Instellingen van je administratie

Moneybird is geschikt voor de boekhouding van veel verschillende soorten bedrijven. Om er voor te zorgen dat Moneybird aansluit bij wat jij voor jouw bedrijf nodig hebt, zijn er diverse instellingen beschikbaar. In dit deel van de kennisbank lees je alles over wat je met de verschillende instellingen kunt.

Je administratie instellen via 'Doelen'

Moneybird helpt je bij het instellen van je account en het bijhouden je boekhouding. Begin je met Moneybird, dan zijn er doelen om je op weg te helpen waarmee je langs de belangrijkste instellingen komt. Als je linksboven in de blauwe balk op je bedrijfsnaam klikt, kom je bij de doelen-pagina.

Alle instellingen in je administratie

De instellingen vind je in je account door rechtsboven op het tandwiel te klikken en vervolgens naar ‘Instellingen’ te gaan. Je vindt hier de volgende instellingen:

Instellingen in de mobiele apps

In de mobiele apps zijn een aantal instellingen beschikbaar via Meer > Instellingen. Niet alle instellingen zijn beschikbaar via de mobiele apps, maar de instellingen die je via een computer maakt, worden automatisch ook gebruikt in de app.

Eenvoudig je boekhouding op orde?

Probeer Moneybird Gratis

Onze klanten aan het woord

Uit 573 beoordelingen scoorden we gemiddeld 4.4 uit 5 sterren

Geloof je ons niet? Bekijk het zelf op The Feedback Company!

Ideaal administratie met 2 vingers in m'n neus

Ideaal voor online administratie ik heb thuis nog maar 1 klapper en m'n boekhouder heeft altijd inzicht. Dus geen gevaar van administratie kwijt raken. Ideaal voor startende ondernemers, ik heb best snel de stap gemaakt naar een betaalde account gezien de veel bonnen die ik wilde uploaden. en de transacties die gekoppeld moesten worden.

The Best of the Best

Sinds jaar en dag groot fan van Moneybird. Offertes, facturen, contacten... echt fantastisch bedrijf en super service... en fun in het gebruik :)

Super makkelijk en mooi

Moneybird is geweldig, vooral als je een beginnende freelancer bent. Alles is duidelijk en wordt goed uitgelegd. Verder vind ik ook de vormgeving en huisstijl erg overzichtelijk en mooi.