Margo, Liesbeth en Edwin in een meeting

Open en eerlijk

Zo zijn we in ons dagelijks werk en dus ook in ons aanbod aan jou. Wij doen het net een beetje anders dan andere bedrijven en het is dus niet voor niets dat de nummer acht Best Small Workplace in Nederland 2022 zijn. Lees wat we onze medewerkers aanbieden en laat je verrassen. Hieronder staan de openstaande vacatures. We gaan graag met je in gesprek! Neem alvast een kijkje tussen onze vacatures:

 • Great place to work #

  We zijn een Great Place to Work. Uit onafhankelijk onderzoek blijkt dat Moneybirders met veel vertrouwen, trots en plezier werken bij Moneybird. Met een gemiddelde score van 94% van de 100% op alle stellingen over goed werkgeverschap zijn we ontzettend trots op dit label.

 • Flexibel werken #

  Jouw optimale werk-privé balans kan alleen jij bepalen. Wij faciliteren hierin door het online samenwerken via Slack en Phabricator, zodat jij je eigen werktijden en werkplek kunt bepalen. Als je wilt, helpen we je om je thuiswerkplek net zo prettig te maken als die op kantoor.

 • Salaris #

  Altijd interessant natuurlijk, maar bij ons geen punt van geheimzinnigheid met onze salarisformule. De formule bestaat uit een basissalaris en een loyaliteitsvergoeding. Door competenties te formuleren bij iedere salarisschaal zijn subjectieve invloeden op de salarissen minimaal. Wij staan voor een eerlijk systeem.

 • Werkplek #

  Houd je van rustig werken? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Je krijgt je eigen macbook, verstelbare bureaustoel en zit-sta bureau in onze open ruimte waar iedereen rustig kan werken. Daarnaast kan je op diverse andere plekken (samen)werken en de gezelligheid opzoeken.

 • Eten en drinken #

  Om de ideale werkomgeving te creëren, staat er op kantoor een koffiezetapparaat met verse bonen en een quooker voor thee. Verder ligt er voor de lekkere trek fruit en andere 'gezonde' snacks. Frisdrank kan je pakken uit de koelkast en voor de hete dagen is de diepvries gevuld met ijsjes.

 • Telefoon #

  Wij voorzien niet in een telefoon van de zaak, omdat je deze bij ons niet nodig hebt. We werken samen via online tools en support leveren we per e-mail, alleen op deze manier kunnen wij met een klein team een groot aantal klanten dagelijks blij maken en houden. Moet je zakelijk bellen dan kan je ons Voys account gebruiken via je privé telefoon.

 • Pensioen #

  Wij hebben ervoor gekozen je hierin de vrije hand te geven. Je krijgt elke maand 4% extra over je salaris uitbetaald en je mag zelf weten of je dit gaat beleggen, sparen of bijvoorbeeld op een lijfrentepolis zet. Wij regelen een gesprek met een pensioenadviseur voor je, zodat je goed advies krijgt voor de inrichting hiervan

 • Reiskostenvergoeding #

  Woon je binnen een straal van 5 km, dan krijg je geen reiskostenvergoeding. Woon je daar buiten, dan ontvang je voor iedere km €0,19 met een maximum van 100 km per dag.

 • Jezelf ontwikkelen #

  Bij Moneybird heb je je ontwikkeling en groei in eigen hand. We denken graag mee wat jou persoonlijk beter maakt, maar ook het team als geheel beter maakt. Daarnaast investeren we in trainingen op maat voor het hele team en persoonlijke coaching door een professional wanneer nodig.

 • Uitjes #

  Regelmatig gaan we met z’n allen iets leuks doen. Op eigen initiatief of omdat we vinden dat we dat verdiend hebben. En heb jij een gaaf idee om samen te doen, dan zijn wij enthousiast!

 • Vakantiedagen #

  Bij Moneybird krijg je elk jaar 30 vakantiedagen. We willen dat je altijd vol energie aan de slag kan en dat kan alleen als werk en privé goed in balans zijn. Door 30 vakantiedagen te bieden heb je ruim de mogelijkheid om door het jaar heen te ontspannen.

 • Vrijdagmiddagborrel #

  Elke vrijdag om 16 uur wordt de week afgesloten met een online of offline borrel (eerste vrijdag van de maand). Tijdens de vrijdagmiddagborrel is er tijd om bij te kletsen, spelletjes te doen of een nieuwe feature te showen aan je collega's.

 • Geboorteverlof #

  Een kind krijgen is een hele bijzondere gebeurtenis. Daarom vullen wij je salaris tijdens het aanvullend geboorteverlof aan tot 100%.

 • Geregeld product updates #

  Bij Moneybird werken we met de Shape Up methode. Daardoor kunnen we snel projecten lanceren. Hier vind je een overzicht van de belangrijkste Moneybird updates door de jaren heen.

 • Moneyband #

  We bouwen niet alleen software, maar we bouwen ook feestjes! De Moneyband en de Zingende tortelduifjes komen dan graag optreden!

Wil je meer te weten komen over Moneybird?

We vertellen je graag waarom wij iedere dag met plezier aan de slag gaan!

86% van onze gebruikers beveelt Moneybird aan!
Uit 692 beoordelingen scoorden we gemiddeld: 4.4 uit 5 sterren