De belangrijkste updates op een rijtje

We zijn Moneybird begonnen omdat we ondernemers willen helpen met een slimme en eenvoudige administratie. Hier vind je een overzicht van de belangrijkste Moneybird updates door de jaren heen. We kunnen niet wachten om je te laten zien wat we nog meer in petto hebben.
Illustratie - Betaalpas met pinautomaat 2023

Hoger limiet voor automatische incasso via Moneybird Online Betaalmethoden

Het was al mogelijk om maandelijks voor maximaal € 10.000 te incasseren bij je klanten via Moneybird Online Betaalmethoden. Het factuurbedrag mocht alleen niet hoger zijn dan € 500. Omdat we begrijpen dat je bij hogere factuurbedragen niet 10 losse facturen van € 500 wil sturen, hebben we het limiet voor het factuurbedrag naar € 5000 verhoogd! 

Lees het blog
Illustratie prijskaartje met procent teken 2023

Zet automatisch btw opzij vanaf je Moneybird Betaalrekening

Vanaf nu kun je automatisch btw opzij laten zetten vanaf je Moneybird Betaalrekening! Het btw-bedrag wordt automatisch voor je op een aparte btw-spaarrekening gezet.

Lees het blog
Illustratie - Robot 2023

Moneybirds verbeterde navigatie

Na het succesvol vernieuwen van onze mobiele apps, is het nu tijd om de webversie van Moneybird een nieuwe uitstraling te geven. Dit betekent dat je kunt genieten van een verbeterde en intuïtieve navigatie-ervaring, die naadloos aansluit bij onze mobiele apps.

Lees het blog
Illustratie man met zwart haar en baard met rekenmachine 2023

Darkmode in mobiele apps beschikbaar

Een wens van veel Moneybird-gebruikers gaat in vervulling, vanaf nu is darkmode beschikbaar in de mobiele app. Je kunt dit handmatig aanzetten. Staat jouw telefoon ingesteld op darkmode? Dan past onze app zich daar automatisch op aan. 

Lees het blog
Illustratie blije vogel achter laptop met een vleugel omhoog 2023

Het adviseursprogramma is vernieuwd

Het programma voor Moneybird-adviseurs is sinds zijn bestaan acht jaar geleden een groot succes. De ontwikkelingen in de markt, het succes van het programma, het aantal adviseurs en de bijkomende interne werkzaamheden zorgen voor een nieuwe blik op dit programma. Een van de grootste veranderingen is daarin de naam. Boekhouders en accountants die Moneybird goed kennen heten vanaf nu Moneybird Expert.

Lees het blog
Illustratie mobiele telefoon met email icoon 2023

Update mobiele apps beschikbaar

Boekhouden via een app is de normaalste zaak van de wereld. Iets gekocht? Gelijk even het bonnetje in je boekhouding zetten! Een salesgesprek gehad? Direct de offerte maken en naar de klant sturen. Om de app vervolgens overzichtelijk en snel te houden was een enorme uitdaging. Vandaar deze update!

Lees het blog
Illustratie - Betaalpas met hand
2023

Filteren op bedrag en op Moneybird Betaalpas

Je administratie is pas compleet als je ook je transacties in Moneybird verwerkt. Als je veel transacties hebt, kun je een specifieke transacties soms moeilijk terugvinden. Soms weet je de periode, soms alleen nog het bedrag. Filteren op periode was al mogelijk in Moneybird. Vanaf nu is het ook mogelijk om te filteren op bedrag! Dat scheelt veel zoekwerk. En gebruikers die meerdere Moneybird Betaalpassen hebben, kunnen nu ook filteren op betaalpas.

Lees het blog
Illustratie beveiliging 2023

IBAN-Naam Check en bestedingslimieten voor Moneybird Betaalpassen

Eind vorig jaar introduceerden we met trots Moneybird Betaalrekeningen en Betaalpassen. We blijven ontwikkelen aan deze nieuwe features om het onze gebruikers steeds gemakkelijker te maken.

Lees het blog
Illustratie blauwe map met papier met grafieken 2023

Verbeterde weergave van rapportages

Met Moneybird krijg je inzicht in je financiën en in je onderneming. Met enige regelmaat kregen we de opmerking dat het vergelijken van boekjaren onhandig was in Moneybird. Als je veel gegevens naast elkaar wilde zien, kreeg je niet alles in één oogopslag in beeld. Dat hebben we nu aangepast!

