Mag Moneybird cookies plaatsen? Met deze cookies kunnen wij je website bezoek analyseren en verbeteren. Meer informatie vind je in onze privacy statement.

Overige koppelingen

Naast het koppelen van Moneybird aan je webwinkel, CRM pakket, urenregistratie systeem, voorraadbeheer systeem en salarisadministratie pakket, kun je je boekhouding ook koppelen aan tools die je in je dagelijkse werkzaamheden gebruikt.

Welke koppelingen met Moneybird bestaan er nog meer?

Wanneer je gebruik maakt van SEPA Incasso's bij Payment Service Provider Mollie, kun je gebruik maken van de koppeling van RCUR. Door deze koppeling kun je facturen toevoegen die automatisch door RCUR worden aangemaakt in Moneybird. De facturen kunnen automatisch verstuurd worden en de betaling wordt geïncasseerd zonder dat er een batch-bestand geupload hoeft te worden.

Door gebruik te maken van één van onderstaande koppelingen, wordt je hele team direct automatisch op de hoogte gebracht bij een geaccordeerde offerte. Ook is het mogelijk dat er automatisch een project aangemaakt wordt!

Eenvoudig je boekhouding op orde?

Probeer Moneybird Gratis

Onze klanten aan het woord

Uit 158 beoordelingen scoorden we gemiddeld 4.5 uit 5 sterren

Geloof je ons niet? Bekijk het zelf op The Feedback Company!

Ideaal administratie met 2 vingers in m'n neus

Ideaal voor online administratie ik heb thuis nog maar 1 klapper en m'n boekhouder heeft altijd inzicht. Dus geen gevaar van administratie kwijt raken. Ideaal voor startende ondernemers, ik heb best snel de stap gemaakt naar een betaalde account gezien de veel bonnen die ik wilde uploaden. en de transacties die gekoppeld moesten worden.

Heel prettig systeem maar nog wel een paar tips

Ontzettend blij met de interface en mooi overzicht van alle balanssheets bij elkaar. Ik zou wel graag een optie zien waarmee je projecten kan maken. Dus verkoop en inkoopfacturen kan bundelen aan een project en dit dus ook in een overzicht terug kan zien wat de kosten en inkomsten zijn per project. Verder een ontzettend fijn systeem!

handig en tijd besparend

al is het opzetten even een moeilijke periode. eenmaal opgestart en running een handig programma die bijna alles automatisch bijhoud en zo veel tijd en geld kan besparen. van automatische herinneringen versturen naar uw klant tot het koppelen van uw bank. maar ook een incasso traject beginnen kan eenvoudig met dit programma. ik gebruik het nu 6 maanden en ben zeer tevreden met MoneyBird