Mag Moneybird cookies plaatsen? Met deze cookies kunnen wij je website bezoek analyseren en verbeteren. Meer informatie vind je in onze privacy statement.

Overige koppelingen

Naast het koppelen van Moneybird aan je webwinkel, CRM pakket, urenregistratie systeem, voorraadbeheer systeem en salarisadministratie pakket, kun je je boekhouding ook koppelen aan tools die je in je dagelijkse werkzaamheden gebruikt.

Welke koppelingen met Moneybird bestaan er nog meer?

Wanneer je gebruik maakt van SEPA Incasso's bij Payment Service Provider Mollie, kun je gebruik maken van de koppeling van RCUR. Door deze koppeling kun je facturen toevoegen die automatisch door RCUR worden aangemaakt in Moneybird. De facturen kunnen automatisch verstuurd worden en de betaling wordt geïncasseerd zonder dat er een batch-bestand geupload hoeft te worden.

Door gebruik te maken van één van onderstaande koppelingen, wordt je hele team direct automatisch op de hoogte gebracht bij een geaccordeerde offerte. Ook is het mogelijk dat er automatisch een project aangemaakt wordt!

Eenvoudig je boekhouding op orde?

Probeer Moneybird Gratis

Onze klanten aan het woord

Uit 93 beoordelingen scoorden we gemiddeld 4.5 uit 5 sterren

Geloof je ons niet? Bekijk het zelf op The Feedback Company!

nieuwe moneybird

ik vind de nieuwe versie een groot drama kan zoals in het oude systeem geen rapporten uitprinten en door mailen .

Update

Moneybird is een heel overzichtelijk programma. Het werkt simpel en intuitief. Prima. Jammer dat na de laatste grote update de factuur regels niet meer aangevuld worden.

Super tevreden

Op aanraden van een relatie begonnen met Moneybird. Ik loop nog niet tegen beperkingen aan. Van de eenvoud en vooral van ingebouwde reminders ben ik erg gecharmeerd. Offertes direct doorzetten naar een factuur is helemaal geweldig. Top dus!