Lees het blog
Illustratie laptop met papier met procent teken
2023

Voeg een omschrijving toe aan categorieën

Vergeet je wel eens waar je een categorie voor gebruikt? Vanaf nu niet meer! Je kunt namelijk bij een categorie een uitgebreide omschrijving opslaan. Je ziet deze omschrijving terug in de zijbalk van je facturen, bij gekoppelde banktransacties en op je rapporten.

Lees het blog
Illustratie vier vormen aan elkaar verbonden 2022

Sneller je boekhouding op orde met de vernieuwde categoriepagina

In de ideale wereld worden alle financiële feiten in één keer geboekt op het juiste btw-tarief en categorie. Je administratie is hierdoor altijd op orde. In de praktijk gaat dat vaak anders en kost het veel tijd om fouten weer glad te strijken. Zoeken… Openen… Controleren… Wijzigen… Zoeken… De vorige manier van regels controleren en corrigeren in Moneybird was omslachtig. Nu hebben we de categoriepagina's vernieuwd, zodat dit een stuk sneller gaat!

Lees het blog
Illustratie - Betaalpassen 2022

Moneybird zet zichzelf op de kaart!

Moneybird kan vanaf nu betaalrekeningen- en betaalpassen uitreiken aan gebruikers. Deze functies zijn volledig geïntegreerd in Moneybird. Wij zijn het allereerste boekhoudpakket in Nederland die een bankrekening integreert in een boekhoudpakket. Hiermee zetten we een grote stap in het verder automatiseren van de boekhouding voor jou als ondernemer.

Lees het blog
Illustratie - Robot 2022

Updates om eenvoudiger te boekhouden

Journaalposten bekijken, memoriaalposten dupliceren of ontvangst notificaties voor Peppol facturen. Als beginnend Moneybird-gebruiker klinkt het misschien wat ingewikkeld. Daarom geven we je graag inzicht in een paar nuttige updates die we recent hebben doorgevoerd om Moneybird beter te maken, ook voor je boekhouder.

Lees het blog
Illustratie vergrootglas 2022

Zoekfunctie in Moneybird verbeterd

Een klant belt je op om akkoord te geven voor een offerte die je 2 maanden geleden gestuurd hebt. Je opent Moneybird en gaat naar het offertes tabblad. Je hebt de afgelopen tijd tientallen offertes gestuurd dus je kunt de desbetreffende offerte niet meteen vinden. Je besluit om te gaan zoeken naar die ene offerte en klikt op het zoeken icoon. Vervolgens typ je de klantnaam in en voilà, daar verschijnt de juiste offerte!

Lees het blog
Illustratie envelop in brievenbus 2022

E-mails opmaken in vernieuwde huisstijl

E-mail is een belangrijk communicatiemiddel waarin je jouw eigen identiteit kunt laten zien. De manier waarop je communiceert kan het verschil maken tussen een positieve of een negatieve indruk op de klant. De vorige e-mail opmaak in Moneybird werd door gebruikers ervaren als saai, functioneel en onpersoonlijk. Daar hebben we wat op bedacht; met de vernieuwde huisstijl kun je je eigen e-mails opmaken! Op deze manier communiceer je met jouw klanten op de manier die bij jou past.

Lees het blog
Illustratie laptop met papier met procent teken
2022

Moneybird-facturen direct in je administratie

Ongeveer 5 jaar geleden is Moneybird van facturatiepakket doorontwikkeld naar volledig boekhoudpakket. Back in the days toen Moneybird nog een facturatiepakket was, werden de facturen voor het gebruik van Moneybird direct in je administratie toegevoegd. Handig! Bij de overstap naar het boekhoudpakket is die feature komen te vervallen.

Lees het blog
Illustratie papier passer potlood en gum 2022

Producten uitgebreid

In de afgelopen weken zijn er meerdere updates geweest voor de feature producten. Een van de grootste was Moneybird Checkout. Als aanvulling hierop zijn er nog een aantal kleine wijzigingen doorgevoerd zodat je meer informatie over je producten kwijt kunt en ze zelf makkelijker terug kan vinden.

