Offerte maken in een handomdraai!

Het maken van een offerte staat aan de basis van het genereren van nieuwe inkomsten voor je bedrijf. Een goede offerte maken is vaak een tijdrovend proces. Dankzij MoneyBird hoeft een offerte maken niet langer veel tijd te kosten.

Een succesvolle offerte maken

Om een goede offerte te maken is het belangrijk je goed af te vragen welke aanbieding je doet zodat je klant uiteindelijk akkoord gaat. Op een goede offerte vermeld je jouw gegevens en die van de klant, de datum, het offerte nummer, je KvK- en BTW nummer, de aanbieding aan je klant en een verwijzing naar je algemene voorwaarden.

Met MoneyBird maak je eenvoudig professionele offertes. In slechts drie stappen verstuur je een duidelijke offerte, zonder kennis nodig te hebben van ingewikkelde software. Je selecteert de klant, voert de aanbieding in en verstuurt deze naar je klant, meer hoef je niet te doen.


Offerte maken, selecteer het contact
Selecteer het contact
Offerte maken, regels invoeren
Voer de regels in op de offerte
Offerte maken
Verstuur de offerte per e-mail

Grip houden op de situatie

Doordat MoneyBird overal online beschikbaar is behoud je grip op je uitstaande offertes. In een helder overzicht zie je welke klanten nog niet op de offerte hebben gereageerd. Ook een herinnering om je klant te attenderen op de openstaande offerte is in enkele muisklikken verzonden.

Zowel voor jou als voor je klant biedt MoneyBird een groot gemak. Geen vage afspraken meer, maar direct je offertes online maken en vervolgens laten bevestigen met een online handtekening. Hierdoor heb je razendsnel een heldere overeenkomst. De geaccepteerde offerte kun je later eenvoudig omzetten naar een factuur.

TIP!

Offertes maken in een handomdraai?

Crazy Lions maakt offertes met MoneyBird

“Ik kan gemakkelijk offertes maken en krijg digitaal akkoord met een handtekening zodat mijn klant en ik beide weten wat we precies hebben afgesproken.”

“Ik ben eigenaar van een zoekmachine optimalisatie bureau en het liefste ben ik daar zo veel mogelijk mee bezig. Sinds ik Moneybird gebruik is mijn administratie tip top in orde en ben ik veel minder tijd kwijt. Ik heb veel periodieke facturen die nu automatisch verzonden worden, elke maand op de juiste dag. Ik kan gemakkelijk offertes maken en krijg digitaal akkoord met een handtekening zodat mijn klant en ik beide weten wat we precies hebben afgesproken. Mijn klanten complimenteren mij omdat ik z'n goed werkend en professioneel systeem gebruik.” — Frans Filius, Crazylions

Bezoekers van deze pagina vonden ook interessant...

Recensies van gebruikers

5.0 5.0/5

Ideaal - door Fabian Spierings, 29-09-2013


MoneyBird is echt de ideale manier van boekhouden. Als journalist / fotograaf werk ik met Mac (Apple) hier voor is weinig tot geen behoudsoftware te krijgen, daarom is het prettig dat MoneyBird in de cloud werkt. Ook de koppeling met de iPhone app werkt perfect, waar door ik vanaf iedere plek offertes kan versturen en betalingen kan controleren. Fabian Spierings | Dondermedia.nl


4.0 4.0/5

Top factuur app voor zzp - door esZenz, 18-10-2012


Je bent ZZP'r en je wilt nette, profesionele facturen sturen naar je klanten. Echter, je wilt daar niet teveel voor betalen. Leven als ZZP'r is immers al duur genoeg. Als interim marketeer - met maar weinig uitgaande facturen - maak ik gratis en tot volle tevredenheid gebruik van de service van Moneybird. Ik maak facturen met bijlagen en kan deze elektronisch versturen. In 1 overzicht zie ik hoeveel omzet ik heb gedraaid, wat wel/niet betaald is en wat de btw hierin is. Ze blijven trouwens verbeteringen doorvoeren en het zou helemaal mooi zijn als de facturen automatisch in mijn boekhoudprogramma zouden verschijnen :-)