Boekhouder Bertha

Boekhouder Bertha

5,0 Sterren

Administratie & Financieel Advies

 • Zelfstandig Professional
 • Bant
 • Moneybird-ambassadeur

Mijn naam is Boekhouder Bertha. Voor kleine (startende) ondernemers en zzp-ers ben ik de vraagbaak op financieel gebied en verzorg ik voor hen belastingaangiftes, jaarrekeningen en begrotingen.

Boekhouding is voor de meeste zzp’ers een verplichting die veel tijd en energie kost. Zij kunnen hun boekhouding zelf doen, maar hebben er geen zin in of voelen zich er onzeker over. Hoe fijn zou het zijn als er iemand regelmatig met je meekijkt, die checkt of alles goed staat voor de fiscale aangiftes en ook nog eens extra voordeeltjes weet mee te pakken?

Toegankelijk en transparant zijn is het motto van Boekhouder Bertha. Haar klanten betalen een vast bedrag per maand. Terwijl de zzp’er zijn of haar bonnen en facturen in een online boekhoudprogramma invoert, controleert Bertha de ingevoerde gegevens. Ook verzorgt zij de btw- en jaaraangiftes, zodat de zzp’ers zich geen zorgen hoeven te maken over de administratie en zich volledig kunnen focussen op hun onderneming. “Doen waar je goed in bent!” Naar behoefte kunnen de cijfers van de onderneming besproken worden en zal Boekhouder Bertha advies geven op maat. In Jip-en-Janneke-taal, zodat je beide weet waar je over praat. “Ik ben toegankelijk, vragen stellen mag altijd!”

De Experts

Bertha Baas

Bertha Baas

Boekhouder Bertha

Mijn naam is Bertha Baas en ik ben in 2018 gestart als Boekhouder Bertha. Ik woon op een boerderij in Bant met mijn man, zoon en hond. Mijn passies zijn reizen (in 2017-2018 heb ik een reis op de motor gemaakt vanuit Amsterdam over land naar Australië) en hardlopen. Na jarenlange ervaring als financieel- en business controller in de Randstad was het tijd om het roer om te gooien en een eigen bedrijf te beginnen. “Terug met mijn voeten in de klei!" Ik word altijd enthousiast van kleine en startende ondernemers die met passie over hun bedrijf vertellen. Daar krijg ik zoveel energie van! Hoe mooi is het als ik met deze energie hen kan helpen in en/of vanuit de omgeving waar ik ben opgegroeid?

Recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van Boekhouder Bertha


Werk je met Boekhouder Bertha samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Beoordelen

Vakkennis

5,0 Sterren

Uitleg

5,0 Sterren

Verplaatsen in mijn situatie

5,0 Sterren

Afspraken nakomen

5,0 Sterren

Prijs-/kwaliteit verhouding

5,0 Sterren

Transparante werk/kosten

5,0 Sterren

Recensies

 • Rhian Farnworth

  Ruby Digital Marketing

  5,0 Sterren

  Bertha is super!

 • Barbara Doff

  Barbara Doff

  5,0 Sterren

  Fan van Bertha! Ze is een boekhouder die mij altijd helpt met Moneybird als ik er zelf niet uit kom, ze adviseert mij over het één en ander en beantwoordt mijn vragen snel.