Mag Moneybird cookies plaatsen? Met deze cookies kunnen wij je website bezoek analyseren en verbeteren. Meer informatie vind je in onze privacy statement.

Waarom verifieert Moneybird mijn gegevens?

Geverifieerde gegevens zijn belangrijk om veilig te kunnen communiceren. Zo willen je klanten die via Simplerinvoicing facturen van je ontvangen er zeker van zijn dat de gegevens van je bedrijf kloppen.

Om gebruik te kunnen maken van Simplerinvoicing dienen er enkele gegevens uit jouw administratie geverifieerd te zijn. Dit moet door de eigenaar van de administratie gedaan worden. Via Tandwiel > Accountbeheer > Vertrouwen en verificatie krijg je een overzicht met gegevens die je kunt verifiëren:

Verficaties

Om Simplerinvoicing te kunnen gebruiken, moet je het e-mailadres, bankrekeningnummer, KvK en btw-nummer geverifieerd hebben. Iedere verificatie heeft zijn eigen stappen die worden uitgelegd in de achterliggende schermen.

Wat doe ik als een verificatie mislukt?

In sommige gevallen komt het voor dat een verificatie mislukt of niet uitgevoerd kan worden. Hieronder staan onze adviezen om de problemen per geval op te lossen:

  • Ik heb geen bankrekeningnummer waarmee ik met iDeal kan betalen? Helaas accepteren we op dit moment nog geen handmatige overboekingen voor de verificatie. Om Simplerinvoicing te gebruiken heb je een bankrekeningnummer nodig waarmee je een iDeal betaling kunt uitvoeren.

  • Het adres van mijn KvK-nummer inschrijving wijkt af van het adres bij mijn btw-nummer. Sommige ondernemers hebben bij de KvK een ander adres geregistreerd dan bij de Belastingdienst. Om je btw-nummer te kunnen verifiëren moeten de adressen gelijk zijn aan elkaar. Je zult één van beide moeten wijzigen zodat de adressen overeenkomen. Om je huidige inschrijvingen te zien kun je kijken op de KvK website en de VIES website.

Eenvoudig je boekhouding op orde?

Probeer Moneybird Gratis

Onze klanten aan het woord

Uit 158 beoordelingen scoorden we gemiddeld 4.5 uit 5 sterren

Geloof je ons niet? Bekijk het zelf op The Feedback Company!

Ideaal administratie met 2 vingers in m'n neus

Ideaal voor online administratie ik heb thuis nog maar 1 klapper en m'n boekhouder heeft altijd inzicht. Dus geen gevaar van administratie kwijt raken. Ideaal voor startende ondernemers, ik heb best snel de stap gemaakt naar een betaalde account gezien de veel bonnen die ik wilde uploaden. en de transacties die gekoppeld moesten worden.

Pakbonnen

Beste, Ik ben heel erg tevreden over Moneybird nog nooit met zo een makkelijk programma gewerkt. Je leert heel snel de interface. Het enige wat ik nog graag zou zien is een pakbonnen functie. Ik verkoop producten aan horeca bedrijven en zij zien graag een pakbon. nu doe ik alles via Moneybird behalve de pakbonnen deze moet ik nog via Excel verwerken. Daarom zou ik heel graag een functie zien waar ik mijn pakbonnen in kan maken om deze of te versturen of uit te printen voor mijn klanten. Ik hoop dat jullie er iets mee kunnen. Met vriendelijke groet, Maarten Bunschoten Cooking Wisely

Opmerking

Ben zééér tevreden met jullie programma !! chapeau !! Ik heb een héél klein dingetje als opmerking op het vernieuwde programma; Als je je openstaande facturen gaat bekijken, geeft het programma niet meer aan wat het totaal van het openstaande is. Verder helemaal tevreden. heb jullie al verschillende malen bij andere ZZPers gepromoot.