Lees het blog
Illustratie beveiliging 2022

Beveilig je administratie en stel 2FA verplicht

We kunnen er niet meer omheen: het beveiligen van je gegevens op internet is nog nooit zo belangrijk geweest. Dus ook je administratie in Moneybird! Je kunt je administratie al beveiligen met twee-staps-verificatie (2FA): een extra verificatie-stap bovenop je e-mailadres en wachtwoord voordat je inlogt. Als eigenaar van een administratie kun je nu voor alle gebruikers 2FA verplicht maken. Door dit te verplichten weet je zeker dat niemand onrechtmatig toegang krijgt tot jouw administratie.

Lees het blog
Illustratie spaarvarken met bankpas en muntgeld 2022

Automatische incasso nu volledig automatisch

Maak jij gebruik van abonnementen in Moneybird? Dan is het handig om de facturen automatisch te incasseren. Dit kan in Moneybird via een SEPA-export. Maar daarvoor moet je een contract hebben bij je bank. En het verwerken van de transacties kost je nog veel handwerk en tijd. Voor ons reden genoeg om dit process te automatiseren.

Lees het blog
Illustratie rekenmachine en factuur 2022

Al je betalingen zo geregeld met Moneybird Payments!

Op je factuur bied je online betaalmethoden aan. Wel zo makkelijk voor je klant én jij krijgt je factuur sneller betaald. Maar het verwerken van de kosten zorgt ook voor extra werk in je boekhouding. Tot vandaag!

Lees het blog
Illustratie takenlijst 2022

Toegankelijke tabellen

Tabellen zijn heel handig om informatie snel en overzichtelijk over te brengen, zeker als het gaat om alle cijfers in de boekhouding. Voor mensen met een visuele beperking wordt deze informatie pas begrijpelijk als de tabel op het scherm op de juiste manier is opgebouwd. Tot een kleine maand terug, lukte het een schermlezer niet om informatie uit de tabel te kunnen krijgen en was het niet mogelijk om middels toetsenbord-navigatie door een tabel te navigeren.

Lees het blog

Alle updates sinds het ontstaan van Moneybird

Illustratie ID pasje met foto van vogel
2021

Meerdere contactpersonen toevoegen aan een contact

Soms heb je meerdere contactpersonen bij een klant en wil je deze gegevens ook opslaan in je administratie. Dit was voorheen niet mogelijk, maar vanaf vandaag kun je meerdere contactpersonen aanmaken onder een contact! Dit betekent dat je bijvoorbeeld onder het contact `Moneybird`, Joost en Edwin als contactpersonen kunt toevoegen. Hiermee gaat een veelgenoemde wens van onze gebruikers in vervulling.

Lees het blog
Illustratie beveiliging 2021

ISO 27001 gecertificeerd

Goede informatiebeveiliging staat vanaf de oprichting van Moneybird centraal bij alles wat we doen. Door de groeiende organisatie, een steeds groter klantenbestand en de eisen van externe partners is dit nog belangrijker geworden. Daarom zijn we blij dat wij nu ISO 27001 gecertificeerd zijn. Dit geeft onze gebruikers, medewerkers en externe partners vertrouwen en de zekerheid rond de informatiebeveiliging van gegevens.

Lees het blog
Illustratie vrouw met papieren documenten en vogeltje op schouder
2021

Leesbare facturen voor iedereen

Eén op de acht Nederlanders leeft met een beperking. Dit zijn bijvoorbeeld mensen die blind of slechtziend, kleurenblind, doof of slechthorend, motorisch beperkt of laaggeletterd zijn. Daarvan zijn ongeveer 300.000 mensen blind of slechtziend. Online diensten moeten aangepast worden, zodat ook blinde of slechtziende mensen goed bereikt worden. Bij een groot deel van de Nederlandse bedrijven is deze digitale toegankelijkheid (nog) niet op orde. Ook overheidsinstanties werken er nog aan om websites, apps en documenten ook goed toegankelijk te maken voor mensen met een beperking.

Lees het blog
Illustratie prijskaartje met procent teken 2020

Maandelijkse btw-aangifte

Bij de lancering van de btw-aangiftes begonnen we met het aanbieden van kwartaal en jaarlijkse btw-aangiftes. We kregen veel verzoeken voor maandelijkse btw-aangifte. Daarom is het nu mogelijk om ook per maand btw-aangifte te doen.

