Jouw gegevens

Zorg ervoor dat je gebruikersaccount altijd persoonlijk is. Jij bent de enige persoon die het wachtwoord mag weten. Koppel dus ook je persoonlijke e-mailadres aan het account, bijvoorbeeld voornaam@bedrijf.nl. Als je info@bedrijf.nl of administratie@bedrijf.nl gebruikt, kan dat later verwarring opleveren.

Als je jouw gebruikersnaam, e-mailadres, backup e-mail of wachtwoord wilt wijzigen, dan kun je dat op deze pagina aanpassen.

Op deze pagina stel je ook de taal van je eigen gebruikersaccount in en de tijdzone waar je bedrijf zich bevindt. Ten slotte kun je hier selecteren of je de ‘Nieuwsbrief’ en of ‘Tipmails’ wilt ontvangen

Eenvoudig je boekhouding op orde?

Probeer Moneybird Gratis

Onze klanten aan het woord

Uit 624 beoordelingen scoorden we gemiddeld 4.4 uit 5 sterren

Geloof je ons niet? Bekijk het zelf op The Feedback Company!

Ideaal administratie met 2 vingers in m'n neus

Ideaal voor online administratie ik heb thuis nog maar 1 klapper en m'n boekhouder heeft altijd inzicht. Dus geen gevaar van administratie kwijt raken. Ideaal voor startende ondernemers, ik heb best snel de stap gemaakt naar een betaalde account gezien de veel bonnen die ik wilde uploaden. en de transacties die gekoppeld moesten worden.

Fantastisch

Boekhouden is bijna leuk met MoneyBird. vooral het uren bijhouden in de telefoon app en hier met een druk op de knop een factuur van maken is geweldig. Niet te vergeten het gemak waarmee je de BTW aangifte doet. Echt super!!! Ga zo door Moneybird.

Super programma

Super fijn programma om mee te werken. Heerlijk eenvoudig, en vele mogelijkheden. Met name aanrader voor ZZP-ers en kleine bedrijven.