Gratis een professionele factuur maken in 2 minuten

Het maken van een factuur is eenvoudig en kost weinig tijd. Althans, als je gebruikt maakt van MoneyBird. Je kunt een factuur maken door je klant te selecteren en de aanbieding in te voeren. Dankzij MoneyBird hoef je geen rekening meer te houden met de opmaak en alle overige vereisten waar een factuur aan moet voldoen. Je vult je bedrijfsgegevens eenmalig in, en vervolgens verschijnen deze altijd op de juiste plek!

Bij het maken van een factuur worden alle benodigde gegevens, waaronder btw-berekening, factuurnummering en je btw-nummer, automatisch voor je verwerkt. Een nette en complete factuur, die je direct naar je klant kunt versturen staat direct voor je klaar. Een factuur maken is dankzij MoneyBird nu razendsnel gedaan.

factuur maken
Selecteer de ontvanger
Voer de factuurregels in, de BTW berekening wordt direct gedaan.

In bovenstaand voorbeeld zie je hoe eenvoudig je een factuur maakt. Je selecteert de ontvanger en specificeert de aanbieding, vervolgens staat alle informatie direct op de juiste plek!

TIP!

Een professionele factuur maken?

Onze klanten beoordelen MoneyBird met 5 van 5 sterren (215 reviews) 5

Handig facturen maken volgens onze klanten...

Bezoekers van deze pagina vonden ook interessant...

Recensies van gebruikers

5.0 5.0/5

Zeer bruikbaar - door johnny saarloos, 29-01-2013


Ben nu een tijdje met moneybird aan de slag en moet bekennen dat ik het een zeer goed werkend programma vind. Beveel het zeker aan het is overzichtelijk en makkelijk in gebruik.


4.5 4.5/5

Een fantastisch programma - door Theo van Veen, 19-06-2012


Ik ben al even een zeer tevreden gebruiker van het programma. Ik ben erg blij dat ik de stap gezet heb richting de zeer gebruikers vriendelijke software die door Moneybird wordt geboden. En de feedback op gestelde vragen is snel en deskundig ! Aan iedereen zeer aan te bevelen !