Rechten voor overboeken delen

Wanneer je een Moneybird Betaalrekening hebt, kan standaard alleen degene die de Moneybird Betaalrekening heeft aangevraagd betalingen goedkeuren. Wil je andere gebruikers deze rechten ook geven dan ga je naar Tandwiel > Administratie instellingen > Bank en klik je op de Moneybird rekening. Je ziet dan een overzicht van gebruikers.

rechten

• Gebruikers met toegang tot Inkomend kunnen alleen betalingen klaarzetten, hier is geen extra handeling voor nodig.
  • Om betalingen goed te kunnen keuren heb je toegang tot tabblad Bank nodig én moet de gebruiker uitgenodigd worden om betalingen goed te kunnen keuren. Dit kan door op de gebruiker te klikken. Extra toegangsrechten tot tabblad Bank kun je activeren door op de gebruiker te klikken of via Tandwiel > Administratie instellingen > Gebruikers.

Wanneer een gebruiker toegangsrechten heeft tot Bank, kun je deze gebruiker rechten toewijzen om overboekingen goed te keuren. Hiervoor ga je naar Tandwiel > Administratie instellingen > Bank, open je de Moneybird rekening en klik je op de gebruiker. De eigenaren van een administratie ontvangen bericht dat de rechten zijn aangepast, deze rechten gaan in na 24 uur. Het intrekken van rechten gaat direct in.

rechten toegekend

Onze klanten aan het woord

Uit 683 beoordelingen scoorden we gemiddeld 4.4 uit 5 sterren

Geloof je ons niet? Bekijk het zelf op The Feedback Company!

Ideaal administratie met 2 vingers in m'n neus

Ideaal voor online administratie ik heb thuis nog maar 1 klapper en m'n boekhouder heeft altijd inzicht. Dus geen gevaar van administratie kwijt raken. Ideaal voor startende ondernemers, ik heb best snel de stap gemaakt naar een betaalde account gezien de veel bonnen die ik wilde uploaden. en de transacties die gekoppeld moesten worden.

Zeer gebruiksvriendelijk

Zeer gebruiksvriendelijk. Echt een aanrader. Geen boekhouder nodig als je het leuk vindt om dit maandelijks bij te houden. Met andere onderneming ander programma geprobeerd en dat was echt een hel vergeleken bij dit.

Moneybird is een vooruitstrevend softwarepakket!

Er zit enorm veel ontwikkeling en potentie in de software van Moneybird. Het pakket loopt ver voor ten opzichte van andere boekhoudprogramma’s. Daarnaast is Moneybird toegankelijk en betaalbaar. Ook voor de kleinere MKB-klanten is Moneybird ideaal. De intelligentie van de bankkoppeling is geniaal. Moneybird zit op tachtig procent herkenning! Dat evenaren de meeste pakketten niet eens. Ons administratiekantoor en onze klanten zijn zo enthousiast over Moneybird dat we alleen nog maar met dit boekhoudsoftwarepakket werken! #keepupthegoodwork