Collega's maken lunch aan de bartafel in de kantine en lunchen aan ronde tafels

Jezelf zijn

We vinden het belangrijk dat je op je werk hetzelfde kan zijn als thuis. Want er is geen oordeel, je bent niet raar, je hoeft niet te doen of alles goed met je gaat terwijl dat helemaal niet zo is. Voor iedereen is een plek en we helpen elkaar waar nodig. Dit is een van de redenen dat we een Great Place to Work zijn en tot de Best Small Workplaces van 2022 horen. Op onze Great Place to Work pagina lees je er alles over!

Margo steekt lachend haar duim omhoog terwijl ze achter haar laptop zit en in de camera kijkt

Plezier

Met Moneybird is het uitvoeren van je administratieve taken niet langer een karweitje dat je uit blijft stellen tot het laatste moment. Dankzij de ondersteunende kracht van Moneybird rond je de administratieve taken met plezier af, wetende dat alles goed op orde is.

Liesbeth, Edwin en Margo in meeting

Doordacht

Waarom dingen moeilijker maken dan nodig? Wij maken graag software die slim in elkaar zit zodat het voor iedereen, van timmerman tot designer, toegankelijk is. Ook zonder boekhoudervaring kan je gebruik maken van Moneybird. Voordat we iets nieuws introduceren, denken we dit idee eerst uit, verzamelen we informatie en testen we uitgebreid.

Sven en Gijs aan het brainstormen met post-it's tijdens een kennissessie in de kantine

Elkaar beter maken

Om er voor te zorgen dat we ons werk nog vele jaren met plezier kunnen doen is het belangrijk dat we nooit stoppen met leren, van elkaar maar ook van onze klanten. We staan daarom altijd open voor eerlijke feedback en vragen regelmatig onze klanten of collega's om hun ongezouten mening.

Joost Diepenmaat - Co-founder
Co founder Moneybird
Joost Diepenmaat

“Nuttige krachtige tools maken voor ondernemers. Als we dat maar blijven doen, dan doen we het beste wat we kunnen.”

Hoe ziet het werken bij Moneybird eruit?

Wil je weten hoe een dag bij Moneybird eruit ziet? Moneybirder Jorieke laat het je zien in deze vlog met een kijkje achter de schermen!

Meebouwen aan Moneybird?

We vertellen je graag waarom wij iedere dag met plezier aan de slag gaan!

86% van onze gebruikers beveelt Moneybird aan!
Uit 689 beoordelingen scoorden we gemiddeld: 4.4 uit 5 sterren