Hoe regel ik toegang tot mijn administratie in Moneybird?

Om in te loggen op Moneybird maak je gebruik van een persoonlijk gebruikersaccount. Hierin staat je e-mailadres en een wachtwoord opgeslagen. Een gebruikersaccount geeft je toegang tot één of meerdere administraties. Het is dus ook mogelijk om met één keer inloggen, meerdere administraties te benaderen.

Zorg ervoor dat je gebruikersaccount altijd persoonlijk is. Jij bent de enige persoon die het wachtwoord mag weten. Koppel dus ook je persoonlijke e-mailadres aan het account, bijvoorbeeld voornaam@bedrijf.nl. Als je info@bedrijf.nl of administratie@bedrijf.nl gebruikt, kan dat later verwarring opleveren.

Rechten

Als je een extra gebruiker wilt toevoegen voor jouw administratie, kun je kiezen welke rechten je deze gebruiker geeft. Je kunt ook instellen tot welke tabbladen deze gebruiker toegang krijgt. Als je een gebruiker aanmaakt met de rechten van ‘Eigenaar’, dan heeft deze gebruiker ook de mogelijkheid om het pakket en gegevens aan te passen via Tandwiel > Administratie instellingen > Facturen & jouw pakket of om gebruikers toe te voegen via Tandwiel > Administratie instellingen > Gebruikers. Geef je de rechten van 'Medewerker' of 'Boekhouder', dan heeft deze gebruiker alle functionaliteiten, behalve de mogelijkheid om het pakket of gegevens aan te passen of om gebruikers toe te voegen. Geef je toegang tot bepaalde tabbladen, dan ziet deze gebruiker alleen de informatie op die tabbladen en de daarbij behorende rapporten.

Accepteer cookies om deze Youtube video te kunnen bekijken

Mag Moneybird cookies plaatsen? Met deze cookies kunnen wij je website bezoek analyseren en verbeteren. Meer informatie vind je in onze cookieverklaring

Meerdere administraties onder één gebruikersaccount

Als je meerdere administraties onder één gebruikersaccount hangt, dan kun je switchen tussen de administraties zonder dat je opnieuw hoeft in te loggen. Om een bestaande administratie toe te voegen aan je gebruikersaccount, moet je door een eigenaar van die administratie uitgenodigd worden op het persoonlijke e-mailadres dat je gebruikt om in te loggen. Na het accepteren van de uitnodiging zal de administratie zichtbaar worden. Wil je een nieuwe lege administratie aanmaken in jouw gebruikersaccount, dan kan dat via Tandwiel > Overzicht administraties.

Eenvoudig je boekhouding op orde?

Probeer Moneybird Gratis

Onze klanten aan het woord

Uit 617 beoordelingen scoorden we gemiddeld 4.4 uit 5 sterren

Geloof je ons niet? Bekijk het zelf op The Feedback Company!

Ideaal administratie met 2 vingers in m'n neus

Ideaal voor online administratie ik heb thuis nog maar 1 klapper en m'n boekhouder heeft altijd inzicht. Dus geen gevaar van administratie kwijt raken. Ideaal voor startende ondernemers, ik heb best snel de stap gemaakt naar een betaalde account gezien de veel bonnen die ik wilde uploaden. en de transacties die gekoppeld moesten worden.

Uren

Een complimentje op z'n tijd mag best. Jullie urenregistratie is echt een aanwinst! Zo netjes naar mijn klanten toe. En heel netjes om de prijzen intact te houden. Nice job!

Top

Been using this since 2018 and the hours beta is a plus. Keep it!