Mag Moneybird cookies plaatsen? Met deze cookies kunnen wij je website bezoek analyseren en verbeteren. Meer informatie vind je in onze privacy statement.

Binnen 2 minuten
je facturen maken

Ontdek nu hoe eenvoudig het is om facturen te maken en zelf je volledige boekhouding bij te houden!

Gratis aanmelden

Zelf je administratie doen

Je kunt Moneybird gebruiken voor alleen het maken en versturen van je facturen óf het bijhouden van je gehele boekhouding. Ondernemers kiezen voor Moneybird omdat het gebruiksvriendelijk en snel werkt.

Facturen en offertes

Je kunt in een handomdraai een offerte of een factuur maken. Factuurregels kun je direct aan de categorieën koppelen.

Inkomende documenten

Documenten kunnen gemakkelijk worden toegevoegd via je mobiel of het web. Zo blijft je boekhouding altijd op orde.

Aangiftes en rapporten

De btw percentages uit de facturen en inkomende documenten worden automatisch verwerkt in je btw aangifte.

Ontdek Moneybird

Veelgestelde vragen

 • Als je je aanmeldt voor Moneybird dan krijg je de eerste 60 dagen het volledige online boekhoudpakket op onze kosten. Hierin kun je onbeperkt offertes en facturen aanmaken, inkoopfacturen verwerken en banktransacties verwerken, kort gezegd kun je dus 60 dagen gratis je volledige boekhouding bijhouden. Aan het einde van deze periode ontvang je een e-mail, zodat je zelf het gewenste pakket kunt kiezen. Kies je niks? Dan ga je automatisch terug naar het gratis pakket. Je zit dus nergens aan vast!

  Lees hier meer over
 • Moneybird is in 2008 gestart als facturatie pakket voor de zelfstandig ondernemer. Vanaf begin 2015 heeft Moneybird volledige boekhoud functionaliteit. Je kunt dus je volledige boekhouding zelf bijhouden in Moneybird en als je wilt, geef je jouw boekhouder eenvoudig toegang tot je administratie.

 • Elke gebruiker kan Moneybird de eerste 60 dagen gratis uitproberen. Aan het einde van deze gratis proefperiode ontvang je een e-mail. Je kunt nu zelf de keuze maken voor het voor jou ideale pakket. Maak je geen keuze? Dan ga je na 60 dagen automatisch terug naar het gratis pakket.

  Bekijk onze verschillende pakketten
 • Moneybird is een boekhoudpakket dat zich richt op de ondernemer. Je kunt in principe dus zelf je volledige boekhouding bijhouden. Wil je graag dat een adviseur met je meekijkt? Dan geef je hem/haar eenvoudig toegang.

  Vind jouw adviseur
 • Wij vinden privacy superbelangrijk, dus jouw gegevens zijn veilig bij ons. Jouw administratie is niet standaard inzichtelijk voor ons, tenzij je ons toestemming geeft om mee te kijken als je bijvoorbeeld een vraag hebt. Deze toegang kun je op elk moment weer intrekken en al onze medewerkers hebben geheimhoudingsverplichting.

  Lees hier meer over

Staat je vraag er niet tussen?

Gelukkig hebben we nog een uitgebreide kennisbank. Mocht het antwoord ook hier niet te vinden zijn, dan zit er een geweldig supportteam voor je klaar!

Naar de kennisbank Contact opnemen

Factureren via Moneybird werkt erg fijn, ook het debiteurenbeheer heb ik volledig op een rij.

Jos Schmitz / Mede-eigenaar brouwerij

Start nu met het gebruik van Moneybird!

En ontdek zelf waarom 150.000 ondernemers je voorgingen.

Bij het klikken op Gratis aanmelden ga je akkoord met onze voorwaarden.

Dit formulier wordt beschermd met Google reCAPTCHA (privacy, voorwaarden).


Je land, valuta, taal en tijdzone zijn standaard ingesteld voor Nederland. Deze instellingen kun je hier wijzigen.

Onze klanten aan het woord

Uit 158 beoordelingen scoorden we gemiddeld 4.5 uit 5 sterren

Geloof je ons niet? Bekijk het zelf op The Feedback Company!

Ideaal administratie met 2 vingers in m'n neus

Ideaal voor online administratie ik heb thuis nog maar 1 klapper en m'n boekhouder heeft altijd inzicht. Dus geen gevaar van administratie kwijt raken. Ideaal voor startende ondernemers, ik heb best snel de stap gemaakt naar een betaalde account gezien de veel bonnen die ik wilde uploaden. en de transacties die gekoppeld moesten worden.

Overzichtelijk en plezierig!

Ik zag enorm op tegen de boekhouding van mijn eigen bedrijf - maar met Moneybird is het overzichtelijk en plezierig. Zelfs mijn BTW-aangifte is makkelijk dankzij Moneybird!

Meer moet dat niet zijn

Als MKB-er heb je nooit een enorme complexe boekhouding nodig. Veel pakketten bieden een overdaad aan mogelijkheden. Moneybird biedt alles wat ik nodig heb en zelfs geagendeerde facturatie (voor mij een must have).

Mobiel boekhouden met onze apps voor Android en iOS

Download Moneybird voor Android Download Moneybird voor iOS