Pakbonnen maken

Wanneer je als ondernemer goederen of producten verkoopt, moet je soms een pakbon meesturen. Een pakbon is een uitdraai van de factuur zonder bedragen en betalingsvoorwaarden. Deze pakbon hoort bij de factuur van de bestelling en geeft aan wat er in jouw pakket zit. Daarom wordt het vaak ook leveringsbon genoemd.

Een pakbon downloaden in Moneybird

Bij een conceptfactuur of factuur kun je een pakbon downloaden door te klikken op Download als > Pakbon (PDF). Download pakbon

De pakbon is een uitdraai van de factuur zonder bedragen en betalingsvoorwaarden.

Voorbeeld pakbon

Eenvoudig je boekhouding op orde?

Probeer Moneybird Gratis

Onze klanten aan het woord

Uit 556 beoordelingen scoorden we gemiddeld 4.4 uit 5 sterren

Geloof je ons niet? Bekijk het zelf op The Feedback Company!

Ideaal administratie met 2 vingers in m'n neus

Ideaal voor online administratie ik heb thuis nog maar 1 klapper en m'n boekhouder heeft altijd inzicht. Dus geen gevaar van administratie kwijt raken. Ideaal voor startende ondernemers, ik heb best snel de stap gemaakt naar een betaalde account gezien de veel bonnen die ik wilde uploaden. en de transacties die gekoppeld moesten worden.

Top programma

Moneybird is zeer makkelijk in gebruik en bespaard veel tijd!

wat een handig programma

ik ben met dit super makkelijke programma begonnen dat ik me bedrijf starten. ondertussen heb ik een speciaal autogarage software pakket maar gebruik het programma nog steeds voor onze facturen voor de verhuur. super goed programma