Administratiekantoor Vening

Administratiekantoor Vening

5,0 Sterren

Administratiekantoor

 • < 10 co-workers
 • Arnhem

Administratiekantoor Vening is een klein kantoor met een breed profiel aan klanten.
Van schilders tot zorgprofessionals, zzp tot klein MKB alles is mogelijk.
De meeste taken worden op kantoor uitgevoerd maar soms werken we intern bij een relatie en verzorgen we de gehele administratie.
We kijken naar wat nodig is voor de klant en passen daar onze werkzaamheden op aan, daar past uiteraard maar 1 tarief bij en dat is het maatwerktarief.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem dan gauw contact met ons op voor een vrijblijven gesprek.

De Experts

Hans Vening

Hans Vening

Eigenaar

Hallo, ik ben Hans en sinds 2011 als ondernemer gestart met mijn administratiekantoor. Eerst vanuit huis maar sinds 2019 op het mooie kantoor in Arnhem met inmiddels 1 medewerker. Het mooiste in ons vak, vind ik, is het ondersteunen van de ondernemer op het gebied van administratie en belastingen. We nemen geen zaken over maar bieden de juiste ondersteuning zoadat jij als ondernemer de juiste keuzes kan maken en de focus op jouw werkgebied ligt in plaats van op de boekhouding. Door met Moneybird samen te werken kunnen we "realtime" meekijken als je een vraag hebt en kunnen we ook sneller de btw-aangifte of het jaarwerk afronden. De tijd van administratie in een schoenendoos is nu echt wel voorbij. Hopelijk mogen wij ook jouw snel adviseren in hetgeen jij nodig hebt!

Recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van Administratiekantoor Vening


Werk je met Administratiekantoor Vening samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Beoordelen

Vakkennis

5,0 Sterren

Uitleg

5,0 Sterren

Verplaatsen in mijn situatie

5,0 Sterren

Afspraken nakomen

4,5 Sterren

Prijs-/kwaliteit verhouding

5,0 Sterren

Transparante werk/kosten

5,0 Sterren

Recensies

 • Femke Verbeek

  Femke Verbeek

  5,0 Sterren

  Fijne samenwerking!

 • Dave Huisman

  The Salesmachine

  5,0 Sterren

  Met Administratiekantoor Vening heb ik de zekerheid dat mijn Moneybird volledig klopt wat een prettig gevoel geeft. Dit geldt ook voor de Inkomstenbelasting. Hans werkt op een duidelijke manier en als ik tussendoor een korte vraag heb, is hij altijd bereidt deze te beantwoorden. Ook is het handig dat ik gewoon even een uurtje in kan plannen wanneer we iets moeten doornemen. Op deze manier betaal ik alleen voor wat ik echt nodig heb. Ik ben er blij mee!

 • Hans Straus

  Hans Straus Interimmer en Enthousiasmeur

  5,0 Sterren

  Nu twee jaar bij Hans om m’n boekhouding in goede banen te leiden. Dankzij het gebruikersvriendelijke pakket van Moneybird en de controle en adviezen van Hans lukt dat nog ook 🤓. Nu kan ik me vooral druk maken over de zaken waar m’n hart ligt!

 • Femke Verbeek

  Verbeek Organisatie & Coaching

  5,0 Sterren
  Review voor Hans Vening

  Hans ondersteunt mij bij mijn administratie, veel kan ik zelf t/m de BTW aangifte. Maar de jaarlijkse aangifte waag ik mij niet aan. Dat regelt Hans voor mij netjes en op tijd. Wanneer ik vragen heb over een investering nu of volgend jaar of andere zaken waar ik tegen aan loop, geeft hij helder en duidelijk antwoord. Soms moet ik even geduld hebben op een antwoord en dat is niet mijn sterkste kant ;-)