In een team uren registreren

In Moneybird kun je al je collega’s uitnodigen om uren te registreren. Het is handig om te weten dat er verschillende toegangsrechten zijn voor medewerkers die willen werken met de urenregistratie. Via Instellingen > Gebruikers kun je nieuwe gebruikers uitnodigen via de gelijknamige knop of de toegangsrechten van bestaande gebruikers beheren.

Uren overzicht

Toegangsrechten voor alleen urenregistratie

Een gebruiker met alleen toegangsrechten tot Uren kan alleen zijn of haar geregistreerde Uren inzien en bewerken. Deze gebruiker heeft dus niet de mogelijkheid om de uren van collega’s of andere onderdelen van de administratie in te zien.

Toegangsrechten voor urenregistratie, overzichten inzien en facturen genereren

Wanneer je toegangsrechten hebt tot Uren én Facturen (ook wanneer je eigenaar bent), kun je uren schrijven én alle uren van medewerkers beheren. Je kunt bijvoorbeeld eenvoudig filteren op een medewerker om de uren daarvan in te zien.

Filteren op urenoverzicht

Op de pagina Uren > Rapportage kun je eenvoudig gelogde uren factureren.

Toegangsrechten van een adviseur

Een adviseur kan alle uren inzien en bewerken via het Urenoverzicht, maar geen uren van zichzelf loggen in de administratie.