Je krijgt deze e-mail als iemand via Instellingen > Bedrijf > Bedrijfsgegevens een e-mailadres invult dat nog niet bij het account bekend is. Dat e-mailadres kan diegene niet meteen opslaan. Eerst moet iemand op de link in de bevestigingsmail klikken. Vult iemand anders (per ongeluk) jouw e-mailadres in? Dan kan die persoon het niet opslaan, want de e-mail met de link komt bij jou binnen. Niemand anders kan jouw e-mailadres dus gebruiken om facturen of offertes te versturen vanuit Moneybird.
Ben je helemaal geen Moneybird-gebruiker? Ook dan kan niemand jouw e-mailadres zomaar gebruiken om in te loggen of om e-mails te sturen. Dat kan alleen als jij het bevestigt.
Krijg je een e-mail met het onderwerp 'Bevestig je Moneybird-account', maar heb je je niet aangemeld? Lees dan hoe je het account verwijdert.
