Boekhouding, zo gebeurd met Moneybird

Wat onze klanten over ons zeggen

 • Sterren

  heel fijn

  alles werkt. makkelijk te gebruiken. handig voor beginnende kleine ondernemingen

  Tom Samwel · 14-07-2022

 • Sterren

  Te gekke too..

  Voor de gewone ondernemert zoals ik is het extreem prettig om een tool te hebben die niet alleen als digitale archiefmap voor je bonnen fungeert, maar ook automatisch van alles voor je regelt. Betrouwbaar, compleet, intuïtief in gebruik. Ideaal.

  Maarten Brand · 23-03-2022

 • Sterren

  Facturen maken👍

  Moneybird maakt het makkelijk om uren bij te houden en facturen te maken en versturen. Heel handig en simpel.

  Peer Maas · 16-01-2023

 • Sterren

  Gebruiksvriendelijk maar zonder logo

  ik wil graag mijn logo aan de factuur toe kunnen voegen. Verder is alles top.

  Tony · 30-06-2022

Wie is Moneybird en wat kunnen we voor jou doen?

Illustratie ondertekening op papier Doe je klanten een aanbod

Offertes sturen

Met een goede offerte maak jij het verschil. Je neemt jezelf als ondernemer en je klanten serieus als je een duidelijke offerte hebt. In Moneybird heb je alle tools voor het maken van een offerte in jouw huisstijl. Wat kun je er allemaal mee?

Illustratie rekenmachine en factuur Je producten of diensten verkopen

Facturen sturen

Wanneer je een project hebt afgerond of een product of dienst hebt geleverd, wil je daar natuurlijk voor betaald krijgen. Het is daarom belangrijk goede facturen te sturen. Toch blijft dit lastig, wat moet er op een factuur staan? Lees hier alles over het versturen van goede facturen!

Illustratie - Betaalpas met hand
Alles in een!

Geïntegreerde betaalrekening

Je bent je eigen onderneming gestart en het is nu de tijd om daar geld mee verdienen. Maar waar laat jij je verdiende geld? Juist, op je zakelijke rekening! Zo heb je zakelijke inkomsten en uitgaven mooi gescheiden van je privérekening!

Illustratie man met zwart haar en baard met rekenmachine Altijd en overal inzicht in je administratie

Mobiele app

Net een bespreking gehad en beloofd een offerte te sturen? Stel deze dan direct op in de mobiele app van Moneybird. Ook het sturen van facturen of het scannen van je bon gebeurt in een handomdraai.

Illustratie prijskaartje met procent teken Doe maandelijks of per kwartaal aangifte

Btw-aangifte

Als ondernemer ben je verplicht om voor de btw een administratie bij te houden. Deze administratie bewaar je in een boekhouding die de Belastingdienst kan controleren. Wanneer je dan de btw-aangifte moet doen en wat daarvoor de mogelijkheden zijn, vertellen we je hier.

Wat zijn de kosten?

De eerste 60 dagen zijn altijd gratis. Kies je in die periode voor het 35 euro pakket met betaalrekening? Dan mag je Moneybird inclusief je betaalrekening 6 maanden gratis proberen. Na 6 maanden gaat je €35 pakket automatisch in en kun je zorgeloos je boekhouding blijven doen. De betaalrekening blijft gratis!

Hoe werkt het?

Gratis account aanmaken

Bij het klikken op 'Gratis aanmelden' ga je akkoord met onze voorwaarden. Dit formulier wordt beschermd met Google reCAPTCHA: privacy (opent in nieuw tabblad), voorwaarden (opent in nieuw tabblad).