Balans Office Support

Balans Office Support

- Sterren

Administratiekantoor

  • Zelfstandig Professional
  • Nieuwendijk

Betrokkenheid is mijn kwaliteit.

Ik ondersteun en coach ondernemers met hun boekhouding, salarisadministratie en webdiensten (o.a. maken en onderhouden van WordPress website, online leeromgeving, verzorgen van social media).

Hierdoor ben je bij “1 Loket” onder de panne en niet bij verschillende dienstverleners. Graag denk ik met je mee over je business en/of ben ik je sparringpartner.

Graag doe ik dat door kwalitatieve, vertrouwde en deskundige service te verlenen met persoonlijke aandacht.

Geen zorgen meer hebben over je business, dat geeft Balans en rust in jouw onderneming.

Ik werk in principe vanuit huis, of bij jou op locatie of op een flexwerklocatie: “het nieuwe werken”. Ook kunnen we afspraken maken via Skype of Zoom.

De Experts

Marja Avenhuis

Marja Avenhuis

Boekhouder/Salarisadministrateur

Hallo, ik ben Marja Avenhuis. Ik heb een passie voor cijfertjes, uitzoekwerk en automatisering. Zorgen dat alles klopt en dat systemen optimaal gekoppeld zijn en vooral belangrijk, zo efficiënt mogelijk ingericht zijn. Hierdoor valt er voor de ondernemer veel tijdwinst en kosten te besparen. Er ontstaat ruimte om die dingen te doen waar je goed bent, of die je gewoon geweldig leuk vindt om te doen. Dankzij de gebruiksvriendelijkheid van Moneybird, is zelf je boekhouding doen, een stuk makkelijker geworden. Hierdoor heb je snel en meer inzicht in je eigen cijfers, hoe je ervoor staat met je bedrijf en kun je op tijd bijsturen. Als Moneybird Adviseur kan ik je helpen met o.a. ondersteuning en coaching met je boekhouding, zorgen dat de inrichting goed staat, slimme workflows naar jouw stijl instellen en koppelingen verzorgen met ander programma’s. En natuurlijk, maandelijks of per kwartaal je boekhouding checken, de BTW-aangifte controleren en het jaarwerk verzorgen of desgewenst je hele boekhouding verzorgen. Ook verzorg ik workshops en individuele trainingen over Moneybird.

Recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van Balans Office Support


Werk je met Balans Office Support samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Beoordelen

Balans Office Support heeft nog geen reviews