Lees het blog
Illustratie mobiele telefoon met email icoon 2020

Nieuwe mobiele apps beschikbaar

Ruim een maand geleden hebben we bèta-apps voor iOS en Android uitgebracht. Deze zijn veel gebruikt en we hebben veel feedback gekregen. Inmiddels is feedback door ons verwerkt en hiermee zit de bèta-periode erop! Komende week is de nieuwe app als update beschikbaar in de App Store en Google Play Store.

Lees het blog
Illustratie man met zwart haar en tablet met vogeltje 2020

Beheer je abonnementen nu in Moneybird

Periodieke facturen zijn al sinds dag één mogelijk in Moneybird, handig als je elke maand dezelfde factuur verstuurt. Maar bij een prijsverhoging, worden deze nieuwe prijzen nog niet automatisch aangepast op de facturen. Dat betekent dus alsnog veel handmatig werk. Daarom hebben we een abonnementen functionaliteit toegevoegd! Na een grondige test met de facturen vanuit onszelf, is deze functie nu beschikbaar voor iedereen!

Lees het blog
Illustratie takenlijst afvinken met potlood 2020

Moneybird feed

Bij Moneybird zoeken we altijd naar manieren om je nog sneller en eenvoudiger je boekhouding te laten doen. Daarvoor kijken we niet alleen naar onze eigen markt, maar volgen we ook de ontwikkelingen in andere branches.

Lees het blog
Illustratie stopwatch 2020

Urenregistratie uitgebreid

Na zestien weken testen kunnen we nu zeggen dat urenregistratie geen bèta meer is en we écht live zijn. Een week geleden lieten we al weten dat de meest voorkomende feedback is verwerkt. Daar komen nog wat functionaliteiten bij, hier vertellen we graag meer over in dit blog. Voordat we daarmee beginnen, trappen we af met de kosten, dat wil iedereen immers als eerste weten.

Lees het blog
Illustratie laptop met papier met procent teken
2020

Slimmer betalen vanuit Moneybird

Nadat je een inkoopfactuur inboekt, moet je deze gaan betalen. Sinds 2017 kun je in Moneybird al betaalbatches genereren vanuit inkoopfacturen. Een enkele betaling uitvoeren via een QR-code of een bankkoppeling kon nog niet. Tot vandaag!

Lees het blog
Illustratie factuur en muntgeld 2020

Dubieuze en oninbare facturen verwerken

Helaas gebeurt het wel eens, je hebt je goederen of diensten geleverd, maar de betaling van de factuur blijft uit. Je weet niet of deze facturen nog betaald gaan worden. Erg vervelend natuurlijk! En hoe boek je dit eigenlijk goed weg in je boekhouding? Afgelopen periode hebben we verbeteringen gemaakt in het proces rond oninbare facturen binnen Moneybird. Zo hebben we het mogelijk gemaakt om facturen als dubieus te markeren en is het hele proces geoptimaliseerd.

Lees het blog
Illustratie stopwatch 2020

Urenregistratie in Moneybird, de bèta gaat van start!

De tijd is aangebroken voor een nieuw onderdeel in Moneybird: Urenregistratie! Daarmee geven we gehoor aan één van de meest gevraagde features van ondernemers en teams die op uurbasis werkzaamheden verrichten. We kunnen niet wachten om je te laten zien hoe jij en je collega’s uren kunnen registreren.

Lees het blog
Illustratie legoblokjes in elkaar geklikt 2020

Vernieuwde koppelingen met bunq en Mollie.

Je kunt Moneybird koppelen aan vele andere online tools. Denk aan tools voor webwinkels, CRM pakketten, voorraadbeheer, salarisadministratie en banken. Een aantal koppelingen zijn door ons gemaakt, bijvoorbeeld Ponto en Mollie en wanneer we kunnen koppelen met een bank. Achter de schermen zijn we continu bezig deze koppelingen actueel te houden. Daarom hebben we de afgelopen tijd gewerkt aan het vernieuwen van de koppeling met Mollie en bunq. De meeste gebruikers merken vrij weinig van de updates, maar we willen het je toch even vertellen!

Lees het blog
Illustratie spaarvarken met bankpas en muntgeld 2020

ABN AMRO en Belgische bankrekeningen koppelen via Ponto

Je bankrekening koppelen aan je boekhouding kent vele voordelen. Je bespaart tijd doordat de transacties automatisch worden ingelezen. Voor ING, Rabobank, Knab en bunq hebben we al langere tijd bankkoppelingen beschikbaar, maar voor Belgische banken en ABN AMRO was dit nog niet het geval. We hebben een partner gevonden met een PSD2 vergunning waardoor je met Moneybird met nog meer banken een koppeling kunt maken.

