Mag Moneybird cookies plaatsen? Met deze cookies kunnen wij je website bezoek analyseren en verbeteren. Meer informatie vind je in onze privacy statement.

Gebruikt mijn klant al Simplerinvoicing?

Simplerinvoicing FULL is een nieuwe standaard voor het uitwisselen van facturen tussen boekhoudpakketten. Om via Simplerinvoicing FULL facturen te kunnen ontvangen zullen ondernemers zich moeten registreren via hun softwareleveranciers. Het is daarom niet altijd direct duidelijk of je klant er al klaar voor is om facturen via Simplerinvoicing te ontvangen.

Iedere Nederlandse organisatie die ingeschreven staat bij Simplerinvoicing FULL is ingeschreven op basis van een KvK- of OIN-nummer. Moneybird maakt gebruik van een zogenaamd auto-discovery mechanisme om erachter te komen of je klant via Simplerinvoicing FULL facturen wil ontvangen.

Hoe werkt auto-discovery in Moneybird?

Wanneer je een KvK-nummer hebt opgeslagen bij je contact in Moneybird, wordt vlak voor het verzenden van de factuur gezocht of je contact facturen via Simplerinvoicing FULL wil ontvangen. Wanneer dit het geval is wordt de verzendmethode van de factuur automatisch gewijzigd naar Simplerinvoicing FULL.

Automatische discovery voor Simplerinvoicing

Eenvoudig je boekhouding op orde?

Probeer Moneybird Gratis

Onze klanten aan het woord

Uit 158 beoordelingen scoorden we gemiddeld 4.5 uit 5 sterren

Geloof je ons niet? Bekijk het zelf op The Feedback Company!

Ideaal administratie met 2 vingers in m'n neus

Ideaal voor online administratie ik heb thuis nog maar 1 klapper en m'n boekhouder heeft altijd inzicht. Dus geen gevaar van administratie kwijt raken. Ideaal voor startende ondernemers, ik heb best snel de stap gemaakt naar een betaalde account gezien de veel bonnen die ik wilde uploaden. en de transacties die gekoppeld moesten worden.

Prettig en snel

Inmiddels alweer een jaar in gebruik en ontzettend tevreden mee. Voor ieder die wat hulp kan gebruiken met zijn boekhouding, BTW en overzicht houden is dit een uitkomst.

Petje af

Briljant simpel in gebruik. Complimenten aan ontwikkelaars en mensen met de ideeën. Eindelijk financieel software die niet saaaaaaaaai is. Gaap Exact, Unit4 en consorten Gr Jan