Gebruikersaccount

Om in te loggen op Moneybird maak je gebruik van een persoonlijk gebruikersaccount. Het gebruikersaccount is altijd terug te vinden via Tandwiel > Gebruikersaccount. Hierin staat je e-mailadres en een wachtwoord opgeslagen. Deel je gebruikersaccount nooit met derden. Als je iemand toegang wilt geven tot jouw administratie, kan hij/zij zelf het best zelf een gebruikersaccount aanmaken.

In dit deel van de kennisbank lees je alles over je gebruikersaccount en wat daarin de mogelijkheden zijn binnen Moneybird.

De volgende onderwerpen komen aan bod:

Eenvoudig je boekhouding op orde?

Probeer Moneybird Gratis

Onze klanten aan het woord

Uit 639 beoordelingen scoorden we gemiddeld 4.4 uit 5 sterren

Geloof je ons niet? Bekijk het zelf op The Feedback Company!

Ideaal administratie met 2 vingers in m'n neus

Ideaal voor online administratie ik heb thuis nog maar 1 klapper en m'n boekhouder heeft altijd inzicht. Dus geen gevaar van administratie kwijt raken. Ideaal voor startende ondernemers, ik heb best snel de stap gemaakt naar een betaalde account gezien de veel bonnen die ik wilde uploaden. en de transacties die gekoppeld moesten worden.

Aanrader

Goed en overzichtelijk programma. Heeft mij de noodzakelijke structuur in administratie gegeven. Bovendien goede en snelle service. Echt een aanrader!

Fijn boekhoudprogamma

Alles werkt na behoren en is overzichtelijk. Wel was ik een medewerker nodig om er achter te komen hoe ik bepaalde dingen in moneybird kon wijzigen maar mijn mail werd keurig na 1 werkdag beantwoord met alle antwoorden op mijn vragen + nog een aantal zeer handige tips! Met andere woorden personeel van moneybird helpt je graag verder als je even vast loopt