Gratis een professionele factuur maken in 2 minuten

Het maken van een factuur is eenvoudig en kost weinig tijd. Althans, als je gebruikt maakt van MoneyBird. Je kunt een factuur maken door je klant te selecteren en de aanbieding in te voeren. Dankzij MoneyBird hoef je geen rekening meer te houden met de opmaak en alle overige vereisten waar een factuur aan moet voldoen. Je vult je bedrijfsgegevens eenmalig in, en vervolgens verschijnen deze altijd op de juiste plek!

Bij het maken van een factuur worden alle benodigde gegevens, waaronder btw-berekening, factuurnummering en je btw-nummer, automatisch voor je verwerkt. Een nette en complete factuur, die je direct naar je klant kunt versturen staat direct voor je klaar. Een factuur maken is dankzij MoneyBird nu razendsnel gedaan.

factuur maken
Selecteer de ontvanger
Voer de factuurregels in, de BTW berekening wordt direct gedaan.

In bovenstaand voorbeeld zie je hoe eenvoudig je een factuur maakt. Je selecteert de ontvanger en specificeert de aanbieding, vervolgens staat alle informatie direct op de juiste plek!

TIP!

Een professionele factuur maken?

Onze klanten beoordelen MoneyBird met 5 van 5 sterren (215 reviews) 5

Handig facturen maken volgens onze klanten...

Bezoekers van deze pagina vonden ook interessant...

Recensies van gebruikers

5.0 5.0/5

Erg handig...! - door Leslie Lauwen, 14-11-2012


Ik maak al 9 maanden gebruik van dit programma, alle onderdelen worden gebruikt. Aan elk einde van de week mijn bankmutatie invoeren en alles staat netjes in het overzicht. Ik kan nu de administratie zelf doen en heb zelfs geen boekhouder nodig! Kortom, erg handig en bespaard een hoop tijd en geld.


5.0 5.0/5

Boekhouden, noodzaak en leuk - door Jeroen Diderik, 02-06-2014


Als boekhouden niet je favoriete hobby is dan maakt MoneyBird het in ieder geval een stuk leuker. Facturen maken was nog nooit zo makkelijk en altijd inzicht in nog openstaande offertes. Super!