Despa Works

Despa Works

5,0 Sterren

Virtual Professional

 • Zelfstandig Professional
 • Eindhoven

Als Virtual Professional werk ik samen met ondernemers, die structureel of op projectbasis, werk uit handen willen geven. De tijd die voor jou als ondernemer dan vrijkomt kun jij besteden aan je klanten en de groei van je onderneming.
Mijn specialisaties zijn het optimaliseren en automatiseren van processen binnen jouw bedrijf en het inrichten en bijhouden van jouw financiële administratie.

Sinds de start van mijn bedrijf in oktober 2020 gebruik ik Moneybird. Het programma is uitgebreid en biedt veel mogelijkheden om je boekhouding grotendeels te automatiseren. Het goed inrichten van je boekhouding zorgt ervoor dat jij voortaan makkelijker en sneller je administratie kunt bijhouden.

In 2022 heb ik een uitgebreide training gevolgd bij Peggy Peerboom om mijn kennis van Moneybird te vergroten. Wat is er veel mogelijk met dit online boekhoudsysteem!

Hoewel veel ondernemers al met Moneybird werken, wordt het door velen nog niet optimaal gebruikt. Ik help je door inzicht te krijgen in de mogelijkheden die er voor jouw bedrijf zijn. Daarna kijk ik naar de verbeterpunten en richt ik het systeem verder voor je in. Het resultaat is een overzichtelijke en grotendeels geautomatiseerde boekhouding.

Ook als je net start met Moneybird help ik je met het inrichten ervan. Ik kijk hiervoor naar de processen in jouw bedrijf en koppel systemen met elkaar, zodat jij makkelijk en snel je administratie kunt bijhouden. Resultaat: een overzichtelijke en grotendeels geautomatiseerde boekhouding.

Wanneer Moneybird goed is ingericht kun jij je boekhouding prima zelf doen. Ik raad je aan daar wel regelmatig tijd voor te reserveren en alles goed bij te houden en in te boeken. Dat scheelt je later heel veel tijd en frustratie omdat je niet alles kunt terugvinden.

Mocht de financiële administratie toch niet één van jouw favoriete taken worden, dan neem ik het graag van je over. Hierdoor houd jij wél inzicht in je administratie én kun je erop vertrouwen dat jouw administratie volledig is, zonder dat het jou veel tijd en energie kost.

Ik werk virtueel, wat betekent dat afspraken online plaatsvinden. Tussentijds communiceren we via mail, telefoon en/of Trello (een online projectmanagement tool waar ik fan van ben).

Je kunt bij mij terecht voor het inrichten van je boekhouding en het bijhouden ervan. De btw aangifte doe ik ook voor je. Specifieke belastingvragen en de jaaraangifte laat ik graag aan een boekhouder over, die gespecialiseerd is in dat vakgebied.

Benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Laten we kennismaken!

De Experts

Debbie van Spaandonk

Debbie van Spaandonk

Virtueel Professional

Als Moneybird Expert bied ik support aan ondernemers door het inrichten van hun boekhouding en het bijhouden van hun administratie.

Recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van Despa Works


Werk je met Despa Works samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Beoordelen

Vakkennis

5,0 Sterren

Uitleg

5,0 Sterren

Verplaatsen in mijn situatie

5,0 Sterren

Afspraken nakomen

5,0 Sterren

Prijs-/kwaliteit verhouding

5,0 Sterren

Transparante werk/kosten

5,0 Sterren

Recensies

 • Anoniem

  5,0 Sterren

  Despa Works, Debbie, verzorgt al enkele jaren onze administratie. Dit doet ze goed en zorgvuldig en houdt overzicht op onze inkomende en uitgaande facturen met Moneybird.

 • Charissa van Wolde-Souisa

  Cherish Cake

  5,0 Sterren
  Review voor Debbie van Spaandonk

  Debbie heeft mijn administratie goed bekeken en suggesties gedaan wat anders zou kunnen en waar ik opdoet letten. Ze neemt de tijd voor je om uitleg te geven.

 • Cynthia van der Veen

  Cynthia van der Veen

  5,0 Sterren
  Review voor Debbie van Spaandonk

  Erg fijne samenwerking. Debbie heeft mij geholpen om moneybird in te richten en een start te maken. Ik heb veel geleerd en kan aan de slag met de tips die ze mij heeft gegeven. In de toekomst zal ik zeker weer met haar samenwerken.

 • Jeanet Hamstra

  Uitgeverij Zilt

  5,0 Sterren
  Review voor Debbie van Spaandonk

  Debbie heeft me fijn geholpen met een aantal vragen waar ik zelf niet uitkwam.