Moneybird Live

We geven regelmatig livesessies voor beginnende Moneybird-gebruikers om een goede start te maken. Daarnaast geven we webinars over specfiekere onderwerpen zoals het bepalen van je uurtarief of Profit First. Natuurlijk nemen we ook de tijd om live je vragen te beantwoorden.
Liesbeth en Loes kijken elkaar aan tijdens livesessie met laptops, microfoon en camera op statief op de voorgrond

Rondleiding door Moneybird

In de sessie 'Rondleiding door Moneybird' laten we je Moneybird in vogelvlucht zien. We laten je de basisinstellingen zien in een aantal korte video's. We leggen je uit welke tabbladen je gebruikt in Moneybird en laten de belangrijkste administratie-instellingen zien. Selecteer onderaan de pagina een datum en tijd om erbij te zijn!

Jeroen, Jesper en Yvet op de werkvloer

Terugkijken

Het voordeel van een livesessie is natuurlijk dat je live je vragen kunt stellen. En wij vinden het natuurlijk waardevol dat je ons ook leert kennen. Wil je dat niet of kun je niet op de genoemde datums? Of wil je graag meteen aan de slag en de video's alvast zien? Kijk dan één van de vorige livesessies terug! De Rondleiding door Moneybird (opent in nieuw tabblad), de sessie over het bepalen van je uurtarief (opent in nieuw tabblad) en de sessie over Profit First (opent in nieuw tabblad) vind je terug op YouTube.

Agenda

Rondleiding door Moneybird (45 - 60 minuten)

Dinsdag 20 februari om 10:00 uur

Woensdag 6 maart om 14:00 uur

Vrijdag 29 maart om 14:00 uur

Wie hosten deze livesessies?

Veelgestelde vragen