Contacten exporteren

Je kunt opgeslagen contacten in Moneybird ook exporteren. Dit kan per contact of in zijn totaliteit. Onder de knop ‘Exporteren’ in het tabblad Contacten kun je contacten exporteren naar vCard of Excel. In het Excel-bestand worden alle gegevens die bij contacten zijn opgeslagen geëxporteerd en naar een vCard alleen de standaard contactgegevens, zoals adres, e-mailadres en telefoonnummer.

Individuele contacten kun je exporteren door op het contact te gaan staan en bovenaan in het scherm te kiezen voor ‘Exporteren’. Ook hier kun je de gegevens exporteren naar Excel of een vCard.

Bij het exporteren van contacten is het niet mogelijk om een onderscheid te maken in crediteuren en debiteuren.

Eenvoudig je boekhouding op orde?

Probeer Moneybird Gratis

Onze klanten aan het woord

Uit 630 beoordelingen scoorden we gemiddeld 4.4 uit 5 sterren

Geloof je ons niet? Bekijk het zelf op The Feedback Company!

Ideaal administratie met 2 vingers in m'n neus

Ideaal voor online administratie ik heb thuis nog maar 1 klapper en m'n boekhouder heeft altijd inzicht. Dus geen gevaar van administratie kwijt raken. Ideaal voor startende ondernemers, ik heb best snel de stap gemaakt naar een betaalde account gezien de veel bonnen die ik wilde uploaden. en de transacties die gekoppeld moesten worden.

Langzame start, stiekem dan heel fijn!

Na uitproberen van diverse schoenendoos apps adviseerde mijn verse boekhouder MB. Voor mijn werk als zelfstandig geregistreerd-mondhygiënist bij mensen thuis is het, na even wennen, per-fect. Zelfs mijn patiëntenbestand kan ik zelf personaliseren in de contacten door bijv geboortedatum of metingen toe te voegen. Het is tenslotte al een AVG privacy proof programma! Er zijn enkele beperkingen (bijv je kan niet een maand eerder of verder klikken bij de urenstaat maar alleen per week, en er is (nog) geen kilometer registratie mogelijk) maar die zijn verwaarloosbaar bij de pluspunten van MB. De android app werkt meestal wel, sommige bestanden kan ik niet uploaden maar misschien ligt dát aan mijn telefoon. Tip: leuke webinars van MB volgen, word je wijzer van. Al met al na 1,5 maand erg tevreden en fijn dat ik er samen met mijn boekhouder in kan.

Zeer gebruiksvriendelijk

Eind vorig jaar overstap gemaakt na vele jaren met verouderd systeem te hebben gewerkt. Aantal online tools getest. Ik werk in Moneybird met urenregistratie en facturen. Helemaal top!