerkt. Een nette en complete factuur, die je direct naar je klant kunt versturen staat direct voor je klaar. Een factuur maken is dankzij MoneyBird nu razendsnel gedaan.

factuur maken
Selecteer de ontvanger
Voer de factuurregels in, de BTW berekening wordt direct gedaan.

In bovenstaand voorbeeld zie je hoe eenvoudig je een factuur maakt. Je selecteert de ontvanger en specificeert de aanbieding, vervolgens staat alle informatie direct op de juiste plek!

TIP!

Een professionele factuur maken?

Onze klanten beoordelen MoneyBird met 5 van 5 sterren (215 reviews) 5

Handig facturen maken volgens onze klanten...

Bezoekers van deze pagina vonden ook interessant...

Recensies van gebruikers

5.0 5.0/5

Een makkie - door Bart Vuijk, 13-05-2013


Ik ben eigenaar van een productieberijf en heb mijn handen al vol aan het creatief zijn en filmzaken. Rekeningen schrijven was altijd het meest vervelende klusje dat ik kon bedenken. Nu is het echter een leuk klusje geworden omdat Moneybird voor mij het meeste werk doet en het overzicht bewaard. Een prima systeem!


5.0 5.0/5

Goed programma/app. - door Elia Foods BV, 03-09-2014


Moneybird is wat mij betreft een super programma. Het werkt gewoon. Wij hebben nooit problemen ondervinden. Het is de moeit waard om het uit te proberen. Er is wat ons betreft geen adertje onder het bekende gras. Ga zo door Ladies and Gentlemen van moneybird.