Moneybird Live

We helpen je graag goed op weg in Moneybird. We geven regelmatig livesessies voor beginnende Moneybird-gebruikers om een goede start te maken. Natuurlijk nemen we ook de tijd om live je vragen te beantwoorden.
Liesbeth en Loes kijken elkaar aan tijdens livesessie met laptops, microfoon en camera op statief op de voorgrond

Rondleiding door Moneybird

In de sessie 'Rondleiding door Moneybird' laten we je Moneybird in vogelvlucht zien. We laten je de basisinstellingen zien in een aantal korte video's. We leggen je uit welke tabbladen je gebruikt in Moneybird en laten de belangrijkste administratie-instellingen zien. Selecteer onderaan de pagina een datum en tijd om erbij te zijn!

Loes voor moswand met laptop in haar hand kijkt lachend naar de camera

Alles over je uurtarief

Veel ondernemers vinden het lastig om hun uurtarief te bepalen. We willen jullie met deze livesessie helpen met bewustwording over wat je uurtarief betekent. We geven je informatie over hoe je je uurtarief berekent en wat je minimaal moet vragen. Aan het eind van deze livesessie kun jij je uurtarief berekenen én ben je er tevreden mee. 

Jeroen, Jesper en Yvet op de werkvloer

Terugkijken

Het voordeel van een livesessie is natuurlijk dat je live je vragen kunt stellen. En wij vinden het natuurlijk waardevol dat je ons ook leert kennen. Wil je dat niet of kun je niet op de genoemde datums? Of wil je graag meteen aan de slag en de video's alvast zien? Kijk dan één van de vorige livesessies terug! De Rondleiding door Moneybird (opent in nieuw tabblad) en de sessie over het bepalen van je uurtarief (opent in nieuw tabblad)vind je terug op YouTube.

Agenda

Rondleiding door Moneybird (45 - 60 minuten)

Woensdag 31 mei om 14:00 uur

Donderdag 15 juni om 10:00 uur

Dinsdag 27 juni om 10:00 uur


Alles over je uurtarief (60 minuten)

Dinsdag 30 mei om 14:00 uur

Veelgestelde vragen

85% van onze gebruikers beveelt Moneybird aan!
Uit 695 beoordelingen scoorden we gemiddeld: 4.4 uit 5 sterren