Vertel een vriend

Beveel Moneybird aan bevriende ondernemers aan. Via het 'vertel een vriend'-programma kunnen nieuwe gebruikers 60 dagen langer gebruik maken van de gratis proefperiode. Dus niet 60 maar 120 dagen (en als ze in de proefperiode een Moneybird Betaalrekening activeren, 180 dagen!) gratis Moneybird proberen.

Worden deze ondernemers na de proefperiode minimaal twee maanden achter elkaar betalend klant? Dan ontvang jij een cadeaubon van Coolblue t.w.v. 50 euro!

Via Gebruikersaccount > Vertel een vriend kun je precies zien wanneer iemand zich via jouw link als gebruiker heeft aangemeld.