Mag Moneybird cookies plaatsen? Met deze cookies kunnen wij je website bezoek analyseren en verbeteren. Meer informatie vind je in onze privacy statement.

Beheren van klantgegevens

Het beheren van klantgegevens, ook wel relatiebeheer genoemd, gebeurt bij grote bedrijven vaak in een CRM pakket. CRM staat voor customer relationship management. In een CRM pakket worden alle klantgegevens en contacten opgeslagen, zodat altijd alles terug gevonden kan worden.

Kan ik mijn klantgegevens beheren in Moneybird?

In Moneybird kun je de gegevens van je klanten goed opslaan via het tabblad Contacten, maar Moneybird heeft geen CRM onderdeel. Echter zijn er wel mogelijkheden om je Moneybird account te koppelen aan een CRM pakket. PerfectView is een CRM pakket dat een koppeling aanbiedt met Moneybird.

Ook Combidesk heeft verschillende koppelingen ontwikkeld voor het beheren van klantgegevens:

Eenvoudig je boekhouding op orde?

Probeer Moneybird Gratis

Onze klanten aan het woord

Uit 206 beoordelingen scoorden we gemiddeld 4.4 uit 5 sterren

Geloof je ons niet? Bekijk het zelf op The Feedback Company!

Ideaal administratie met 2 vingers in m'n neus

Ideaal voor online administratie ik heb thuis nog maar 1 klapper en m'n boekhouder heeft altijd inzicht. Dus geen gevaar van administratie kwijt raken. Ideaal voor startende ondernemers, ik heb best snel de stap gemaakt naar een betaalde account gezien de veel bonnen die ik wilde uploaden. en de transacties die gekoppeld moesten worden.

koppeling rcur naar met moneybird

Beste Moneybird Ik ben tevreden over jullie systeem maar niet over de koppeling met Rcur, ik wil een automatische incasso laten uitvoeren via Moneybird in combinatie met Rcur, van de facturen die ik wil versturen naar mijn klanten en de uitleg van hen is niet naar tevredenheid, duurt een dag voordat je antwoord krijgt en krijg telkens de standaard antwoorden maar echt helpen doen ze niet. Zodoende ben ik op zoek naar een goed systeem die ook automatische incasso's kan uitvoeren. Moneybird beveel ik wel aan maar Rcur niet.

Moneybird is een aanrader.

Moneybird is een aanrader. Het vergemakkelijkt en versnelt je papierwerk enorm ! Steeds zicht op je inkomende en uitgaande facturen . zou niet meer zonder kunnen