Boekhouden vanaf je mobiele telefoon

Als ondernemer ben je veel onderweg. In de auto, met de trein, bij je klant of op een beurs. Tijdens al die momenten dat je niet achter je bureau zit, wil je graag bij de gegevens van je boekhouding kunnen. Je bent net bij je klant geweest en wilt direct een offerte of factuur maken en versturen of je ziet dat een betaling nog niet binnen is en wil direct een herinnering versturen.

Hoe werkt het boekhouden vanaf je mobiel met Moneybird?

Er zijn iOS en Android apps ontwikkeld, deze zijn gratis te downloaden in de Google Play Store en App Store. Daarnaast is het mogelijk om Moneybird in de browser van je mobiele telefoon te gebruiken.

De apps en de mobiele versie van Moneybird zijn gemaakt om te gebruiken wanneer je niet achter je bureau zit. Bijvoorbeeld als je onderweg bent, of op de bank zit en snel je administratie wilt bijwerken. Je kunt via je mobiel je facturen en offertes maken en versturen, het bonnetje van bijvoorbeeld je lunch of tankbeurt scannen en verwerken of contacten toevoegen en bijwerken.

Facturen op mobiel

Download de Android of iOS via een van de volgende links:

Download Moneybird voor Android Download Moneybird voor iOS

Eenvoudig je boekhouding op orde?

Probeer Moneybird Gratis

Onze klanten aan het woord

Uit 319 beoordelingen scoorden we gemiddeld 4.4 uit 5 sterren

Geloof je ons niet? Bekijk het zelf op The Feedback Company!

Ideaal administratie met 2 vingers in m'n neus

Ideaal voor online administratie ik heb thuis nog maar 1 klapper en m'n boekhouder heeft altijd inzicht. Dus geen gevaar van administratie kwijt raken. Ideaal voor startende ondernemers, ik heb best snel de stap gemaakt naar een betaalde account gezien de veel bonnen die ik wilde uploaden. en de transacties die gekoppeld moesten worden.

geweldig makkelijke software

erg tevreden over de prijs kwaliteit verhouding van Moneybird en de makkelijke UI. een kind kan de was doen

Uitermate tevreden

Wij - MailCamp B.V. - gebruiken Moneybird sinds 2011 en zijn zeer tevreden. We maken ook veel gebruik van de API en ook onze accountant is bekend met Moneybird dus wij blijven voorlopig klant!