Gratis een professionele factuur maken in 2 minuten

Het maken van een factuur is eenvoudig en kost weinig tijd. Althans, als je gebruikt maakt van MoneyBird. Je kunt een factuur maken door je klant te selecteren en de aanbieding in te voeren. Dankzij MoneyBird hoef je geen rekening meer te houden met de opmaak en alle overige vereisten waar een factuur aan moet voldoen. Je vult je bedrijfsgegevens eenmalig in, en vervolgens verschijnen deze altijd op de juiste plek!

Bij het maken van een factuur worden alle benodigde gegevens, waaronder btw-berekening, factuurnummering en je btw-nummer, automatisch voor je verwerkt. Een nette en complete factuur, die je direct naar je klant kunt versturen staat direct voor je klaar. Een factuur maken is dankzij MoneyBird nu razendsnel gedaan.

factuur maken
Selecteer de ontvanger
Voer de factuurregels in, de BTW berekening wordt direct gedaan.

In bovenstaand voorbeeld zie je hoe eenvoudig je een factuur maakt. Je selecteert de ontvanger en specificeert de aanbieding, vervolgens staat alle informatie direct op de juiste plek!

TIP!

Een professionele factuur maken?

Onze klanten beoordelen MoneyBird met 5 van 5 sterren (215 reviews) 5

Handig facturen maken volgens onze klanten...

Bezoekers van deze pagina vonden ook interessant...

Recensies van gebruikers

5.0 5.0/5

Facturen via mail - door Low Budget Fietsen & Services, 08-10-2014


Het werkt perfect en het geld wordt lekker snel op je rekening bijgeschreven !


5.0 5.0/5

Enorme verlichting van administratieve lasten - door HQ WebIT, 18-11-2014


Sinds ik Moneybird gebruik (de Pro-versie) heb ik eindelijk een goed overzicht over mijn crediteuren en debiteuren. Het is zo heerlijk makkelijk: Offreren, factureren in een handomdraai. Echt super! En daarbij heb ik meteen een account bij Payt.nl aangemaakt, zodat er meteen een incassodienst achter hangt. Nu hou ik eindelijk weer tijd over om me bezig te houden met het echte werk :)