Doe-VA

Doe-VA

5.0

Virtual Assistant

Contact

Maak kennis met Doe-VA

Haarlem Zelfstandig Professional

Zie jij door de bomen het bos niet meer?
Zijn er taken die al tijden blijven liggen omdat je er niet aan toe komt?
Heb jij ook klussen waar je geen energie van krijgt?
Ben jij toe aan een Virtual Assistant? Dan ben je bij Doe-VA aan het juiste adres!

Virtual Assistant?
Een Virtual Assistant, oftewel een VA, ondersteunt en ontzorgt ondernemers met taken die geen energie opleveren, die al tijden blijven liggen of die nodig zijn om het bedrijf te laten groeien. Ik ben Marlies Doeve van Doe-VA en ik kan met mijn verschillende expertises jouw bedrijf verder helpen.

Organisatorisch & gestructureerd
Door mijn organisatievermogen zorg ik voor overzicht en rust in je bedrijf of school. Hierdoor krijg je meer tijd en ruimte om de dingen te doen die er echt toe doen.

Flexibel & snel
Door mijn grote aanpassingsvermogen schakel ik snel en kan ik in een mum van tijd de taken die jij wilt uitbesteden vervullen.

Oplossingsgericht
Voor ieder probleem dat jij hebt, zoek ik de juiste oplossing. Hierdoor zullen processen beter, effectiever en sneller verlopen.

Zelfstandig
Als ik weet wat ik moet doen, heb je geen omkijken naar me. Ik zorg er dan voor dat alles geregeld is, zodat jij vol vertrouwen de taken kunt uitbesteden.

Betrouwbaar
Je kunt te allen tijde van mij op aan, omdat ik doe wat ik beloof. Hierdoor kan je met een gerust hart taken uit handen geven.


Diensten
In huis
 • Invoer boekhouding
 • Btw aangifte
 • Inkomstenbelasting
 • Begeleiding bij zelf boekhouden

Prijsstelling
 • Prijs range: €50.00 tot €60.00
 • Afrekenen op basis van uren
 • Afrekenen op basis van abonnementen
 • Afrekenen op basis van strippenkaarten
Organisatie

De Experts

 • Marlies Doeve
  Marlies Doeve
  Virtual Assistant

  Hi, ik ben Marlies Doeve en ik werk als Virtual Assistant in mijn eigen bedrijf Doe-VA. Ik help ondernemers om orde en structuur te krijgen en taken over te nemen die de groei van het bedrijf in de weg staan. De administratie is hier natuurlijk een heel goed voorbeeld van; je bent niet je eigen onderneming gestart om in de avonden nog aan de slag te gaan met die cijfers waar je niks mee hebt. Moneybird is een programma dat bij uitstek geschikt is om je administratie uit te besteden. Je kunt bij mij terecht voor: - inrichten Moneybird - verwerking van gedane boekingen en betalingen - het maken van offertes en facturen - klaarzetten BTW-aangifte - voorbereidingen treffen voor de IB-aangifte om door te geven aan de boekhouder
Recensies

3 recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van Doe-VA
Vakkennis 5.0
Uitleg 5.0
Verplaatsen in mijn situatie 5.0
Afspraken nakomen 5.0
Prijs-/kwaliteit verhouding 5.0
Transparante werk/kosten 5.0

 • Gerdine Letov · Gerdine Letov · 09-05-2023 · Review voor Marlies Doeve 5.0

  Marlies heeft mij super goed geholpen met het op orde brengen van mijn administratie. Ze werkt secuur, is prettig in de communicatie en heeft een pro-actieve houding. Dankjewel Marlies!


 • Babs van den Thillart · Babs van den Thillart · 08-05-2023 · Review voor Marlies Doeve 5.0

  Marlies is zeer kundig, behulpzaam en assertief. De communicatie vond ik heel prettig en helder. Heel prettig om met Marlies samen te werken.


 • Lan Belic · Lan Belic · 13-03-2023 · Review voor Marlies Doeve 5.0

  Marlies Doeve has played an integral part in opening and setting up my sole proprietorship company. Her past knowledge and expertise has helped me navigate all legislation when opening my own company, but most importantly she has helped me setup my Moneybird account. After setting up my MB account she ensured to guide me through what she did and how I can use the platform for my day-to-day business and answered all of my questions. She had a very clear communication and always answered all of the questions in timely manner. She always follow upon our appointments and ensured to keep my small business running.