Gebruikersaccount

Om in te loggen op Moneybird maak je gebruik van een persoonlijk gebruikersaccount. Het gebruikersaccount is altijd terug te vinden via Tandwiel > Gebruikersaccount. Hierin staat je e-mailadres en een wachtwoord opgeslagen. Deel je gebruikersaccount nooit met derden. Als je iemand toegang wilt geven tot jouw administratie, kan hij/zij zelf het best zelf een gebruikersaccount aanmaken.

In dit deel van de kennisbank lees je alles over je gebruikersaccount en wat daarin de mogelijkheden zijn binnen Moneybird.

De volgende onderwerpen komen aan bod:

Onze klanten aan het woord

Uit 677 beoordelingen scoorden we gemiddeld 4.4 uit 5 sterren

Geloof je ons niet? Bekijk het zelf op The Feedback Company!

Ideaal administratie met 2 vingers in m'n neus

Ideaal voor online administratie ik heb thuis nog maar 1 klapper en m'n boekhouder heeft altijd inzicht. Dus geen gevaar van administratie kwijt raken. Ideaal voor startende ondernemers, ik heb best snel de stap gemaakt naar een betaalde account gezien de veel bonnen die ik wilde uploaden. en de transacties die gekoppeld moesten worden.

Factureren en uren bijhouden is nu leuk

Als zelfstandig ondernemer is je administratie meestal het minst leuke onderdeel van je werkzaamheden. Sinds ik Moneybird ben gaan gebruiken, is het zelfs een van de LEUKE onderdelen geworden. De klantenservice staat ook altijd klaar om mij verder te helpen en als ik soms denk 'oh, ik wou dat ik dit en dat ermee kon' blijkt na wat gepuzzel dat die feature er ook al in zit. Kortom, ik ben heeeeel blij met Moneybird.

Aanrader

Goed en overzichtelijk programma. Heeft mij de noodzakelijke structuur in administratie gegeven. Bovendien goede en snelle service. Echt een aanrader!