Btw-aangifte, zo gedaan!

Je btw-aangifte in een paar klikken? Dan wordt het pas écht leuk en heb jij meer vrijheid in plaats van boekhoudtijd. We zetten alles voor je klaar en jij doet de controles. Ervaar zelf hoe makkelijk het is.

  • Btw-aangifte
  • Correcties en suppleties
  • ICP-aangifte

Je btw-aangifte doen in Moneybird

Een aantal keer per jaar is het tijd om je btw-aangifte te doen. Voor veel ondernemers een tijdrovend klusje. Maar niet met Moneybird!

boekhouden_aangifte

Btw-aangifte

Selecteer de periode waarover je btw-aangifte wilt doen, controleer het btw-overzicht dat we voor je klaarzetten en verzend de btw-aangifte. Een fluitje van een cent!

Illustratie 2 stappen correcties en suppleties

Correcties en suppleties

Moneybird herkent automatisch de correcties in je administratie nadat je een btw-aangifte via Moneybird hebt ingediend. Mocht het nodig zijn kun je in Moneybird eenvoudig een suppletie-aangifte indienen.

icp-aangifte afbeelding van europa

ICP-aangifte

Het is mogelijk om direct vanuit Moneybird je ICP-aangifte in te dienen. Dat voorkomt fouten bij het overtypen en het bespaart tijd.

Je btw automatisch apart zetten

We maken het nóg makkelijker! Met Moneybird kun je eenvoudig een btw-spaarpotje maken dat automatisch geld voor jou spaart. Zo kom je niet voor verrassingen te staan wanneer je belasting moet betalen. Als je de btw-aangifte indient, kun je de btw rechtstreeks vanuit Moneybird betalen vanaf je btw-spaarpot.

Automatisch btw-sparen kan alleen met een Moneybird Betaalrekening.

We helpen je op weg