Moneybird tea-time

De Moneybird tea-time sessies zijn ontstaan ten tijde van de corona-crisis. In de kennissessie deelt een ondernemer zijn of haar kennis met jou. Bekijk de opnames!
 • 33:35

  Marnix Pauwels #

  Hoe helderheid van geest je in onzekere tijden verder kan helpen. Niemand weet wat de gevolgen zijn van het coronavirus, maar er is al veel onrust en angst. Dat hoeft niet. Ieder mens kan het hoofd koel te houden in tijden van crisis, en op die manier betere beslissingen te nemen.

 • 29:57

  Jantien Klein Ikink #

  'Stories make all pain bearable': over de kracht van het openstellen en het onder ogen zien en eigen maken van je verhaal zodat je je 'why' beter begrijpt en hele pure verbindingen kunt aangaan.

 • 31:42

  Charlotte Meindersma #

  Charlotte is jurist voor online ondernemers. Ze vertelt wat je in algemene voorwaarden kunt regelen om bij een opzegging van een opdracht toch wat geld over te houden. Ze geeft concrete zinnen die je letterlijk over kunt nemen zodat het bij alles wat je vanaf nu doet, geregeld is.

 • 32:24

  Bart Nijhuis en Jan van Halst #

  Bart Nijhuis en Jan van Halst vertellen hoe je je team in topvorm kunt houden, zelfs als ze op afstand zitten. Met hun bedrijf Van baas naar coach helpen ze leiders om coach te worden. Maar hoe doe je dat als je team thuis zit?

 • 32:14

  Nick Nijhuis #

  Je klanten krijgen dagelijks duizenden meldingen over zich heen. Hoe zorg je dat ze jou onthouden én afrekenen bij je (digitale) kassa? Met behulp van de marketingfunnel legt Nick Nijhuis in vier stappen uit hoe jouw uitingen een 'klantmagneet' worden.

 • 34:49

  Tim Knol #

  Singer-songwriter Tim Knol vertelt hoe hij als ZZP’er deze dagen doorkomt. Door creatief te zijn kijkt hij hoe hij geld kan genereren met zijn muziek. Hij beantwoordt vragen én speelt een liedje.

 • 34:23

  Aliëtte Jonkers #

  Aliëtte Jonkers is medisch journalist. In tijden van crisis kom je veel nieuws tegen, zoals je nu ziet over het coronavirus. In deze livesessie geeft ze zes concrete tips om de zin van onzin te onderscheiden in medisch nieuws.

 • 36:05

  Bianca van der Horst #

  Bianca is gebarentainer. In deze praktische livesessie vertelt ze hoe je dove en slechthorende klanten ontvangt. Ze leert je tien gebaren die je direct in de praktijk kunt gebruiken!

 • 28:35

  Corinne Keijzer #

  Corinne vertelt over social selling online, met name op LinkedIn. Nadat Corinne in de crisis haar baan kwijt raakte en meerdere keren werd afgewezen, gooide ze het over een andere boeg. Ze geeft jou concrete tips hoe je aan de slag kunt met LinkedIn.

 • 31:14

  Dennis Rijnvis #

  Dennis Rijnvis van Schrijfvis geeft in deze Moneybird Tea-time minicursus bloggen. Hij vertelt over het nut van bloggen, hoe je een goed artikel schrijft en hoe persoonlijk je kunt zijn.

 • 36:13

  Dirk Schrijver #

  Wat is perfectionisme? Hoe ontstaat het, waarom werken populaire adviezen niet om er vanaf te komen en waarom is het (juist) in deze tijd van belang om perfectie los te laten?

 • 33:12

  Dorothee Loorbach #

  Dorothee Loorbach startte Het Geldproject, nadat ze ineens totaal blut was. Ze vertelt over de verandering van haar perspectief op geld en waarde.

 • 31:59

  Joke de Vries #

  Hoe kennis over onze hersenen je als ondernemer kan helpen succesvoller en productiever te zijn. Zowel in de omgang met personeel en collega's als met (potentiele) klanten.

 • 34:42

  Nienke Gottenbos #

  Je zit een groot deel van de dag binnen en je routine mist. Hoe blijf je gezond met de juiste voeding en lifestyle? En wat is de zin en onzin van de voedingsadviezen die je nu krijgt? Nienke Gottenbos geeft je antwoord op al deze vragen.

 • 31:00

  Steven Zwerink #

  Steven en Diana werken met hun bedrijf Wonderlijk Werken al jaren vanuit isolatie en met kinderen om zich heen. In deze sessie geeft Steven slimme tips en trucs over dagindeling, energie verdeling en vertelt hij ook over de kracht van nee durven zeggen.

Start nu met het gebruik van Moneybird!

En ontdek zelf waarom 250.000 ondernemers je voorgingen.

 • Lessen voor ondernemers uit moneybird teatime #

  Als softwarebedrijf is het voor Moneybird vrij makkelijk om thuis te werken. Voor veel van onze klanten, ondernemers, is thuiswerken echter wat minder makkelijk. Om toch een sprankje positiviteit de wereld in te gooien deden we in maart een oproep overMoneybird Tea-time.

 • Teatime in Intermediair #

  Met de nieuwe anderhalvemetersamenleving werken veel ondernemers waar mogelijk vanuit huis. In Moneybird Tea-time vertelt Corinne Keijzer hoe je als ondernemer door een goed, duidelijk en vindbaar profiel opdrachten vindt via LinkedIn. Ze geeft in haar sessie tips over hoe je je profiel optimaliseert en met content je expertise kan laten zien.

86% van onze gebruikers beveelt Moneybird aan!
Uit 703 beoordelingen scoorden we gemiddeld: 4.4 uit 5 sterren