Mag Moneybird cookies plaatsen? Met deze cookies kunnen wij je website bezoek analyseren en verbeteren. Meer informatie vind je in onze privacy statement.

Facturen versturen via Simplerinvoicing

Het verwerken van facturen kost veel tijd. Alle facturen die je ontvangt moeten (vaak handmatig) toegevoegd worden aan je boekhouding. Het zou veel handiger zijn als facturen automatisch in je boekhouding terecht komen! Dat kan door gebruik te maken van Simplerinvoicing!

Hoe werkt Simplerinvoicing in Moneybird?

Moneybird ondersteunt Simplerinvoicing FULL. Om gebruik te kunnen maken van Simplerinvoicing, moeten er eerst enkele gegevens geverifieerd worden.

Je vult het btw, KvK of OIN nummer in bij het Simplerinvoicing adres van het contact, dit is afhankelijk van welke gegevens jouw contact gebruikt voor Simplerinvoicing. Voor Moneybird gebruikers wordt altijd het KvK nummer gebruikt.

Simplerinvoicing gegevens invullen bij contact

Wanneer je facturen verstuurt via Simplerinvoicing, verstuur je deze niet meer naar het e-mail adres van je klant, maar naar het btw, KvK of OIN nummer dat rechtstreeks aan de administratie is gekoppeld. Bij het verzenden van de factuur kies je de optie ‘Factuur verzenden via Simplerinvoicing’.

Verstuur je factuur via Simplerinvoicing

Eenvoudig je boekhouding op orde?

Probeer Moneybird Gratis

Onze klanten aan het woord

Uit 158 beoordelingen scoorden we gemiddeld 4.5 uit 5 sterren

Geloof je ons niet? Bekijk het zelf op The Feedback Company!

Ideaal administratie met 2 vingers in m'n neus

Ideaal voor online administratie ik heb thuis nog maar 1 klapper en m'n boekhouder heeft altijd inzicht. Dus geen gevaar van administratie kwijt raken. Ideaal voor startende ondernemers, ik heb best snel de stap gemaakt naar een betaalde account gezien de veel bonnen die ik wilde uploaden. en de transacties die gekoppeld moesten worden.

Met Moneybird kunnen we bij Upstream makkelijk offreren en factureren

Door de koppeling met Timechimp (urenregistratie) en het gemakkelijk maken en verzenden van een offerte en factuur zorgt Moneybird dat administratie gemakkelijk (en zelfs leuk) wordt. Door de bankkoppeling ook bijna realtime input van saldo en met de rapportage weten we altijd hoe we ervoor staan

Altijd een goed overzicht

Moneybird geeft mij dagelijks altijd een goed overzicht van welke facturen er openstaan en of welke facturen ik nog moet betalen. Ook het handigst van alles vind ik dat ik mijn clienten makkelijk via de mail kan factureren en betalingen via iDeal en paypal kan ontvangen. Dit geeft de extra service en handigheid naar mijn klanten toe waarbij zij makkelijk en overzichtelijk alles in orde kunnen maken.