Boekhouding, zo gebeurd met Moneybird

Hoe werkt het?

Wie is Moneybird en wat kunnen we voor jou doen?

Illustratie prijskaartje met procent teken Doe maandelijks of per kwartaal aangifte

Btw-aangifte

Als ondernemer ben je verplicht om voor de btw een administratie bij te houden. Deze administratie bewaar je in een boekhouding die de Belastingdienst kan controleren. Wanneer je dan de btw-aangifte moet doen en wat daarvoor de mogelijkheden zijn, vertellen we je hier.

Illustratie rekenmachine en factuur Je producten of diensten verkopen

Facturen sturen

Wanneer je een project hebt afgerond of een product of dienst hebt geleverd, wil je daar natuurlijk voor betaald krijgen. Het is daarom belangrijk goede facturen te sturen. Toch blijft dit lastig, wat moet er op een factuur staan? Lees hier alles over het versturen van goede facturen!

Illustratie - Betaalpas met hand
Alles in een!

Geïntegreerde betaalrekening

Je bent je eigen onderneming gestart en het is nu de tijd om daar geld mee verdienen. Maar waar laat jij je verdiende geld? Juist, op je zakelijke rekening! Zo heb je zakelijke inkomsten en uitgaven mooi gescheiden van je privérekening!

Illustratie man met zwart haar en baard met rekenmachine Altijd en overal inzicht in je administratie

Mobiele app

Net een bespreking gehad en beloofd een offerte te sturen? Stel deze dan direct op in de mobiele app van Moneybird. Ook het sturen van facturen of het scannen van je bon gebeurt in een handomdraai.

Wat zijn de kosten?

De eerste 60 dagen zijn altijd gratis. Kies je in die periode voor de betaalrekening? Dan mag je Moneybird inclusief je betaalrekening 6 maanden gratis proberen. Na 6 maanden gaat automatisch het pakket in dat het best bij jouw gebruik past en kun je zorgeloos je boekhouding blijven doen. De betaalrekening blijft gratis!

* De standaard proefperiode van 60 dagen wordt verlengd tot 6 maanden bij het activeren van een betaalrekening.

Wat onze klanten over ons zeggen

 • Sterren

  Perfect!

  Boekhouden leuk? Met Moneybird wel. Heel fijn om mee te werken. Ook de nieuwe Apple App ziet er veel beter uit.

  Jan Baggen · 16-05-2023

 • Sterren

  Wat een fijn boekhoudpakket!

  Ik ben heel enthousiast. Overzichtelijk en fris ogend. En altijd bezig met verbeteringen. Love it!

  Tica Peeman · 04-08-2023

 • Sterren

  Handig

  Moneybird werkt fijn en snel. Helaas herkent het systeem niet de facturen die gemaakt worden in mijn externe planningsysteem en ben ik nog veel tijd kwijt aan het handmatig verwerken van deze facturen in de boekhouding.

  S.A.C. Hotke · 02-01-2024

 • Sterren

  Zeer tevreden

  Ik werk nu sinds januari 2022 met moneybird. En het werkt erg prettig met de nota's maken, uren noteren, contacten invoeren en vooral de offertes maken, ondertekenen en versturen. Ik heb dit boekhoudprogramma ook aan andere ondernemers voorgesteld. Deze gaan zich bij jullie aanmelden! Groeten Linda ten Cate

  info@youmeus.nu · 10-10-2022

Gratis account aanmaken

Bij het klikken op 'Gratis aanmelden' ga je akkoord met onze voorwaarden. Dit formulier wordt beschermd met Google reCAPTCHA: privacy (opent in nieuw tabblad), voorwaarden (opent in nieuw tabblad).