Mag Moneybird cookies plaatsen? Met deze cookies kunnen wij je website bezoek analyseren en verbeteren. Meer informatie vind je in onze privacy statement.

Boekhouden vanaf je mobiele telefoon

Als ondernemer ben je veel onderweg. In de auto, met de trein, bij je klant of op een beurs. Tijdens al die momenten dat je niet achter je bureau zit, wil je graag bij de gegevens van je boekhouding kunnen. Je bent net bij je klant geweest en wilt direct een offerte of factuur maken en versturen of je ziet dat een betaling nog niet binnen is en wil direct een herinnering versturen.

Hoe werkt het boekhouden vanaf je mobiel met Moneybird?

Er zijn iOS en Android apps ontwikkeld, deze zijn gratis te downloaden in de Google Play Store en App Store. Daarnaast is het mogelijk om Moneybird in de browser van je mobiele telefoon te gebruiken.

De apps en de mobiele versie van Moneybird zijn gemaakt om te gebruiken wanneer je niet achter je bureau zit. Bijvoorbeeld als je onderweg bent, of op de bank zit en snel je administratie wilt bijwerken. Je kunt via je mobiel je facturen en offertes maken en versturen, het bonnetje van bijvoorbeeld je lunch of tankbeurt scannen en verwerken of contacten toevoegen en bijwerken.

Facturen op mobiel

Download de Android of iOS via een van de volgende links:

Download Moneybird voor Android Download Moneybird voor iOS

Eenvoudig je boekhouding op orde?

Probeer Moneybird Gratis

Onze klanten aan het woord

Uit 92 beoordelingen scoorden we gemiddeld 4.5 uit 5 sterren

Geloof je ons niet? Bekijk het zelf op The Feedback Company!

Moneybird is van deze tijd

Als eenmanszaak kan ik heel erg goed uit de voeten met Moneybird. Moneybird is van deze tijd. Software is heel goed opgebouwd en bevat alles wat je nodig hebt om eenvoudig en snel je boekhouding te kunnen doen.

Helder en duidelijk!

Lekker simpele tool.

Onmisbaar

Waar vroeger de kwartaalaangifte een terugkerende gitzwarte dag was, hebben we dit nu (letterlijk) in vijf minuten voor elkaar. Als ik nog ooit terug moet naar de oude situatie, ga ik liever weer voor een werkgever aan de slag.