Lees het blog
Illustratie factuur en muntgeld 2020

Facturen sneller betaald door QR-codes op je facturen

Maak het voor je klanten nog gemakkelijker te betalen door een EPC-QR-code toe te voegen aan je facturen. Een QR-code is een unieke streepjescode. Door de code te scannen via mobiel bankieren kunnen klanten de factuur eenvoudig online betalen. De meeste Nederlandse en een deel van de buitenlandse banken ondersteunen deze QR-code die aan de Europese standaard voldoet.

Lees het blog
Illustratie hangslot met sleutel 2019

Periodes vergrendelen

Misschien heb je weleens een verkeerd jaartal gekozen bij het verwerken van een bonnetje zonder dat je het in de gaten had. Oeps, de balans van voorgaand jaar klopt niet meer. Een klein foutje is snel gemaakt. Tot vandaag, want vanaf nu is het mogelijk om periodes te vergrendelen in Moneybird.

Lees het blog
Illustratie prijskaartje met procent teken 2019

Elektronische btw-aangifte

Het is zover! Je kunt vanuit Moneybird je btw-aangifte opsturen naar de Belastingdienst. Vanaf nu hoef je geen gegevens meer over te typen en hoef je je niet meer in te loggen bij de Belastingdienst! Met één druk op de knop verzendt Moneybird de aangifte voor je.

Lees het blog
Illustratie stapel boeken met verschillende kleuren
2019

Video's in de kennisbank

We willen het gebruik van Moneybird zo makkelijk mogelijk maken voor iedereen. Daarom zijn we begonnen met het maken van instructievideo’s.

Lees het blog
Illustratie man aan bureau met koffie en tablet zwaaiend in online meeting 2019

Een slimme boekhoudcoach

Je hebt vast ervaren hoeveel er als ondernemer op je af komt. En dan ook nog die financiële administratie.. Bij Moneybird doen we er alles aan om je zoveel mogelijk te ontlasten. We lanceren daarom iets nieuws waarmee we je nog beter kunnen ondersteunen bij het doen van je boekhouding. We noemen het: de boekhoudcoach.

Lees het blog
Illustratie vrouw met papieren documenten en vogeltje op schouder
2019

Pakbonnen

Als je als ondernemer goederen of producten verkoopt, moet je soms een pakbon meesturen. Voorheen was het niet mogelijk om pakbonnen aan te maken in Moneybird. Feitelijk is dit geen onderdeel van je financiële administratie. Toch bleek het na onderzoek de meest gevraagde feature van onze gebruikers. En daarom is het nu zover, je kunt pakbonnen aanmaken in Moneybird!

Lees het blog
Illustratie mobiele telefoon met email icoon 2018

Scan & Herken

In de afgelopen weken hebben we bij Moneybird iets heel gaafs gebouwd: scan & herken voor inkomende documenten. Met scan & herken verwerk je inkoopfacturen en bonnen nog sneller en maak je minder fouten door verkeerd overtypen. En het is nog gratis ook!

Lees het blog
Illustratie laptop met papier met procent teken
2018

Automatisch transacties verwerken

Met automatisch koppelen, koppelt Moneybird een banktransactie automatisch aan de goede factuur of categorie. Dit gebeurt alleen als we 100% zeker weten dat de koppeling goed is. In de andere gevallen kun je zelf de goede factuur of categorie selecteren op basis van de slimme suggesties of een zoekopdracht.

Lees het blog
Illustratie legoblokjes in elkaar geklikt 2018

Rabobank & ING koppeling

Het is nu ook mogelijk om een bankkoppeling te maken met de Rabobank & ING! Na bunq en Knab is het eindelijk zover: je kunt je Moneybird-administratie koppelen aan je zakelijke ING of Rabobank rekening!

Illustratie beveiliging 2017

2 Factor authenticatie

Bij het inloggen op je Moneybird account heb je een e-mailadres en wachtwoord nodig. Als je je wachtwoord per ongeluk deelt met iemand anders, kan die persoon dus je administratie openen. Om dit te voorkomen kun je nu twee-staps-verificatie activeren.

