Doe-VA

Doe-VA

5,0 Sterren

Financieel support

 • Zelfstandig Professional
 • Haarlem

Ik ben Marlies van Doe-VA en als Moneybird Expert help ik ondernemers graag om hun financiën op orde te krijgen en te houden. Met mijn ervaring en diepgaande kennis van dit boekhoudprogramma, kan ik jouw administratie naar een hoger niveau tillen.
Daarnaast ben ik Profit First Professional, waarbij ik je kan begeleiden bij een financieel gezond bedrijf. Hierdoor kijk je niet alleen naar het verleden, maar ook naar de toekomst. Zo krijg je financieel inzicht en overzicht en kan je als ondernemer je richten op dat waar jouw passie ligt.

De Experts

Marlies Doeve

Marlies Doeve

Virtual Assistant

Hi, ik ben Marlies Doeve en ik werk als Virtual Assistant in mijn eigen bedrijf Doe-VA. Ik help ondernemers om orde en structuur te krijgen en taken over te nemen die de groei van het bedrijf in de weg staan. De administratie is hier natuurlijk een heel goed voorbeeld van; je bent niet je eigen onderneming gestart om in de avonden nog aan de slag te gaan met die cijfers waar je niks mee hebt. Moneybird is een programma dat bij uitstek geschikt is om je administratie uit te besteden. Je kunt bij mij terecht voor: - inrichten Moneybird - verwerking van gedane boekingen en betalingen - het maken van offertes en facturen - klaarzetten BTW-aangifte - voorbereidingen treffen voor de IB-aangifte om door te geven aan de boekhouder

Recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van Doe-VA


Werk je met Doe-VA samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Beoordelen

Vakkennis

5,0 Sterren

Uitleg

5,0 Sterren

Verplaatsen in mijn situatie

5,0 Sterren

Afspraken nakomen

5,0 Sterren

Prijs-/kwaliteit verhouding

5,0 Sterren

Transparante werk/kosten

5,0 Sterren

Recensies

 • Gerdine Letov

  Gerdine Letov

  5,0 Sterren
  Review voor Marlies Doeve

  Marlies heeft mij super goed geholpen met het op orde brengen van mijn administratie. Ze werkt secuur, is prettig in de communicatie en heeft een pro-actieve houding. Dankjewel Marlies!

 • Babs van den Thillart

  Babs van den Thillart

  5,0 Sterren
  Review voor Marlies Doeve

  Marlies is zeer kundig, behulpzaam en assertief. De communicatie vond ik heel prettig en helder. Heel prettig om met Marlies samen te werken.

 • Lan Belic

  Lan Belic

  5,0 Sterren
  Review voor Marlies Doeve

  Marlies Doeve has played an integral part in opening and setting up my sole proprietorship company. Her past knowledge and expertise has helped me navigate all legislation when opening my own company, but most importantly she has helped me setup my Moneybird account. After setting up my MB account she ensured to guide me through what she did and how I can use the platform for my day-to-day business and answered all of my questions. She had a very clear communication and always answered all of the questions in timely manner. She always follow upon our appointments and ensured to keep my small business running.