Offerte maken in een handomdraai!

Het maken van een offerte staat aan de basis van het genereren van nieuwe inkomsten voor je bedrijf. Een goede offerte maken is vaak een tijdrovend proces. Dankzij MoneyBird hoeft een offerte maken niet langer veel tijd te kosten.

Een succesvolle offerte maken

Om een goede offerte te maken is het belangrijk je goed af te vragen welke aanbieding je doet zodat je klant uiteindelijk akkoord gaat. Op een goede offerte vermeld je jouw gegevens en die van de klant, de datum, het offerte nummer, je KvK- en BTW nummer, de aanbieding aan je klant en een verwijzing naar je algemene voorwaarden.

Met MoneyBird maak je eenvoudig professionele offertes. In slechts drie stappen verstuur je een duidelijke offerte, zonder kennis nodig te hebben van ingewikkelde software. Je selecteert de klant, voert de aanbieding in en verstuurt deze naar je klant, meer hoef je niet te doen.


Offerte maken, selecteer het contact
Selecteer het contact
Offerte maken, regels invoeren
Voer de regels in op de offerte
Offerte maken
Verstuur de offerte per e-mail

Grip houden op de situatie

Doordat MoneyBird overal online beschikbaar is behoud je grip op je uitstaande offertes. In een helder overzicht zie je welke klanten nog niet op de offerte hebben gereageerd. Ook een herinnering om je klant te attenderen op de openstaande offerte is in enkele muisklikken verzonden.

Zowel voor jou als voor je klant biedt MoneyBird een groot gemak. Geen vage afspraken meer, maar direct je offertes online maken en vervolgens laten bevestigen met een online handtekening. Hierdoor heb je razendsnel een heldere overeenkomst. De geaccepteerde offerte kun je later eenvoudig omzetten naar een factuur.

TIP!

Offertes maken in een handomdraai?

Crazy Lions maakt offertes met MoneyBird

“Ik kan gemakkelijk offertes maken en krijg digitaal akkoord met een handtekening zodat mijn klant en ik beide weten wat we precies hebben afgesproken.”

“Ik ben eigenaar van een zoekmachine optimalisatie bureau en het liefste ben ik daar zo veel mogelijk mee bezig. Sinds ik Moneybird gebruik is mijn administratie tip top in orde en ben ik veel minder tijd kwijt. Ik heb veel periodieke facturen die nu automatisch verzonden worden, elke maand op de juiste dag. Ik kan gemakkelijk offertes maken en krijg digitaal akkoord met een handtekening zodat mijn klant en ik beide weten wat we precies hebben afgesproken. Mijn klanten complimenteren mij omdat ik z'n goed werkend en professioneel systeem gebruik.” — Frans Filius, Crazylions

Bezoekers van deze pagina vonden ook interessant...

Recensies van gebruikers

5.0 5.0/5

Factureren simpel gemaakt - door TSpD BV, 05-01-2015


Ik heb jaren mijn facturatie in excel gedaan en nu overgestapt op Moneybird. Het werkt fantastisch, eenvoudig en snel. Aanrader! mvg Jan


5.0 5.0/5

MoneyBird is Top - door Roel, 19-07-2012


Ideaal systeem voor een simpele boekhouding voor de ZZP-er. Het is leuk om facturen te maken met dit systeem. Van mij 5 sterren.