Cookie

Mag Moneybird cookies plaatsen? Met deze cookies kunnen wij je website bezoek analyseren en verbeteren. Meer informatie vind je in onze cookieverklaring.

Contacten exporteren

Je kunt opgeslagen contacten in Moneybird ook exporteren. Dit kan per contact of in zijn totaliteit. Onder de knop ‘Exporteren’ in het tabblad Contacten kun je contacten exporteren naar vCard of Excel. In het Excel-bestand worden alle gegevens die bij contacten zijn opgeslagen geëxporteerd en naar een vCard alleen de standaard contactgegevens, zoals adres, e-mailadres en telefoonnummer.

Individuele contacten kun je exporteren door op het contact te gaan staan en bovenaan in het scherm te kiezen voor ‘Exporteren’. Ook hier kun je de gegevens exporteren naar Excel of een vCard.

Bij het exporteren van contacten is het niet mogelijk om een onderscheid te maken in crediteuren en debiteuren.

Eenvoudig je boekhouding op orde?

Probeer Moneybird Gratis

Onze klanten aan het woord

Uit 573 beoordelingen scoorden we gemiddeld 4.4 uit 5 sterren

Geloof je ons niet? Bekijk het zelf op The Feedback Company!

Ideaal administratie met 2 vingers in m'n neus

Ideaal voor online administratie ik heb thuis nog maar 1 klapper en m'n boekhouder heeft altijd inzicht. Dus geen gevaar van administratie kwijt raken. Ideaal voor startende ondernemers, ik heb best snel de stap gemaakt naar een betaalde account gezien de veel bonnen die ik wilde uploaden. en de transacties die gekoppeld moesten worden.

perfect

Goed en mooi werkend programma

Makkelijk en overzichtelijk

Moneybird heeft het naar mijn mening allemaal. Het is duidelijk, (daardoor) makkelijk in gebruik en overzichtelijk. Aan te raden voor iedere grote en kleine ondernemer!