Lees het blog
Illustratie factuur en muntgeld 2017

Simplerinvoicing

Vandaag is een belangrijke dag voor de toekomst van de elektronische factuur. Als één van de grootste aanbieders van online boekhoudsoftware lanceert Moneybird ondersteuning van Simplerinvoicing FULL.

Lees het blog
Illustratie vogel in raket 2016

Lancering nieuwe Moneybird

Op dit moment werken er al een paar duizend ondernemers dagelijks met het nieuwe Moneybird. Na een periode van intensief testen, zijn we halverwege 2015 begonnen met het overzetten van administraties. Het nieuwe Moneybird heeft zichzelf daarom al ruimschoots bewezen in de praktijk!

Lees het blog
Illustratie mobiele telefoon met email icoon 2016

Moneybird voor Android

Het is zover! Na een bèta periode van 3 weken brengen we vandaag de nieuwe apps uit voor Android en iOS. Met de nieuwe apps kun je razendsnel onderweg boekhouden.

Lees het blog
Illustratie legoblokjes in elkaar geklikt 2016

Knab & Bunq koppeling

Ongeveer vier maanden geleden hebben we aangekondigd dat er een Knab boekhoudkoppeling in ontwikkeling was. Na enkele maanden in de bèta-versie gedraaid te hebben, kunnen we met trots zeggen dat de koppeling vanaf nu officieel is!

Lees het blog
Illustratie vrouw met papieren documenten en vogeltje op schouder
2016

UBL Facturen

UBL is dé standaard aan het worden voor het versturen van facturen. Een UBL factuur is een factuur in XML formaat en omvat een serie afspraken over een digitale gegevensstructuur.

Lees het blog
Illustratie vogel met VR bril 2015

Nieuwe Moneybird in Bèta

Na twee jaar hard werken zijn we trots om jullie het compleet vernieuwde Moneybird te presenteren. De ontwikkelingen zitten in de laatste fase en via een bèta lancering willen we feedback van klanten verzamelen om de laatste puntjes op de i te zetten.

Lees het blog
Illustratie man met tablet wijst naar scherm 2014

Tablet ondersteuning

We hebben uitgebreide ondersteuning toegevoegd voor tablets en kleine schermen. Je hoeft niet langer meer zijwaarts te scrollen, want de applicatie schaalt netjes mee met je schermgrootte. Als niet alles op het scherm past, kun je de informatie makkelijk uitklappen.

Lees het blog
Illustratie boodschappenmand 2011

Producten beheer

Via ‘producten’ in de instellingen van je Moneybird account kun je een lijst met producten beheren. Bij elk product sla je een omschrijving, prijs, btw-tarief en categorie op. Wanneer je een factuur maakt en je begint met typen, zal Moneybird suggesties doen op basis van je lijst met producten.

Lees het blog
Illustratie mobiele telefoon met email icoon 2010

Moneybird op iPhone

We hebben hard gewerkt aan het ontwikkelen van een iPhone app. Vanaf nu is het mogelijk je facturen te versturen via de Moneybird app!

Illustratie lang papier uit envelop 2009

Inkomende facturen

Naast het versturen van facturen is het nu ook mogelijk om je inkoopfacturen toe te voegen aan je administratie in Moneybird.

Illustratie factuur en muntgeld 2009

iDeal op je factuur

Krijg je facturen eerder betaald door iDeal toe te voegen. Zo kunnen jouw klanten de facturen eenvoudig betalen!

Lees het blog
Illustratie legoblokjes in elkaar geklikt 2009

API

Onze API-documentatie is openbaar zodat we iedereen de gelegenheid geven een koppeling te ontwikkelen met Moneybird!

Illustratie prijskaartje met procent teken 2009

Inclusief btw

Recent hebben we in Moneybird de mogelijkheid geïntroduceerd om direct bedragen inclusief btw in te voeren. Veel gebruikers hebben deze wens omdat ze bijvoorbeeld verkopen aan particulieren. Daarom is er nu een handige optie verschenen die dit mogelijk maakt.

Lees het blog
Illustratie vogel met raket op zijn rug 2008

Moneybird vliegt uit

Na enkele maanden werk en veel feedback van onze testgebruikers is het vandaag dan eindelijk zover: Moneybird is gelanceerd. Facturen maken hoeft niet moeilijk te zijn en dat laten we zien met Moneybird.

Lees het blog