Professionele offertes en facturen sturen.

  • Juiste informatie op offertes en facturen
  • Gebruik eenvoudig je eigen huisstijl
  • Laat je klanten eenvoudig betalen en ondertekenen

Offertes en facturen maken in Moneybird

Moneybird zorgt ervoor dat je altijd de juiste informatie op je offertes en facturen hebt staan. Je maakt eenvoudig een eigen huisstijl aan voor een professionele uitstraling, bied opties aan die je klanten kunnen selecteren, laat je klanten online ondertekenen en zet je offerte met één klik om naar een factuur. Alles eenvoudig geregeld in Moneybird!

huisstijl

Je eigen huisstijl

Maak je offertes en facturen in je eigen professionele huisstijl. Gebruik je logo, lettertype en kleuren of upload je eigen briefpapier.

nummering

Foutloos factureren

Geen fouten meer in je facturen. Moneybird zorgt voor het juiste factuurnummer, het btw-tarief en dat alle belangrijke informatie op de factuur staat.

Workflow

Duidelijke workflow

Laat je klanten bijvoorbeeld online de offertes ondertekenen, factureer je offertes met één druk op de knop en laat Moneybird automatisch herinneringen sturen.

Binnen 2 minuten professionele facturen en offertes

Maak facturen en offertes in een handomdraai. Geen fouten meer in factuurnummering en laat automatisch je herinneringen versturen.

Twee ondernemers zijn het werk op een coworking plek. De ene ondernemer is op het werk aan haar laptop.

Alle mogelijkheden voor offertes en facturen

Op zowel offertes als facturen kun je je eigen huisstijl gebruiken, meerdere handelsnamen toevoegen, korting geven en extra velden toevoegen. Bekijk hieronder wat er nog meer mogelijk is voor offertes en facturen!

Veelgestelde vragen over offertes en facturen in Moneybird