Overal eenvoudig je financiële administratie op orde

Kies een onderwerp of start de rondleiding

Tour_invoice

Facturen maken en versturen

Een factuur maken aan de hand van een voorbeeld factuur doe je eenvoudig met MoneyBird. Een stuk eenvoudiger dan je administratie in Excel, dat durven we wel te zeggen. Of je nu een creditfactuur wilt maken, een herinnering wilt versturen of een klant met iDEAL wilt laten betalen.


Tour_incoming

Bonnetjes en inkoopfacturen inboeken

Je financiële administratie is niet compleet met alleen je verkoopfacturen. We hebben daarom het inboeken van bonnetjes en inkoopfacturen zo eenvoudig mogelijk gemaakt. Je kan zowel vanaf je mobiele telefoon als vanaf je computer eenvoudig bonnetjes inscannen.


Tour_estimate

Offerte maken, zo gepiept!

Een goede offerte is een visitekaartje voor je bedrijf, maar helaas is het maken van een offerte vaak een tijdrovend proces. MoneyBird helpt je bij het maken van een offerte, die je klant direct online kan ondertekenen.


Tour_mobile

Mobiel: ook onderweg je financiële zaken op orde

Onze iPhone App maakt het mogelijk altijd en overal MoneyBird te gebruiken. Ideaal als je veel onderweg bent. Daarnaast kan je met MoneyBird meerdere accounts aanmaken, waardoor eenvoudig kunt samenwerken in de facturatie software.


Tour_recurring

Periodieke facturen, nooit meer een factuur vergeten

Waarom onnodig veel tijd besteden aan het opstellen van facturen? Stel eenvoudig een periodieke factuur in, waardoor je klant automatisch op de afgesproken data zijn factuur ontvangt. Heel erg handig als je bijvoorbeeld abonnementskosten wilt incasseren.


Tour_report

Rapportages die je inzicht verschaffen

Belangrijke beslissingen binnen je bedrijf maak je veelal aan de hand van behaalde resultaten. Onze rapportages en overzichten geven hier een duidelijk inzicht in. De resultatenrekening verschijnt zo op je scherm, ook de BTW-aangifte is in enkele minuten gedaan.


Tour_bank

Bankmutaties importeren

Komt je financiële administratie ook overeen met wat er daadwerkelijk op je rekening gebeurt? Door middel van het importeren van je bankmutaties zie je direct welke facturen betaald zijn en welke uitgaven nog ingeboekt moeten worden.