Gebruikersaccount

Om in te loggen op Moneybird maak je gebruik van een persoonlijk gebruikersaccount. Het gebruikersaccount is altijd terug te vinden via Tandwiel > Gebruikersaccount. Hierin staat je e-mailadres en een wachtwoord opgeslagen. Deel je gebruikersaccount nooit met derden. Als je iemand toegang wilt geven tot jouw administratie, kan hij/zij zelf het best zelf een gebruikersaccount aanmaken.

In dit deel van de kennisbank lees je alles over je gebruikersaccount en wat daarin de mogelijkheden zijn binnen Moneybird.

De volgende onderwerpen komen aan bod:

Eenvoudig je boekhouding op orde?

Probeer Moneybird Gratis

Onze klanten aan het woord

Uit 616 beoordelingen scoorden we gemiddeld 4.4 uit 5 sterren

Geloof je ons niet? Bekijk het zelf op The Feedback Company!

Ideaal administratie met 2 vingers in m'n neus

Ideaal voor online administratie ik heb thuis nog maar 1 klapper en m'n boekhouder heeft altijd inzicht. Dus geen gevaar van administratie kwijt raken. Ideaal voor startende ondernemers, ik heb best snel de stap gemaakt naar een betaalde account gezien de veel bonnen die ik wilde uploaden. en de transacties die gekoppeld moesten worden.

Eindelijk overzicht

Het is ongelofelijk om na jaren gezeur met complexe boekhoudsystemen en vage mails met vraagposten in eindeloze exceldocumenten overzicht te hebben op je hele administratie. Zo fijn.

Geweldig programma voor de beginnende ondernemer!

Ik ben beginnend ondernemer en ik wist niks van boekhouden af. In het begin was dat dus nog best wel een kluif. Nu niet meer, want met Moneybird is alles doodeenvoudig. Je moet even wennen aan hoe het systeem werkt, maar zodra je dat door hebt is het een geweldig stukje software. Aanrader!