Mag Moneybird cookies plaatsen? Met deze cookies kunnen wij je website bezoek analyseren en verbeteren. Meer informatie vind je in onze privacy statement.

Facturering vanaf je iPhone, altijd en overal je administratie bij de hand!

Als ondernemer ben je veel onderweg. In de auto, met de trein, bij je klant of op een beurs. Tijdens al die momenten dat je niet achter je bureau zit wil je graag bij de gegevens van je facturering kunnen.

Eenvoudig je boekhouding op orde?

Probeer Moneybird Gratis

Real-time overzicht in je facturen

De MoneyBird App voor iPhone en iPod Touch geeft je overal toegang tot je MoneyBird account. Met de App kun je razendsnel facturen maken en versturen vanaf je iPhone. Tevens heb je altijd het volledige overzicht van al je facturen bij de hand zodat je overal de actuele informatie rondom je facturering kunt bekijken.

Factuur overzicht mobiel

Factuur overzicht op je mobiel

Maak een factuur in de trein

Je zit in de trein, op weg naar huis, even snel een factuur maken met je iPhone om je verloren tijd te benutten? In slechts enkele seconden heb je de factuur gemaakt, dat noemen we mobiele facturering.

Scan een bon in bij de kassa

Bonnetjes die kwijtraken of verkreukelen in je portemonnee, het is een frustratie voor iedere ondernemer. Met de MoneyBird iPhone App scan je direct je bonnetje om deze te verwerken in je administratie. Geen gedoe meer, gewoon direct verwerkt.

Eenvoudig je boekhouding op orde?

Probeer Moneybird Gratis

Onze klanten aan het woord

Uit 131 beoordelingen scoorden we gemiddeld 4.5 uit 5 sterren

Geloof je ons niet? Bekijk het zelf op The Feedback Company!

Ideaal administratie met 2 vingers in m'n neus

Ideaal voor online administratie ik heb thuis nog maar 1 klapper en m'n boekhouder heeft altijd inzicht. Dus geen gevaar van administratie kwijt raken. Ideaal voor startende ondernemers, ik heb best snel de stap gemaakt naar een betaalde account gezien de veel bonnen die ik wilde uploaden. en de transacties die gekoppeld moesten worden.

Ideaal pakket voor de ZZP-er/freelancer, blij mee!

Waar ik eerder voor mijn administratie heb gewerkt met Word en Excel, ben ik enkele jaren geleden overgestapt op het gebruik van Moneybird (voor het verzenden en inboeken van facturen). Door de software-updates is het inmiddels een compleet boekhoudpakket geworden. Ik gebruik nu ook de bankkoppeling voor het verwerken van banktransacties, periodiek factureren middels abonnementen en de BTW-aangifte. Ik vind het een fantastisch product voor iedereen die graag zijn eigen administratie wil bijhouden. Alles is eenvoudig en netjes in te voeren en te boeken in begrijpelijke taal: een fijne interface met gewenste functionaliteiten. De software is schaalbaar, betaalbaar en ook mobiel prima te gebruiken. Er is ook toegang mogelijk voor de accountant, die jaarlijks zijn controle uitvoert. Hij kan naar tevredenheid zijn werkzaamheden uitvoeren.

Overzichtelijk, compleet en het maakt het doen van je administratie 'bijna' leuk!

Al ruim 6 jaar gebruik ik Moneybird. In het 'oude' Moneybird was het voornamelijk versturen en inboeken van facturen maar de laatste 2 jaar is het een complete boekhouding geworden. Moneybird zorgt ervoor dat ik overal mijn administratie kan doen. De software werkt prettig en is erg overzichtelijk. Mijn accountant doet aan het eind jaar het jaar een controle en zorgt dat de laatste zaken recht getrokken worden maar voor de rest kan je alles zelf. Dankzij de KNAB koppeling worden de bankmutaties ook automatisch ingelezen wat weer voor extra gemak zorgt. Daarnaast is je boekhouding ook sluitend omdat je alle mutaties moet verwerken. Inmiddels voor 2 andere bedrijven ook een account aangemaakt en zo kan ik makkelijk switchen van de ene naar de andere account. Erg tevreden!