Hoe toegankelijk is Moneybird?

Bij Moneybird vinden we het fijn dat iedereen onze applicatie kan gebruiken. Daarom zijn we druk bezig om Moneybird nog toegankelijker te maken. Op deze pagina vertellen we wat we tot nu toe gedaan hebben om onze toegankelijkheid te verbeteren.

Pdf-documenten

Facturen zijn beter leesbaar gemaakt voor bijvoorbeeld spraaksoftware. De technische structuur van de pdf’s zijn verbeterd door het toevoegen van zogenaamde tags. Dit levert toegankelijke pdf’s op, maar verandert niets aan het uiterlijk. Dit was de eerste stap naar een toegankelijk Moneybird.
Lees meer

Tabellen

De tabellen in Moneybird zijn toegankelijk gemaakt voor toetsenbordnavigatie en schermlezers. Je navigeert nu eenvoudig met de tab-toets en de structuur van de tabellen is nu op de juiste manier opgebouwd, zodat de schermlezer het goed kan vertalen naar gesproken tekst.
Lees meer

Kleuren

Veel kleurcombinaties binnen Moneybird waren volgens de WCAG-richtlijnen nog niet toegankelijk genoeg. Dat wil bijvoorbeeld zeggen dat het contrastverschil van tekst op een button groter kan. We hebben met een nieuw kleurenpalet vast een kleine stap gemaakt richting een toegankelijker Moneybird.
Lees meer

Waarom kiezen voor Moneybird?

Het boekhoudprogramma Moneybird is voor iedereen. Ondernemers kiezen voor Moneybird omdat het gebruiksvriendelijk is, snel werkt en je plezier laat beleven aan je boekhouding.

Alles in een pakket

Moneybird is overzichtelijk zonder verborgen kosten. Alle functionaliteiten zijn in alle pakketten aanwezig. Bekijk de verschillende pakketten op onze prijzenpagina.

Begrijpelijk en plezierig

Boekhouden is voor de meeste ondernemers een noodzaak, iets dat (helaas) gewoon bij ondernemen hoort. Dat begrijpt Moneybird. Daarom doen we er alles aan om boekhouden met Moneybird begrijpelijk en leuk te maken!

Feedback

Moneybird is ontwikkeld voor ondernemers. Alle feedback en verbeterpunten van ondernemers zijn welkom. Dit wordt genoteerd en gebruikt voor de doorontwikkeling van Moneybird.

Veelgestelde vragen