Mag Moneybird cookies plaatsen? Met deze cookies kunnen wij je website bezoek analyseren en verbeteren. Meer informatie vind je in onze privacy statement.

Je offerte online maken is veel makkelijker

Je kunt er voor kiezen je offertes te maken in Word of Excel. Dit zijn prima tools als je enkele offertes per jaar verstuurt. Tegenwoordig heb je veel alternatieven, zodat je de offertes niet meer in Word of Excel hoeft te maken, maar hiervoor een online boekhoudpakket kunt gebruiken. Je offertes online maken en versturen is veel overzichtelijker dan in Word of Excel. Je ziet direct de status per offerte, het pakket houdt voor jou de offertenummers bij en je kunt de offerte online laten ondertekenen. Dat scheelt veel tijd!

Eenvoudig je boekhouding op orde?

Probeer Moneybird Gratis

Gebruik Moneybird om je offertes online te maken

Wanneer je Moneybird gebruikt voor het maken van je offertes online, weet je zeker dat je geen dubbele offertenummers gebruikt en er geen gaten in de reeks ontstaan. Daarnaast wordt precies bijgehouden welke status de offerte heeft en welke actie er ondernomen moet worden. Wanneer de offerte online ondertekend is, wordt de status van deze offerte automatisch aangepast en kun je met één druk op de knop een factuur maken van deze offerte.

Eenvoudig je boekhouding op orde?

Probeer Moneybird Gratis

Onze klanten aan het woord

Uit 130 beoordelingen scoorden we gemiddeld 4.5 uit 5 sterren

Geloof je ons niet? Bekijk het zelf op The Feedback Company!

Ideaal administratie met 2 vingers in m'n neus

Ideaal voor online administratie ik heb thuis nog maar 1 klapper en m'n boekhouder heeft altijd inzicht. Dus geen gevaar van administratie kwijt raken. Ideaal voor startende ondernemers, ik heb best snel de stap gemaakt naar een betaalde account gezien de veel bonnen die ik wilde uploaden. en de transacties die gekoppeld moesten worden.

Ideaal pakket voor de ZZP-er/freelancer, blij mee!

Waar ik eerder voor mijn administratie heb gewerkt met Word en Excel, ben ik enkele jaren geleden overgestapt op het gebruik van Moneybird (voor het verzenden en inboeken van facturen). Door de software-updates is het inmiddels een compleet boekhoudpakket geworden. Ik gebruik nu ook de bankkoppeling voor het verwerken van banktransacties, periodiek factureren middels abonnementen en de BTW-aangifte. Ik vind het een fantastisch product voor iedereen die graag zijn eigen administratie wil bijhouden. Alles is eenvoudig en netjes in te voeren en te boeken in begrijpelijke taal: een fijne interface met gewenste functionaliteiten. De software is schaalbaar, betaalbaar en ook mobiel prima te gebruiken. Er is ook toegang mogelijk voor de accountant, die jaarlijks zijn controle uitvoert. Hij kan naar tevredenheid zijn werkzaamheden uitvoeren.

Bon toevoegen via mobiel

Ik mis nog de functie om een bon te uploaden bij de inkoopfacturen